Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 
Click pentru femei

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Cum se simte fericirea la 20, 30, 40 de ani
Suntem mereu în căutarea fericirii, pentru că, atunci când o găsim, simțim că avem lumea la picioare, că am putea mișca munții din loc. Diferă însă modalitatea fiecăruia de a ajunge acolo.

Tartă cu cremă de vanilie şi ciocolată
Este greu să alegi între două creme: de ciocolată şi de vanilie. Noi îţi propunem o prăjitură care să le conţină pe ambele şi din care să nu lipsească nici zmeura, un fruct atât de îndrăgit vara. Iată cum o prepari, pas cu pas!

5 lucruri pe care bărbații pun mare preț
Crezi că-ți cunoști foarte bine partenerul? Ei bine, bărbații nu ezită niciodată să ne surprindă! Iată care sunt câteva dintre lucrurile extrem de importante pentru ei ca o relație să funcționeze!

6 alimente periculoase pentru dietă
Multe dintre produsele considerate sănătoase şi potrivite pentru slăbit sunt, de fapt, capcane alimentare, printre acestea numărându-se uleiul de măsline, iaurturile cu zero la sută grăsime şi chiar sucul de fructe.

Ochelari de vedere sau lentile de contact?
Pentru persoanele cu probleme de vedere, clasicii ochelari sunt permanent „concuraţi“ de lentilele de contact, mai moderne şi mai discrete, devenite mai accesibile ca preţ. Fiecare dintre cele două opţiuni prezintă avantaje şi inconveniente.

Cele mai mari greșeli în redecorarea casei
Fie că vrei doar să dai un nou strat de var sau îți dorești să schimbi complet înfățișarea casei tale, trebuie să iei în considerare câteva aspecte înainte să te apuci de treabă. Iată ce greșeli este bine să eviți pentru a avea casa visurilor tale.

7 secrete să ai buze frumoase
Buze pline şi cărnoase, buze mai subţiri... indiferent ce formă au buzele tale, îţi vor folosi micile secrete pe care ţi le împărtăşim. Citeşte şi pune-le în aplicare!

Sucul de pătrunjel distruge pietrele la rinichi
Pătrunjelul este o remediu al cărui suc este foarte puternic, prin urmare, nu ar trebui să beți mai mult de 30-60 de grame in formă pură.

7 alimente care îmbunătăţesc imunitatea recomandate de Dr. Oz
Cunoscutul realizator al emisiunii cu acelaşi nume recomandă câteva alimente care au rolul de a îmbunătăţi imunitatea în mod natural.

Menta te scapă de indigestie
Folosită de mii de ani în tratarea numeroaselor afecțiuni, menta este o plantă care este utilizată și în preparatele culinare. Leacurile cu aceasta tratează răceala, alergiile, indigestia, iar lista beneficiilor nu se oprește aici.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: