Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Bursa

 

Revista "Bursa"

Website: http://www.bursa.ro

Revista inscrisa in categoria Economie in judetul Bucuresti

Descriere:
Bursa - Cotidianul oamenilor de afaceri.

propune o revista

Ultimele stiri din revista Bursa de azi - Revista Bursa online


Claudiu Manda a fost audiat la DNA
Vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda a fost audiat, astăzi, la DNA, într-un dosar de corupţie în care are calitatea de martor.

Singurul scop al Guvernului este să-l scape pe Dragnea de închisoare
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, după adoptarea rezoluţiei PE şi prezentarea raportului MCV, că 'acest accident al democraţiei', guvernarea Dragnea-Dăncilă, ne-a întors cu 11 ani în urmă înainte de aderarea la UE. Preşedintele a spus că singurul lor scop este să-l scape pe Liviu Dragnea de închisoare şi a spus că poate se trezesc mai mulţi politicieni şi fac ceva.

Niculae Bădălău, audiat la DNA
Senatorul PSD Niculae Bădălău a fost audiat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), el spunând că a 'dat curs invitaţiei', ca 'orice cetăţean normal', fără a preciza în ce dosar a dat declaraţii. 'Nu pot să spun că a fost o surpriză plăcută, dar asta e', a mai spus el.

CE recomandă României să suspende implementarea legilor justiţiei
* ACTUALIZARE - Ministerul Public, despre raportul MCV: Punctul de vedere exprimat de CE, similar celui al Ministerului Public Ministerul Public afirmă, după ce Comisia Europeană a făcut public raportul MCV, că punctul de vedere exprimat de CE este similar celui al instituţiei, procurorul general Augustil Laazăr exprimând disponibilitatea ministerului de a contribui la îndeplinirea recomandărilor prevăzute în raport. ------- * ACTUALIZARE - Şerban Nicolae (PSD): 'România nu şi-a încălcat niciun angajament luat în faţa partenerilor UE' Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat, astăzi, că în Parlamentul European s-a adoptat 'cu atâta fervoare şi cu largă majoritate' o rezoluţie 'inutilă', menţionând că şi raportul MCV este la fel de and #39; and #39;inutil and #39; and #39;, pentru că nu a venit niciodată cu propuneri concrete. ------- Comisia Europeană (CE) a recomandat marţi României, în raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare, să suspende imediat punerea în aplicare a legilor justiţiei şi a ordonanţelor de urgenţă ulterioare şi să le revizuiască ţinând seama pe deplin de recomandările formulate în cadrul MCV, cât şi de cele formulate de Comisia de la Veneţia şi de Grupul de state împotriva corupţiei al Consiliului Europei (GRECO).

'Să stea liniştită, am suficientă bărbăţie'
Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune referitor la afirmaţiile Gabrielei Firea, primarul Capitalei, că 'are suficientă bărbăţie', astfel că aceasta poate 'să stea liniştită'.

Cifră de afaceri de peste 10 milioane euro
Veranda Mall se aşteaptă ca în 2020 să depăşească 10 milioane de euro cifră de afaceri, ca urmare a extinderii şi deschiderii cinematografului, ambele etape având un efect sinergetic semnificativ, generând trafic suplimentar şi implicit creşteri ale vânzărilor magazinelor.

Colliers International administrează birourile Vox Technology Park
Compania de consultanţă imobiliară Colliers International a fost desemnată, la începutul acestui an, să administreze proiectul de birouri Vox Technology Park din Timişoara, asigurând servicii de property management.

Dorinţa mea - să fim judecaţi de completuri constituite legal
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că toate demersurile pe care le-a făcut şi le va face pe tema constituirii completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au la bază 'un motiv foarte clar' - acela ca toţi justiţiabilii să fie judecaţi de completuri constituite legal.

Camera Deputaţilor: Badea, votat să rămână preşedintele ASF
La ASF, comisiile de specialitate reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au înaintat astăzi propunerea ca Leonardo Badea, actualul preşedinte al ASF, să primească un nou mandat de patru ani la şefia Autorităţii de Supraveghere Financiară.

CEx va decide un preşedinte interimar al PSD Bucureşti
Preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat astăzi că, în cazul în care va fi demisă din această funcţie, Comitetul Executiv va decide un preşedinte interimar, urmând să aibă loc alegeri privind şefia organizaţiei.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: