Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Bursa

 

Revista "Bursa"

Website: http://www.bursa.ro

Revista inscrisa in categoria Economie in judetul Bucuresti

Descriere:
Bursa - Cotidianul oamenilor de afaceri.

propune o revista

Ultimele stiri din revista Bursa de azi - Revista Bursa online


Bursele europene au deschis în scădere
Indicii bursieri europeni au deschis şedinta de tranzacţionare de astăzi în depreciere.

Indicii BVB au deschis în creştere
Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au deschis în apreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi.

A avut loc la solicitarea Bruxelles-ului
Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că întâlnirea de la Palatul Cotroceni dintre premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele Klaus Iohannis ar fi avut loc 'la solicitarea Bruxelles-ului', iar tema discuţiilor a fost preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România, relatează News.ro.

Ultima zi pentru postul de procuror-şef al DNA
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, astăzi dimineaţă, că, în opinia sa, nu au existat până acum candidaturi pentru conducerea DNA pentru că unii dintre procurori consideră că numirea se va face ca în precedent, în baza unor înţelegeri politice, uneori, şi, de asemenea, ei cunosc foarte bine realitatea de la DNA, unde este nevoie de multă muncă pentru a pune Direcţia în parametrii constituţionali, pentru a o face să funcţioneze normal şi să le redea încrederea românilor în acestă instituţie. Toader s-a declarat din nou convins că astăzi vor fi depuse candidaturi pentru postul de procuroru-şef al DNA, relatează News.ro.

Trump îl pune în gardă pe Rohani
Preşedintele american Donald Trump l-a pus în gardă pe preşedintele iranian Hassan Rohani că va avea de suportat 'consecinţe' dezastruoase din cauză că ameninţă Statele Unite, relatează News.ro.

Wall Street a închis în scădere
Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au închis în depreciere.

Bursele asiatice erau în scădere
Principalii indici bursieri asiatici erau în depreciere la mijlocul şedinţei de tranzacţionare de astăzi.

REVISTA PRESEI 23.07.2018
* ADEVARUL *De ce nu se înghesuie candidaţii la şefia DNA. Specialişti: 'Nimeni nu le poate oferi garanţia independenţei' După ce la sfârşitul lunii februarie Ministerul Justiţiei a demarat procesul de revocare din funcţia de procuror-şef al DNA a Laurei Codruţa Kovesi, faptul că până în ultima zi niciun procuror nu-şi depusese candidatura este caracterizat de analişti ca fiind eşec politic şi profesional. Niciun procuror nu îşi depusese, până duminică, dosarul de candidatură la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). A recunoscut-o chiar ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, convins însă că pe parcursul zilei de luni, termenul limită stabilit de minister pentru înscrieri, vor exista doritori pentru ocuparea acestei funcţii. 'În acest moment nu este nici un candidat!

Sorin Creţeanu oferă 2,56 milioane lei
Omul de afaceri Sorin Creţeanu, acţionar majoritar al Comnord (COSC), lansează o ofertă publică de cumpărare pentru cele 1,38 milioane de acţiuni ( reprezentând un pachet de 3,46% din emitent), care-i lipsesc pentru a dobândi controlul integral asupra companiei de construcţii, reiese din raportul remis de societate, vineri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

'Doresc să avem 100.000 de investitori activi la bursă'
*(Interviu cu Adrian Tănase, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti) Bursa poate fi un loc foarte simplu şi complicat în acelaşi timp, în func­ţie de modul în care este abordată, spune Adrian Tănase, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), care a avut amabilitatea să acorde un interviu Ziarului BURSA, referitor la planurile sale, domnia sa aflându-se la conducerea BVB de la finalul lunii ianuarie, când a fost avizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Reporter: Care este obiectivul dumneavoastră pentru acest mandat? Adrian Tănase: Singurul meu scop este să dezvolt piaţa de capital. Practic, doresc să avem 100.000 de investitori de retail activi la Bursa de Valori Bucureşti. Dacă considerăm un investitor activ cel care face o tranzacţie odată la şase luni, în prezent sunt circa 15.000 de astfel de investitori la bursa noastră, ceea ce este foarte puţin. Polonia are 250.000 de investitori evaluaţi după acest criteriu.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: