Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 
Click pentru femei

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Evită aceste alimente devoratoare de calciu
Pentru a menţine sănătatea oaselor este important nu numai să aveţi grijă de asimilarea de calciu ci şi să vă asiguraţi că nu mâncaţi alimente care distrug calciul din oasele voastre. Iată o listă de alimente pe care trebuie să le evitaţi. 

Scapă de ridurile fine şi petele pigmentare prin peelingul facial
Ridurile fine, petele pigmentare sau semnele cauzate de acnee, pot fi tratate cu ajutorul peelingului chimic. Dr. Daniela Taher îţi spune tot ce trebuie să ştii înainte de a apela la această procedură estetică. 

Lucruri neștiute despre sexul anal
Sexul anal poate părea un subiect tabu, dar în spatele ușilor închise, multe femei l-au încercat. Sunt însă puține lucruri care se știu despre acesta, motiv pentru care ți-am pregătit o listă cu cele mai neștiute fapte despre acest tip de raport sexual.

Minge din material textil
Ai nevoie de: bucăți de material (de preferat bumbac) /carton/ un creion/ foarfecă/ ac/ ață/ vatelină sau lână

Ce spun şi ce gândesc, de fapt, bărbaţii
Se întâmplă ca replicile bărbaţilor să ne pună pe jar, căci ne tot întrebăm „oare ce a vrut să zică?“. Întoarcem problema pe toate părţile, ba chiar ne întrebăm şi prietenelor, în căuatarea adevărului din spatele afirmaţiilor partenerilor noştri.

Cum îl înveți să fie ordonat
Niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru ca copilul tău să învețe să fie cât mai organizat. Fie că e vorba de aranjarea lucrurilor sau de curățenia în camera lui, primele reguli pot fi însușite încă de la o vârstă fragedă.

Soluţii eficiente contra mătreţii
Stresul, anumite afecţiuni, dar şi o dietă nesănătoasă se numără printre cauzele apariţiei mătreţii. Ca să scapi de această problemă foarte supărătoare, există nenumărate remedii naturale, care, de-a lungul timpului, şi-au dovedit eficienţa.

Plante pentru problemele bilei
Cu siguranță ți s-a întâmplat să ai din când în când dureri și o stare de rău generală, cauzate de o vezică biliară prea solicitată sau blocată. Leacurile din plante te pot pune pe picioare. Păstrează-le așadar printre remediile casei, pentru zilele mai grele!

Băutură uimitoare cu banane care arde grăsimea abdominală
Nici un smoothie nu este delicios, dacă nu conține banane. De data aceasta, este vorba de o băutură care ajută la arderea grăsimilor din zona abdominală.

Trucuri de machiaj pentru ochi mai mari
Ochii mari sunt un detaliu feminin irezistibil și seducător. Însă, dacă ai tăi nu sunt deloc mari, nu trebuie să te întristezi. Există numeroase trucuri de machiaj pentru ochi mai mari.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: