Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 
Click pentru femei

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Uite ce efecte adverse poate avea lumina telefonului asupra sănătății tale!
Lumina albastră, emisă la niveluri mari de telefoanele inteligente, tablete, laptopuri şi alte dispozitive cu ecrane bazate pe tehnologia LED, afectează vederea şi somnul, ceea ce poate duce inclusiv la probleme de sănătate mentală, arată mai multe studii recente.

Cei mai colorați pești de acvariu
Vrei să aduci puțină culoare în viața ta? Pe lângă vestimentație și machiaj, poți încerca să-ți înfrumusețezi spațiul de acasă cu un acvariu populat de pești care mai de care mai pestriți. Iată care sunt cele mai potrivite exemplare!

7 plante tămăduitoare la îndemâna oricui
De multe ori, plantele pot fi un remediu mai bun decât orice medicament din farmacie. Astăzi vă prezentăm șapte plante care au proprietăţi benefice asupra organismului şi la care puteţi apela oricând fără ezitare.

Sfaturi de îngrijire a tufănelelor
Grupate în buchețele cochete, de diferite culori și forme, tufănelele sunt gazde binevoitoare pentru temperaturile tot mai reci de la începutul sezonului rece. Vesele, ușor de îngrijit și iubitoare de lumină, acestea pot fi plantate atât în ghiveci, cât și în grădină.

10 boli de care scapi cu varză
Varza nu doar un aliment plin de vitamine, dar e și un leac universal. O mulțime de beteșuguri pot fi alinate cu ajutorul miraculoasei legume!

Află ce culori se poartă în această toamnă!
Dacă ai rămas cu gândul la toate nuanțele frumoase pe care le-ai purtat în vară, află că avem vești bune, intens colorate, și pentru noul sezon. Îți propunem o suită întreagă de variații de roșu, albastru, verde, portocaliu și maro.

Ce să mănânci pentru o piele frumoasă
Ai încercat tot felul de măști pentru față, creme, loțiuni, dar tot ai probleme cu tenul? Specialiștii spun că pentru a avea o piele curată este important, înainte de toate, să adopți o alimentație sănătoasă.

Cum scapi de centimetrii din jurul taliei?
Dacă vrei să reduci din circumferința taliei, nu este nevoie  să te înfometezi sau să începi  un nou regim alimentar drastic, ci doar să recurgi la câteva trucuri simple.

Copilărie cu ochii pe glicemie
E minunat să vezi în jurul tău copii care zburdă liber, care se bucură de fiecare clipă a vieții fără să știe ce înseamnă durerea. Există însă și copii ale căror destine au fost pecetluite încă din primele luni sau ani de viață. Aceștia sunt copiii bolnavi de diabet. Pentru ei, fiecare zi este o luptă continuă cu destinul necruțător.

Edith Piaf, un destin agitat
„Este incredibil! Este ceea ce am aşteptat! Este nemaipomenit! Este despre mine! Este viaţa mea, este despre mine. Acestea au fost cuvintele „copilului Parisului“, Edith Piaf, imediat după ce a auzit pentru prima oară piesa compusă pentru ea, „Non, je ne regrette rien!“Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: