Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Bursa

 

Revista "Bursa"

Website: http://www.bursa.ro

Revista inscrisa in categoria Economie in judetul Bucuresti

Descriere:
Bursa - Cotidianul oamenilor de afaceri.

propune o revista

Ultimele stiri din revista Bursa de azi - Revista Bursa online


Ministerul Economiei vrea să menţină redevenţele între 3,5% şi 13,5%
Redevenţele pentru exploatări onshore (pe uscat) rămân nemodificate, în intervalul 3,5%-13,5% din valoarea producţiei zăcământului, în funcţie de mărimea exploatării, potrivit Proiectului de Lege pentru reglementarea sistemului de redevenţe al concesiunilor resurselor minerale, petroliere şi hidrominerale, publicat, ieri, de Ministerul Economiei.

Raport tranzacţionare BVB 23.10.2017
Raport tranzacţionare BVB 23.10.2017

Raport tranzacţionare ATS 23.10.2017
Raport tranzacţionare ATS 23.10.2017

Începe procesul în care National Australia Bank şi Westpac Banking sunt acuzate de manipulare
National Australia Bank (NAB) şi Westpac Banking sunt acuzate de autoritatea pieţei de capital şi investiţiilor din Australia (ASIC) de manipulare a dobânzii de referinţă BBSW, iar audierile în acest caz sunt programate să înceapă în 25 octombrie, după ce, ieri, au fost amânate la cererea ASIC.

Sorin Grindeanu, propunerea premierului Mihai Tudose pentru şefia ANCOM
Fostul prim-ministru Sorin Grindeanu a fost propus luni de către premierul Mihai Tudose pentru a prelua preşedinţia Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), după ce Adrian Diţă şi-a înaintat, vineri, demisia din funcţie.

Fosta Avicola Iugoslavia face afaceri de peste 4 milioane de euro la Braşov
Compania braşoveană Perutnina România, controlată de grupul sloven Perutnina Ptuj, şi-a majorat capitalul social luna trecută cu 210.000 de euro.

IAR Ghimbav va lucra şi pentru elicopterele Airbus, şi pentru cele ale americanilor de la Bell
Directorul general al IAR Ghimbav, Neculai Banea, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, susţine că programele Bell şi Airbus sunt diferite şi se pot realiza concomitent, făcă ca cele două companii să se 'războiască'.

Marcel Ciolacu: 'Prioritatea zero a Guvernului este relansarea marilor proiecte de infrastructură'
Suntem primii în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte creşterea economică, fapt ce a determinat toate instituţiile şi organismele financiare internaţionale să revizuiască constant estimările privind evoluţiile economiei româneşti în acest an, a declarat, ieri, vicepremierul României Marcel Ciolacu, în cadrul unei conferinţe de presă, adăugând: 'Vom depăşi cu siguranţă ţinta propusă de 5,2% creştere a PIB.

Toma Petcu: 'Hidroelectrica se va lista la bursă, probabil, în 2018'
Listarea companiei Hidroelectrica la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) se va realiza, probabil, în anul 2018, a declarat Ministrul Energiei Toma Petcu, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Armani vrea să transfere către fundaţia sa o parte din participaţia pe care o deţine la grupul de modă
Designerul italian Giorgio Armani intenţionează să transfere o parte din participaţia pe care o deţine la grupul său de produse de lux Giorgio Armani SpA către o fundaţie caritabilă care îi poartă numele, în ideea de a împiedica o eventuală preluare sau divizare a grupului, transmite Reuters.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: