Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Capital

 

Revista "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Revista inscrisa in categoria Economie in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o revista

Ultimele stiri din revista Capital de azi - Revista Capital online


Carrefour ar putea închide sute de magazine în Franța
Carrefour nu a găsit cumpărători pentru 227 dintre cele 273 de foste magazine DIA din Franţa pe care intenţiona să le vândă, acestea riscând să se închidă după 4 iunie, a anunţat luni un purtător de cuvânt al celui mai mare retailer european, transmite Reuters.

Listarea Hidroelectrica - Nicio șansă să fie realizată până la finele acestui an
Investitorii de pe piața de capital mai au de așteptat până când titlurile Hidroelectrica vor putea fi tranzacționate pe ringul bursier. Bogdan Badea, directorul general al companiei de stat, este sceptic în ceea ce privește listarea în a doua parte a anului.

Gazdele corporatiştilor au împărţit Bucureştiul în două
Doi investitori imobiliari străini au ajuns să deţină un sfert din sediile de birouri disponibile în Bucureşti. Ei şi-au împărţit zonele de influenţă în două puncte fierbinţi pe harta imobiliară. Unul a ales nordul, iar celălalt vestul Capitalei.

Pilonul II, pionii noi
Abia când la ușa românilor se vor prezenta agenții puterii pentru a întreba, politicos, dacă oamenii vor pensie de la stat sau de la niște fonduri străine, vom înțelege toți de ce administratorii privați ar fi trebuit să investească masiv în educarea populației. Atunci se va vedea că era nevoie și de educație financiară "la botul calului", pentru că degeaba te lauzi cu un randament de 9%, 10% sau 50%, dacă omul căruia îi vorbești habar nu are ce îi zici.

Proprietarii McDonald’s au pus deoparte 10 mil. euro pentru extinderea reţelei în România
Investitorul Hili Properties, parte a unui grup maltez care deţine şi restaurantele McDonald’s din România, a anunţat că are un buget de 10 mil. euro destinat dezvoltării unui lanţ de restaurante pentru operatorul reţelei McDonald’s din România, care intenţionează să inaugureze anual câte două noi unităţi în următorii trei ani.

GDPR: Ce companii trebuie să aibă un responsabil cu protecția datelor
Regulamentul european de protecţie a datelor prevede ca de protecţia datelor să se ocupe o persoană care are cunoştinţe de specialitate în dreptul şi practicile din domeniul protecţiei datelor.

E LEGE: Poți SCĂPA de AMENZILE rutiere!
Descrierea insuficientă a abaterii duce la anularea amenzii. E o decizie luată de Curtea Supremă, care a admis un recurs în interesul legii, promovat de Avocatul Poporului.

Milionar român, pe lista celor mai căutaţi oameni de Poliţie
Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România se află pe lista Most Wanted (cei mai cautaţi) a Poliţiei Române.

Veste șoc despre PENSII, Dragnea a recunoscut totul
Președintele Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea, spune că autoritățile nu au discutat despre "distrugerea" pilonul II de pensii, însă admite că este posibilă o suspendare a transferului de contribuții către fondurile private, pentru a permite oamenilor să opteze între a contribui doar la pilonul I(de stat) sau și la pilonul I și la pilonul II.

Parlament: Funcţiile de prefect şi de subprefect sunt funcţii de demnitate publică
Comisia specială pentru elaborarea Codului administrativ a decis că prefecţii şi subprefecţii vor fi demnitari publici şi nu înalţi funcţionari publici, cum este în prezent.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: