Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Agora

 

Revista "Agora"

Website: http://www.agora.ro

Revista inscrisa in categoria Calculatoare in judetul Bucuresti

Descriere:
Pe Agora gasiti cea mai mare concentrare de informatie din domeniul Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor din .ro

propune o revista

Ultimele stiri din revista Agora de azi - Revista Agora online


Magazinele online .ro înregistrează cele mai multe vizite de pe terminalele mobile din Europa Centrală și de Est

Românii preferă să realizeze cumpărăturile tot mai mult din mediul online. Cu o medie de 41% a numărului de vizite înregistrate de pe terminalele mobile, magazinele online din România au una dintre cele mai rapide creșteri din Europa Centrală și de Est.

Depanero devine partener Vodafone Happy Mall

Depanero, cea mai mare firmă de service electro-IT din România, a încheiat un parteneriat cu Vodafone România, prin care oferă clienților Vodafone servicii de reparații atât pentru telefoane mobile, cât și pentru echipamente electro-IT.

Soluții de stocare inovatoare care transformă business-ul în secolul XXI

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; } IBM Storage – al doilea furnizor mondial de solutii software pentru stocare – anunta un set amplu de inovatii in portofoliul de solutii de stocare definit de software (Software Defined Stograge - SDS), de protectie a datelor si de sisteme de stocare.

Cel mai bun an din istoria Asseco SEE. Cifră de afaceri în valoare de 134,5 milioane EUR, profit din exploatare în creștere cu 20%

Grupul Asseco South Eastern Europe, (WSE: ASEECOSEE, ASE) a anunțat rezultatele pentru întreg anul 2017, potrivit cărora compania a înregistrat un profit din exploatare în valoare de 15,5 de milioane EUR, o creștere cu 20% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Avioane, trenuri şi maşini – Visa lansează un program pentru a oferi consumatorilor o experienţă mai bună de călătorie

Visa lansează astăzi un nou program cu scopul de a îmbunătăţi experienţa de călătorie cu orice mijloc de transport, aerian, pe șine sau auto.

SMARTREE: Peste 75% dintre companiile mari oferă beneficii extrasalarile propriilor angajați

Potrivit Smartree, unul dintre liderii din România pe piața de externalizare a proceselor de HR, beneficiile acordate de către angajatorii români au devenit tot mai variate și creative ca metodă de retenție și fidelizare a angajaților.

România generează 58% din veniturile regionale ale CAS CRM

Compania germană este prezentă în România încă din anul 2006 prin intermediul unei rețele de peste 14 partneri, care în anul 2017 au crescut vanzarile de licente CAS CRM în Romania cu 23% față de 2016. De asemenea, în 2017 a crescut numărul proiectelor cu peste 15 utilizatori. Peste 90% dintre clienţii CAS CRM sunt companii private,

Golin și bloggerul Alex Ciucă lansează cea de-a 7-a ediție a raportului Digital Recap

Până acum s-a vorbit mult despre Millennials, despre cât de prezenți sunt aceștia în mediul digital și ce conținut preferă. După ei vine puternic din urmă Generația Z, mai exact tinerii născuți între 1995-2012, care vor reprezenta 40% din plaja de consumatori până în 2020 și vor deveni una dintre cele mai puternice forțe de cumpărare.

Experienţa Orange, acum îmbunătăţită chiar de către clienți

Orange România relansează două dintre cele mai accesate aplicaţii ale sale, menite să ofere clienţilor o experienţă îmbunătăţită în utilizarea serviciilor: My Orange şi harta interactivă a acoperirii reţelei.

Switch-urile Gigabit Layer 3 Allied Telesis din Seria x930 au primit certificarea de conformitate Open Networking Foundation’s OpenFlow®

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunţă acordarea distincţiei OpenFlow V1.3 pentru switch-urile avansate Allied Telesis Gigabit Layer 3 din seria x930, echipamente care se află în portofoliul ELKO Romania.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: