Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 
Click pentru femei

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


VIDEO. Ce gândesc femeile despre comportamentul sexului frumos în prezenţa partenerului în anii '30
Astăzi, de la ora 16.30, la Prima TV şi Adevărul Live, intră în mintea lor şi află ce gândesc femeile. Raluca, Diana, Sabrina şi Diane discută despre idealul feminin din anii '30, dar şi despre flirtul online - infidelitate sau nu?

A făcut vărsat de vânt? Iată cum îl îngrijeşti!
Varicela sau, popular, vărsatul de vânt este o boală foarte de contagioasă a copilăriei, dar care conferă imunitate şi rare sunt cazurile în care poate reapărea. Această afecţiune impune măsuri speciale de îngrijire la domiciliu, de care este bine ca părinţii să ţină cont.

VIDEO. BAC 2014 A treia lecţie de consiliere
A treia lecţie de consiliere pentru cei care se pregătesc de Bacalaureat 2014, la Adevărul Live, a vizat relaţia elev-profesor, cum poate fi ea construită, susţinută şi cum ajută la ceea ce presupune succesul la examenul din vară.

Saramură
Ai nevoie de: 1 peşte de 1 kg,1 căpăţână de usturoi, 2 ardei iuţi, 2 ardei capia, 3 roşii, 2 -3 linguri de pătrunjel şi mărar tocate şi sare grunjoasă

Istoria ascunsă într-o pereche de pantofi
Eleganţa şi feminitatea pot defini pantofii cu toc de astăzi. Totuşi, aceste încălţări au o istorie plină de controverse. Cu mulţi ani în urmă, în unele părţi ale lumii, pantofii erau purtaţi în egală măsură de către femei şi bărbaţi, fiind o emblemă a bogăţiei şi prosperităţii.

Cum să ai un căţel sănătos
Un animal de companie este o mare responsabilitate. Dacă ai ales un căţel, pentru ca totul să fie roz şi să vă bucuraţi unul de altul în fiecare zi, fără ca problemele să devină o rutină, există câteva reguli pe care trebuie să le urmezi.

Metode simple pentru a curăţa toxinele din ficat
Denumit şi „uzina" organismului, ficatul este cel mai mare organ din corp şi are un rol important în buna funcţionare a acestuia. Pentru a ne menţine sănătoşi este esenţial să-l curăţăm de toxine.

Află ce boli poate ascunde pofta de sare
Ştiai că atunci când îţi este poftă de anumite alimente, organismul tău suferă? Iată ce boli poate ascunde pofta de mâncăruri sărate.

Mamă după 35 de ani. Care sunt riscurile?
Din ce în ce mai multe femei aleg să devină mame după 35 de ani, când riscurile de sănătate pentru mamă şi copil sunt mai mari. Iată de ce este nevoie de o urmărire medicală mai atentă.

4 soluţii naturale pentru cistită
Simptomele supărătoare ale cistitei se pot combate uşor dacă apelezi la remediile oferite de farmacia verde a naturii. Am întrebat specialistul şi am aflat care sunt cele mai bune plante pentru această problemă.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: