Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Bursa

 

Revista "Bursa"

Website: http://www.bursa.ro

Revista inscrisa in categoria Economie in judetul Bucuresti

Descriere:
Bursa - Cotidianul oamenilor de afaceri.

propune o revista

Ultimele stiri din revista Bursa de azi - Revista Bursa online


Soluţii pentru deficitul personalului: automatizarea, importul de specialişti
Importul de specialişti din străinătate, automatizarea şi externalizarea reprezintă principalele soluţii pe termen scurt şi mediu pentru companiile din România, care se confruntă cu o lipsă de personal fără precedent, a afirmat directorul de vânzări al Romanian Software, Marian Hanganu, care a susţinut o prezentare despre deficitul de forţă de muncă din România şi soluţiile imediate pentru această problemă, în cadrul Conferinţei Operational HR 2018.

PNL depune o moţiune simplă împotriva Ministrului Finanţelor
PNL a depus astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă pe Finanţe, intitulată 'Tripleta Dăncilă, Vâlcov, Teodorovici sugrumă administraţia publică din România', consemnează Agerpres.

Moţiunea împotriva ministrului Transporturilor - depusă în plen
Senatorii PNL şi USR au depus, astăzi, în plenul Camerei superioare a Parlamentului, moţiunea simplă împotriva ministrului Transporturilor, Lucian Şova, intitulată 'România sub orânduirea PSD, ruşinea Europei la infrastructura de transport'.

Moţiunea simplă pe agricultură, respinsă de Cameră
Moţiunea simplă privind agricultura, iniţiată de liberali, a fost respinsă astăzi în plenul Camerei Deputaţilor. S-au înregistrat 150 de voturi 'împotrivă', 93 de voturi 'pentru' şi 20 de abţineri.

Marcel Vela - noul secretar al Senatului
Senatul l-a ales, astăzi, prin vot secret cu bile, la propunerea grupului PNL, pe Marcel Vela ca secretar al Camerei superioare, după ce Mario Oprea a fost revocat din funcţie.

Cursuri de apă afectate de inundaţii, reamenajate de urgenţă
Cursurile de apă Suceava, Moldova şi Râşca, din judeţul Suceava, vor fi reamenajate în regim de urgenţă, după ce au fost afectate de inundaţiile din această vară, iar valoarea investiţiilor este de 2,5 milioane de lei, potrivit unui comunicat al Administraţiei Naţionale and #39;Apele Române and #39; (ANAR).

Protestul transportatorilor, încheiat trei ore mai devreme
Protestul ransportatorilor s-a încheiat astăzi cu trei ore mai devreme decât a fost anunţat, membrii COTAR afirmând că nu mai pot fi 'persiflaţi' la infinit de ministrul Transporturilor, Lucian Şova, conform Agerpres.

Membrii conducerilor sindicale să îşi declare averea
Camera Deputaţilor a adoptat tacit, astăzi, un proiect de lege care prevede că persoanele cu funcţii de conducere în cadrul organizaţiilor, federaţiilor şi confederaţiilor sindicale sunt obligate să îşi depună declaraţii de avere şi de interese.

Investiţia pentru infrastructura Prelungirii Ghencea, aprobată de CGMB
Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat astăzi proiectul de hotărâre privind investiţia de aproape 559 de milioane de lei pentru lucrările la infrastructura din Prelungirea Ghencea.

USR cere Curţii de Conturi să facă verificări
Consilierii generali USR au sesizat miercuri Curtea de Conturi şi Consiliul Concurenţei, solicitând să facă verificări cu privire la modul în care Primăria Capitalei a împrumutat cu bani de la buget companiile municipale înfiinţate anul trecut, modul în care a fost majorat capitalul social la fiecare companie şi felul în care au fost cheltuiţi banii de către aceste companii municipale.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: