Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Capital

 

Revista "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Revista inscrisa in categoria Economie in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o revista

Ultimele stiri din revista Capital de azi - Revista Capital online


Cum investim la bursă: primii pași
Banii pe care îi punem deoparte pentru „zile negre“ sau pentru pensie nu trebuie să stea degeaba, ci trebuie să producă. Unul dintre locurile în care pot avea randamente foarte bune este la bursa de valori, iar deschiderea unui cont de tranzacționare este primul pas.

Retailul si imobiliarele - beneficiarii expansiunii economice
Piaţa a ajuns la concluzia că nu suntem pe punctul de a intra într-o nouă criză, ci că suntem mai degrabă la începutul unui ciclu economic târziu, arată revenirea acţiunilor, când S & P 500 a înregistrat cea mai mare creștere săptămânală din 2013 încoace. Profitul obligațiunilor Trezoreriei americane pe 10 ani a ajuns la 2,9%, iar VIX a închis săptămâna sub 20 %, demonstrând că investitorii au fost mai puțin nervoși decât acum o săptămână, conform unui comunicat al SaxoBank.

Angela Crețu: ”Femeile încă se luptă să își câștige o poziție socială corectă”
Astăzi, tot mai multe femei sunt selectate în funcții de conducere în cadrul companiilor și iau decizii cu care, în trecut, se lăudau doar bărbații. Între femeile de succes din România se află și Angela Crețu, foarte prezentă în industria frumuseții.

Cât de des te uiți la filme? Iată în ce mod îți este schimbat comportamentul
Pentru mulți români, arta cinematografică, filmele în general, reprezintă o modalitate captivantă de a descoperi lumi noi, îi inspiră să călătorească și să viziteze locurile pe care le-au văzut pe ecrane.

Toader: Declanșez procedura de revocare din funcție a Laurei Codruța Kovesi
Tudorel Toader, ministrul Justiției, a declarat joi, la o întâlnire cu jurnaliștii, că a declanșat procedura de revocare din funcție a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi

A fost aprobat bugetul pe acest an al Fondului pentru Mediu
Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, bugetul pe acest an al Fondului pentru Mediu şi al Administraţiei Fondului pentru Mediu, suma totală alocată fiind de aproape 520 milioane de lei, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

Evoluţii financiar-bancare şi bursiere
Bursa de pe Wall Street a deschis joi în creştere, indicele Dow Jones Industrial Average s-a apreciat cu 0,61%, ajungând la valoarea de 24.950,19 puncte, în creştere cu 156,41 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.

RATB devine Societatea de Transport Bucureşti SA
Consiliul General al Capitalei a fost de acord, joi, cu reorganizarea Regiei Autonome de Transport Bucureşti, prin schimbarea formei juridice din regie autonomă în societate pe acţiuni, ai cărei acţionari vor fi Municipiul Bucureşti, prin CGMB, şi judeţul Ilfov, prin Consiliul Judeţean.

Cum profită infractorii cibernetici de perioada colectării impozitelor pentru a face bani
Kaspersky Lab a publicat un raport care arată cum folosesc infractorii cibernetici sistemele de taxe și impozite pentru a sustrage informații personale de la utilizatori.

Granturi de 39.000 euro își caută idei de afaceri în Regiunea Centru
54 de granturi de câte maximum 39.000 euro fiecare își caută perechea. Cele mai bune idei de afaceri din Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu vor primi finanțare în cadrul proiectului Start-up Urban. Noile afaceri vor fi înființate anul viitor, în mediul urban, de către persoane cu domiciliul sau reședința în aceste județe transilvănene.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: