Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 
Click pentru femei

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Salată de pui cu porumb
Ai nevoie de: / 2 bucăți piept de pui afumat  / 200 g porumb din conservă, scurs și spălat / 3 linguri maioneză / pătrunjel pentru ornate/  sare / piper/ 200 g măsline foliate / felii de roșii pentru ornat

Cum ascunzi micile imperfecțiuni ale trupului
Indiferent cât de bine ar arăta, femeile nu se vor declara niciodată complet mulțumite. Și pentru că, de cele mai multe ori, aceste defecte minore îți dau mari bătăi de cap, ne-am gândit la câteva soluții.

Cum se descurca mamele singure?
În statistici, figurează la capitolul „familii monoparentale“. Nicio statistică nu precizează însă care sunt temerile, dificultățile sau bucuriile de zi cu zi ale unei femei care trebuie să fie, de dragul micuților ei, și mamă, și tată. Iată câteva povești din viață.

Ce înseamnă când visezi mireasă - Ghid de interpretare
Orice femeie își dorește o viață de cuplu frumoasă, să fie mireasă și să trăiască cu alesul inimii până la sfârșitul vieții. Dar ce înseamnă când visezi o mireasă sau când te visezi mireasă?

Iată ce alimente păcălesc foamea!
Dacă despre unele alimente se poate spune că te îngraşă sau îţi fac foamea mai aprigă, despre altele putem afirma în mod clar că îţi dau o senzaţie de saţietate pentru mai mult timp.

Semne mai puțin știute ale cancerului oral
Aportul de tutun și consumul de alcool sunt principalii vinovați de apariția cancerului oral. Din fericire, această afecțiune poate tratată, dacă este depistată la timp.

Chistul ovarian: ce este și cum se tratează
Chistul ovarian este o afecțiune cel mai adesea lipsită de gravitate. Cu toate acestea, e bine ca problema să fie detectată la timp. Află care sunt simptomele!

Ce boli poți trata cu hrean
Iuțeala hreanului este cea care îi dă nu doar gustul, ci și proprietățile vindecătoare. El a fost folosit și de strămoșii noștri, dacii, în tratarea bolilor specifice anotimpului rece, dar și a infecțiilor.

Șampon 100% naturală pentru un păr ca-n reclame
Dacă ți se pare că șamponul tău actual nu mai dă rezultate și părul pare lipsit de vitalitate, se rupe mai ușor și este uscat mai mereu, poate că este momentul să schimbi tabăra! Optează pentru o variantă 100% naturală. 

Află care este cea mai bună băutură caldă și ce beneficii miraculoase are asupra corpului!
Lămâia și turmericul sunt o combinație perfectă care are beneficii miraculoase asupra corpului.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: