Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Agora

 

Revista "Agora"

Website: http://www.agora.ro

Revista inscrisa in categoria Calculatoare in judetul Bucuresti

Descriere:
Pe Agora gasiti cea mai mare concentrare de informatie din domeniul Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor din .ro

propune o revista

Ultimele stiri din revista Agora de azi - Revista Agora online


Kaspersky Lab a identificat Cutlet Maker, noul kit malware de atac asupra ATM-urilor, creat pentru infractorii amatori

Cercetătorii Kaspersky Lab au descoperit un malware care vizează ATM-urile, vândut pe piața DarkNet. Cutlet Maker constă în trei componente și permite jefuirea ATM-ului dacă atacatorul este capabil să obțină accesul fizic la aparat.

Epson anunță cea mai mare gamă de videoproiectoare home cinema și pentru birou

Epson, lider mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii, aduce în România cea mai mare gamă de videoproiectoare pentru home cinema și divertisment, dar și pentru utilizarea la birou.

Iluminat stradal eficient, parcări inteligente, eficiență energetică, platforme administrative de lucru, managementul deșeurilor și multe alte aplicații destinate orașelor moderne vor fi prezentate la Different City-Smart City. Dezbatere 2017-2020

Different City-Smart City. Dezbatere Națională 2017-2020 - evenimentul care reunește primari, city manageri, specialiști în administrație cu experți în soluții pentru o administrare modernă a orașelor -  se va desfășura săptămâna viitoare, pe 24 și 25 octombrie la București, Ramada Plaza, Sala Terra, începand cu ora 8:00.

ESET lucrează împreună cu Google pentru a opri malware-ul periculos

ESET, unul dintre liderii mondiali în domeniul securității cibernetice, lansează Chrome Cleanup, un nou scanner și un program de curățare pentru Google Chrome, conceput pentru a ajuta utilizatorii să navigheze pe internet în siguranță și fără întreruperi. Chrome Cleanup va fi disponibil pentru toți utilizatorii Google Chrome, ce rulează pe Windows.

Canon a câştigat premiul Technology & Engineering Emmy® Award pentru gama de obiective cu zoom 4K

Canon Inc. a câștigat un premiu în cadrul celei de a 69-a gale de oferire a Premiilor Annual Technology & Engineering Emmy® Awards pentru întreaga sa gamă de obiective cu zoom în domeniul producţiei 4 K pentru camere de filmat cu un singur senzor de format mare.

Canon sărbătoreşte atingerea unui prag foarte important, şi anume producţia a 90 de milioane de aparate foto din seria EOS şi 130 de milioane de obiective interschimbabile EF

Canon Inc. anunţă că a atins două praguri de producţie majore - un total de 90 de milioane de aparate foto EOS cu obiective interschimbabile şi 130 de milioane de obiective interschimbabile din seria EF.

QNAP lansează TS-453BT3, un NAS cu Thunderbolt 3 și 4 sertare, destinat profesioniștilor din domeniul creației

QNAP Systems a prezentat modelul TS-453BT3, un server de stocare în rețea cu patru sertare ce combină conectivitatea de mare viteză Thunderbolt 3 cu un card PCIe QM2 preinstalat, furnizând două sloturi M.2 SATA și conectivitate 10GbE.

Plata defalcată a TVA – probleme practice după două săptămâni de aplicare

Sistemul de plată defalcată a TVA este o noutate absolută pentru practica fiscală din România și, aşa cum era de aşteptat în această perioadă de început, mai sunt lucruri de îmbunătăţit. După două săptămâni de la aplicarea sa opţională, am testat şi am identificat primele probleme practice, de bază. Identificarea problemelor mai complexe (e.g.

rEvoluția digitală agită apele și la Craiova

Mai mult de 100 de antreprenori și reprezentanți ai companiilor cheie din Dolj și din județele învecinate au participat joi, 12 octombrie 2017, la evenimentul regional al proiectului național Business rEvolution: Digitalizarea - Trend sau Tsunami, organizat de Doingbusiness.ro la Craiova.

Informații privind protecția datelor la nivel european, reguli și obligații pe 24-25 octombrie la TeCOMM

Din 25 mai 2018, afacerile mici și mijlocii din Europa vor suferi o schimbare majoră odată cu intrarea în vigoare a Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale (GDPR), potrivit specialiștilor din domeniu.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: