Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Agora

 

Revista "Agora"

Website: http://www.agora.ro

Revista inscrisa in categoria Calculatoare in judetul Bucuresti

Descriere:
Pe Agora gasiti cea mai mare concentrare de informatie din domeniul Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor din .ro

propune o revista

Ultimele stiri din revista Agora de azi - Revista Agora online


Noile game de imprimante business A3 și A4 cu jet de cerneală satisfac exigențele grupurilor de lucru cu activitate intensă

Epson a anunțat două serii noi de multifuncționale și imprimante WorkForce Pro pentru birouri cu volum mare de imprimare, bazate pe propria tehnologie cu jet de cerneală, cu impact redus asupra mediului înconjurător, intervenții minime și productivitate superioară, în grupurile de lucru mici care doresc atât capacități A3 cât și A4.

elefant.ro își extinde operațiunile din Republica Moldova

Magazinul online elefant.ro anunță extinderea operațiunilor sale din Republica Moldova având obiectivul de a oferi clienților săi o gamă mai largă de produse și acces mai bun la servicii dedicate.

Asociația Ateliere Fără Frontiere a împlinit 10 ani!

De-a lungul celor 10 ani de activitate, AFF a sprijinit victime ale traficului de persoane, persoane cu adicții, persoane care au suferit pedepse privative de libertate,  persoane care au fost în somaj îndelungat și persoane cu dizabilități  în parcursul lor spre piața muncii convenționale.  În absența unei legislații care să recunoască serviciile d

Iridex continuă să investească pentru reducerea emisiilor fugitive

Compania IRIDEX Group deține cele mai performante echipamente de protecție a mediului în funcțiune în acest moment în România și în Uniunea Europeană și continuă să aloce bugete semnificative investițiilor în tehnologii performante pentru ecologizare și pentru reducerea emisiilor, asigurând, astfel, confortul cetățenilor.

EY și Tech Hub lansează seria de întâlniri StartUp Advantage, dedicată pasionaților de tehnologiee

EY România și Tech Hub lansează seria de întâlniri Meet UpStartUp Advantage dedicate companiilor care își doresc să adopte recentele tehnologii emergente (RPA, AI și blockchain) și se confruntă cu lipsa specialiștilor și a oportunităților de formare în această zonă.

Paradă în Piața Roșie din Moscova: rușii au sărbătorit Ziua Victoriei cu un arsenal de arme noi

La 73 de ani de la învingerea înregistrată de ruși împotriva Germaniei naziste, Ziua Victoriei a fost sărbătorită în Piața Roșie din Moscova printr-o paradă militară impresionantă, care a început la ora 10:00 a României.

PRIAevents sărbătorește Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale prin organizarea a 4 evenimente dedicate proprietății intelectuale pentru sectorul de IT

PRIAevents, organizează conferința PRIA IT&C and Intellectual Property București – eveniment complex, dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, în 22 mai, începand cu ora 9,30 la hotel Athenee Palace Hilton, sala Le Diplomate.

România 100: filme românești clasice cu intrarea liberă la TIFF 2018

Cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania celebrează Centenarul Marii Uniri printr-o selecție de opere reprezentative pentru trecutul extrem de diversificat al filmului românesc.

PTC aniversează 10 ani de prezență în România

În România există deja multe companii mari de tehnologie, cu o prezență semnificativă, despre care știm prea puține lucruri deoarece business-ul lor este încă foarte puțin axat pe piața locală, echipele de angajați deservind cu precădere alte piețe dinafara țării.

În luna mai, Xerox prezinta noul asistent inteligent pentru birou în cadrul a patru evenimente de tehnologie

Xerox Romania participa în luna mai la patru evenimente de tehnologie din întreaga tara pentru a prezenta si a face demonstratii pe echipamentele de imprimare pentru mediul de birou din portofoliu. Astfel, în urmatoarele doua saptamani, specialistii Xerox vor fi prezenti la Bucharest Technology Week, Ziua Comunicatiilor, IT Congress si la Transilvania IT Forum.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: