Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Capital

 

Revista "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Revista inscrisa in categoria Economie in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o revista

Ultimele stiri din revista Capital de azi - Revista Capital online


Preşedintele Parlamentului European: Europa trebuie să se teamă de înmulţirea micilor patrii
Preşedintele Parlamentului European, italianul Antonio Tajani, a estimat că Europa trebuie să se teamă de înmulţirea micilor patrii, într-un moment în care Catalonia luptă pentru independenţa sa şi în regiunile italiene Lombardia şi Veneto are loc duminică un referendum pentru o mai mare autonomie, relatează AFP.

Aproape 7.000 de firme vor fi premiate la cea de-a XXIV-a ediţie a Topului Firmelor din Bucureşti
Peste 6.800 firme vor fi premiate, marţi, 24 octombrie 2017, în cadrul celei de-a 25-a ediţii a Topului Firmelor din Bucureşti, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB).

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, urmând tratamentul obişnuit
Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obişnuit, a informat Casa Regală.

Brexit: Premierul May trebuie "să facă faţă" propriului guvern pentru a achita factura
Referentul Parlamentului European pentru Brexit, Guy Verhofstadt, a invitat-o duminică pe Theresa May, premierul Marii Britanii, să se confrunte cu opiniile discordante din cadrul propriului guvern pentru a reglementa problema financiară a despărţirii Londrei de Bruxelles, relatează AFP.

Toyota va stopa operaţiunile la toate fabricile din Japonia din cauza taifunului Lan
Toyota Motor Corp va suspenda luni dimineaţă operaţiunile la toate fabricile sale de asamblare din Japonia, inclusiv cele ale subsidiarelor sale, ca măsură de precauţie din cauza apropierii taifunului Lan, a anunţat, duminică, un purtător de cuvânt al grupului auto nipon, citat de Reuters.

PROIECT Bugetul ANM va creşte cu circa 3%, până la 60,598 mil. lei
Bugetul pe 2017 al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) va creşte, după rectificarea aprobată de către Guvern, cu aproape 3%, până la 60,598 milioane de lei, de la 58,841 milioane de lei, cât se prevăzuse la începutul anului, se arată în proiectul de act normativ, publicat spre dezbatere publică de Ministerul Mediului.

Se STRICĂ VREMEA! Cod portocaliu de ploi abundente şi vânt în mai multe județe
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o avertizare Cod portocaliu de ploi şi vânt în cinci judeţe din centrul şi nord-vestul ţării, respectiv o avertizare Cod galben de vremea rea, în 13 judeţe din zonele Moldovei, Munteniei şi Olteniei, valabile începând de luni dimineaţă.

Cum câștigi din participarea la evenimente de afaceri?
Evenimente de afaceri individuale sau sindicalizate, tu ce alegi? Evenimentele de afaceri reprezintă unul dintre cele mai puternice mecanisme de marketing, disponibile firmelor de orice dimensiuni. Organizate cu un scop precis și organizate în cel mai mic amănunt se poate obține un profit bun în urma investiției.

ANOFM: Peste 39.000 de tineri sub 25 de ani s-au încadrat în muncă, în primele 9 luni ale anului
Aproape 80.000 de persoane cu vârsta de peste 45 de ani au fost încadrate în muncă în primele nouă luni ale acestui an, prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în timp ce numărul tinerilor sub 25 ani a fost de numai 39.187, potrivit datelor instituţiei.

”Game of Thrones" este în DOLIU. A murit un mare actor
Unul dintre personajele cheie din serialul "Game of Thrones" a murit. Îl interpreta pe "Hallyne Pyromance", expertul în explozibili, având o contribuţie importantă la derularea intrigii.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: