Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 
Click pentru femei

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


De ce apare sughițul și cum îl tratăm
Sughiţul apare din cauza iritației diafragmei, mușchi care separă toracele de abdomen, cu un rol important în respirație. Trece de cele mai multe ori de la sine, însă pot exista și situații în care este nevoie de tratament medicamentos.

Plantele de leac ale primăverii
În această perioadă apar cele mai maulte cazuri de astenie, probleme digestive și deficiențe de vitamine și minerale. Pentru toate aceste neplăceri, poți apela la remediile din plante care apar primăvara: măcrișul, rușcuța de primăvară, ciuboțica-cucului.

Noi tendințe în aranjarea părului
Primăvara este bine-venită o schimbare. Dacă te-ai hotărât să te tunzi sau vrei să încerci o nouă coafură, iată ce se mai poartă...

Înnoiește-te din cap până în picioare!
Este momentul perfect să-ți achiziționezi câteva piese vestimentare potrivite noului sezon. De la fuste și rochii, până la genți ori ceasuri, găsești suficiente modele și prețuri, cât să te răsfeți singură. Poartă culori vesele și fă combinații inedite.

Riscurile și beneficiile consumului de carne
Se zice în popor că „cea mai bună legumă e porcul”. Carnea este o sursă bogată de proteine şi vitamine. Ar fi bine însă, să fii mai atentă înainte de a alege o friptură mare cât toată farfuria. În funcţie de greutate şi de nivelul zilnic de mişcare putem mânca între 100 şi 150 g de carne pe zi.

Bunicii îl răsfață prea mult? Ce e de făcut
După cum bine ştim – din propria noastră experienţă de foşti nepoţi, actualmente părinţi– majoritatea bunicilor exagerează cu răsfăţul. De aceea, trebuie să găsim o cale pentru ca situaţia să nu scape de sub control.

Tot ce trebuie să știi despre primula, zâna florilor
Grație florilor viu colorate și parfumate, primula se numără printre cele mai frumoase plante ale primăverii, care-ți înfrumusețează locuința ori grădina. 

Piramida alimentară, esențială în nutriție
În funcție de vârstă, greutate și de activitățile pe care le faci zi de zi, este indicat să adopți o dietă corectă, bogată în substanțe nutritive. De aceea, este important să cunoști proporțiile alimentelor din farfurie și cât de des trebuie să mănânci.

Coaste de miel cu legume sotate
Ai nevoie de:12 coaste de miel, 4-5 linguri ulei, 4-5 căței de usturoi, cimbru, rozmarin, 1 kg roșii. 2 cepe roșii, 400 g fasole verde, 1 praf de sare, piper, 100 ml vin roșu.

Alimente care te binedispun
Poți să te binedispui doar consumând  anumite alimente. Află care sunt acestea!Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: