Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Ce alimente să nu încălzeşti niciodată la microunde
În bucătăria modernă, un cuptor cu microunde te poate scăpa de grija mâncării. Deşi încălzirea preparatelor la microunde nu este deloc un obicei sănătos, unele persoane apelează constant la el, din pricina lipsei de timp.

De ce trebuie spălate întotdeauna hainele cumpărate
Articolele vestimentare pe care le cumpărăm din magazine nu sunt chiar așa de curate precum credem. De fapt, ne-am putea confrunta cu o alergie, o iritație și chiar cu o boală fără să știm cauza. Pentru a evita aceste neplăceri, este important să spălăm hainele înainte de a le îmbrăca.

De ce este bine să dormi mai des pe partea dreaptă
Poziția în care dormi poate avea efecte asupra sănătății tale. De exemplu, e bine să nu dormi pe partea stângă, deoarece se pune presiune asupra inimii și nu va funcționa corespunzător. Află așadar de ce este bine să dormi mai des pe partea dreaptă.

Cum scapi de ticurile nervoase
Când ești stresat ți se întâmplă să îți rozi unghiile sau să-ți pocnești degetele, ori să îți muști buzele? Află cum poți scăpa de aceste ticuri.

Alimentele pe care nu trebuie să le mănânci la micul dejun
Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, iar ceea ce alegi să mănânci dimineața stimulează nivelul de energie pentru întreaga zi. Dar există atât de multe opțiuni de mâncare, încât posibilitățile sunt nenumărate. Însă, dacă vrei să-ți începi ziua într-un mod sănătos, ar trebui să eviți anumite alimente.

5 situaţii care cauzează sângerarea gingiilor
Îți sângerează gingiile la cea mai mică atingere sau spălatul pe dinţi a devenit un calvar? Afecţiunile orale pot cauza aceste simptome, însă sunt multe alte situaţii care provoacă sensibilitatea gingiilor.

Care sunt cele mai murdare locuri din bucătărie
Este foarte bine să fii cu ochii-n patru în ceea ce privește igiena atunci când mergi să iei cina în oraș, la restaurant, însă șansele ca și în bucătăria ta să existe germeni pot fi destul de mari. Iată unde se pot ascunde!

Tratamente naturale pentru estomparea pungilor de sub ochi
Pungile care se formează sub ochi nu sunt altceva decât excesul de lichid care se acumulează într-un singur loc. Dar după cum probabil știi deja, pielea din jurul ochilor este extrem de sensibilă. Dacă nu ai grijă de ea, apar deteriorările, care au nevoie de timp pentru a se vindeca.

Făină albă crește riscul de diabet! Iată ce contraindicații mai are
Făina albă poate să aibă o serie de efecte negative asupra sănătății. Ea este, de obicei, făcută din mai puține substanțe nutritive și mai multe glucide rafinate. Știi ce efecte au acestea asupra sănătății?

Combinații de alimente care ard rapid grăsimile
Alimentația este un domeniu destul de vast ce îți permite să faci combinații suficiente astfel încât să nu te plictisești niciodată de ceea ce vezi în farfurie, dar și să obții anumite beneficii pentru silueta și sănătatea ta.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: