Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Capital

 

Revista "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Revista inscrisa in categoria Economie in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o revista

Ultimele stiri din revista Capital de azi - Revista Capital online


Isărescu despre Regele Mihai I al României: "Un excepţional model de viaţă lăsat moştenire generaţiilor de azi!"
Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a transmis un mesaj în memoria Regelui Mihai I al României. Redăm mai jos mesajul complet al Guvernatorului:

Companiile româneşti sunt optimiste în ceea ce priveşte angajările din 2018
Angajatorii români sunt cei mai optimişti din regiunea EMEA în ceea ce priveşte activitatea de angajare în intervalul ianuarie - martie 2018, potrivit unui studiu ManpowerGroup privind Perspectivele Angajării de Forţă de Muncă.

Fostul prefect de Teleorman Teodor Niţulescu, la DNA
Fostul prefect al judeţului Teleorman Teodor Niţulescu s-a prezentat marţi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Capitală, potrivit Agerpres. Surse judiciare au precizat că el a fost chemat pentru a fi audiat de procurori în dosarul 'Tel Drum'.

Care este bugetul mediu al românilor pentru cadourile achiziționate online de Crăciun
Aproximativ 33,7% dintre românii care au răspuns unui sondaj realizat de un magazin online ar aloca între 300 și 500 de lei pentru achiziția de haine, încălțăminte și accesorii din oferta magazinelor de modă online cu ocazia Crăciunului și a anului nou.

Ouăle, untul, combustibilii şi fructele proaspete s-au scumpit cel mai mult în noiembrie
Ouăle, untul şi fructele proaspete sunt mărfurile alimentare care s-au scumpit cel mai mult în noiembrie faţă de luna precedentă, în timp ce, în categoria mărfuri nealimentare, cele mai importante creşteri de preţuri au fost consemnate în cazul combustibililor şi al tutunului şi ţigărilor, reiese din datele Institutului Naţional de Statistică (INS), potrivit Agerpres.

Parlament: Bugetul SPP pentru 2018 - avizat favorabil în Comisiile de apărare
Comisiile reunite de apărare din Camera Deputaţilor şi Senat au avizat favorabil, marţi, bugetul Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), conform Agerpres.

IGPR: Aproape 400 de permise auto reţinute şi 196 de certificate de înmatriculare retrase în ultimele 24 de ore
Poliţiştii au reţinut 381 de permise de conducere şi au retras 196 de certificate de înmatriculare în urma unei acţiuni organizate în ultimele 24 de ore la nivel naţional, potrivit Agerpres.

Bitdefender: Armele agențiilor de spionaj vor ajunge pe mâna hackerilor
Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender anticipează că, în 2018, numărul de vulnerabilități dezvoltate de agenții guvernamentale care ajung pe mâna răufăcătorilor va crește, iar modul în care funcționează ransomware, amenințare ce blochează accesul la datele utilizatorilor și le solicită bani, se va schimba fundamental.

Bogdan Chiriţoiu: Salariile a jumătate dintre angajaţii Consiliului Concurenţei vor scădea de la 1 ianuarie; am cerut Guvernului soluţii
Salariile a jumătate dintre angajaţii Consiliului Concurenţei vor scădea de la 1 ianuarie, ca urmare a modificărilor fiscale, cele mai mari diminuări fiind de 20% la directori, a declarat, marţi, preşedintele instituţiei, Bogdan Chiriţoiu, în cadrul comisiilor de specialitate reunite din Parlament pentru avizarea proiectului de buget pe 2018, potrivit Agerpres.

Care sunt cele mai mari provocări din HR în 2017
Principalele provocări strategice cu care se confruntă companiile din România la nivelul funcției de HR sunt mai acute în 2017 decât în anul 2016.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: