Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Zodiile care se îndrăgostesc cel mai greu

În timp ce unii nativi se aruncă cu capul înainte când vine vorba de dragoste, altora le ia o veşnicie până ajung să se îndrăgostească şi să iubească din răsputeri o persoană. Poate le este teamă de a nu fi răniţi sau poate vor să descopere toate calităţile şi defectele celui din preajma lor. Află cine sunt cei mai greu de convins!

Cea mai fericită perioadă din căsnicie

Dacă te gândești că luna de miere este cea mai fericită perioadă a unui mariaj, ei bine, te înșeli. Se spune că fericirea din primii ani de căsnicie se duce și că ulterior obișnuința cu partenerul de viață devine principalul pilon al căsătoriei.

Cum ai grijă de părul tău în zilele ploioase

Ştii acele zile mohorâte, cu ploaie, în care nu ai chef să ieşi din casă pentru că îţi strică părul? Ei bine, dacă eşti nevoită să înfrunţi intemperiile şi vrei ca podoaba ta capilară să nu se deterioreze, ai la îndemână câteva trucuri de frumuseţe!

Ce să mănânci ca să nu te îngrași

Există câteva alimente care, indiferent de cantitatea pe care o mănânci, nu te îngrași de la ele. Ele sunt foarte sănătoase, nu îți afectează în niciun fel silueta, fiind perfecte pentru sezonul cald, și anume:

Ce cauze au pierderile repetate de sarcină

Una dintre cele mai dureroase experiențe pentru o femeie care-și dorește copii este pierderea sarcinii. Înainte de toate, este important să fie aflată cauza avortului spontan.


Fiicele Regelui Mihai, din nou împreună FOTO

Cu ocazia aniversării Zilei Regalității, Majestatea Sa Margareta, Principesa Maria și Principesa Elena s-au reunit la București.

Dieta pentru o piele strălucitoare: planul alimentar pe 5 zile

Coșurile, acneea, pigmentarea, liniile fine, ridurile, cearcănele, petele sunt unele dintre cele mai frecvente neplăceri dermatologice. Ele sunt cauzate cel mai des de stilul de viață pe care-l avem, însă și de obiceiurile alimentare. Dieta are un impact major asupra aspectului pielii, motiv pentru care trebuie să mâncăm mai multe legume și fructe, să bem apă și sucuri sănătoase, pentru ca tegumentul să aibă din nou acea strălucire naturală.


Mazăre cu salată și usturoi verde

Fiindcă tot trebuie să apară mazărea verde, iată rețeta pentru o salată caldă cu verdețuri doar puțin călite, pentru a le păstra vitaminele intacte.


Choux à la crème

O prăjitură cu un gust deosebit, choux à la crème te va cuceri din prima clipă!

4 fructe care te ajută să slăbești
Vara este anotimpul în care foarte multe femei țin dietă ca să slăbească. Ele renunță la carne, optând în schimb pentru legume și fructe, care au mai puține calorii și care le oferă rezultatele dorite. Ei bine, iată care fructele care nu trebuie să-ți lipsească din alimentația când vrei să slăbești.
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: