Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Cum să combați fricile obsesive
Teama și frica obsesivă sunt două sentimente care merg mână în mână de cele mai multe ori. Acestea generează un sentiment de teamă și de gândire obsesivă despre diferite lucruri, într-un mod care ”ucide” lent. Dar cum pot fi ele combătute?

Top 10 cele mai vizitate atracții turistice din lume
Oamenii vizitează locuri din întreaga lume, unele sunt vechi, altele moderne, dar toate au în spate ceva care atrage mii de turiști în fiecare an. Marile obiective turistice sunt cunoscute de toată lumea, chiar dacă nu au ajuns să le vadă. Dar iată care este topul celor mai vizitate!

Colanții sau blugii. Care sunt potriviți pentru tine
Blugii au fost dintotdeauna articolul vestimentar preferat de bărbați și femei deopotrivă, pentru că sunt cei mai ușor de asortat. Dar la modă sunt și colanții, care sunt foarte asemănători cu jeanșii și care au început să fie preferați în rândul femeilor din întreaga lume.

Poziții sexuale, bune de încercat pentru o partidă reușită
Dacă vă confruntați cu plictiseala în dormitor, uneori, schimbarea pozițiilor sexuale poate fi suficientă pentru a face ca lucrurile să se încingă. Iată ce să încercați!

Ce se întâmplă dacă îţi pocneşti degetele?
Ţi s-a întâmplat măcar o dată să îţi pocneşti degetele de la mâini, fie că ai făcut voluntar acest lucru sau fără să îţi dai seama. Gestul care a devenit atât de comun printre oameni elimină tensiunea din articulaţii.

Bicarbonatul- ingredientul minune din casa ta
Probabil că știi deja cât de bun și folositor este bicarbonatul. Te ajută în bucătarie la curățat vesela, îți albește dinții, este bun în curele de slăbire, împrospătează culoarea covoarelor, cu alte cuvinte e bun la toate.

De ce trebuie să consumăm papaya
Un pic de culoare, un gust dulce, delicios şi sănătos pe deasupra! Papaya este un fruct tropical plin de nutrienţi esenţiali pentru o dietă echilibrată. Iată de ce trebuie să consumăm papaya și la ce ne ajută acest fruct.

Ce pericole ascund șervețelele umede pentru bebeluși
Foarte populare în rândul proaspetelor mămici, şerveţelele umede pentru bebeluşi nu sunt tocmai cea mai bună soluție de îngrijire a pielii micuților. Acestea pot provoca reacţii alergice şi, mai mult de atât, sunt pline de chimicale periculoase.

Cele mai importante produse si accesorii necesare intr-un salon de infrumusetare (P)
Atunci cand vrei sa iti deschizi un salon de infrumusetare si cosmetica, trebuie sa tii cont de o serie de dotari si produse, care sa faca procedurile cosmetice cat mai eficiente si facile. Este foarte important atat pentru stilistii si cosmeticienii din salon, cat si pentru confortul clientilor tai, ca salonul sa fie dotat si utilat cu cele mai moderne echipamente.

De ce să mănânci zilnic ananas! Previne cancerul
Ananasul este un fruct delicios, care are foarte multe beneficii asupra sănătății. Proprietățile medicinale ale ananasului sunt vaste și nu sunt cunoscute de foarte multe persoane. De aceea, este foarte important să le știi și să incluzi fructul în alimentația zilnică.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: