Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 
Click pentru femei

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Siropul care te ajută să slăbești
Siropul acesta face furori în magazinele naturiste și în cele bio, și îi sunt lăudate calitățile și beneficiile pentru sănătate, în opoziție cu cele ale zahărului rafinat. Este recomandat atât persoanelor care vor să piardă în greutate cât și diabeticilor!

Ce spune forma degetelor despre tine
Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și că degetele pot prezice de ce boli te poți îmbolnăvi. În plus, tot degetele îți dezvăluie orientarea sexuală, precum și mărimea penisului.

Trucuri utile care te ajută să consumi mai puţine calorii
Vrei să reduci numărul caloriilor consumate pe parcursul unei zile? Acest lucru poate fi posibil, dacă ţii cont de câteva trucuri utile.

Dereglări hormonale care au loc în timpul menstruaţiei şi cum le ţii sub control
O dată pe lună, în perioada ciclului menstrual, poate apărea un dezechilibru la nivelul hormonilor reproducători. Din această cauză, multe dintre femei sunt irascibile, melancolice sau au un apetit alimentar de nestăpânit.

Află când apar primii dințișori ai bebeluşului!
În general, dentiția începe să se dezvolte începând cu luna a șasea de viață, dar primul dințișor poate să apară și la nouă luni, și la un an. Fiecare bebeluș e diferit, așa că nu se știe cu precizie când va apărea primul „muguraș“ la copilul tău.

Apă în combinaţie cu miere - află la ce ajută!
Ai consumat până acum apă în combinaţie cu miere? Dacă răspunsul la această întrebare este negativ, află că această combinaţie simplă are efecte nebănuite asupra corpului.

Ești pregătită pentru o relație serioasă? Vezi ce zic astrele!
În continuare, vom vedea împreună care sunt zodiile pregătite mereu pentru o relație serioasă și care nu se văd nicicând căsătoriți sau lângă o singură persoană pentru tot restul vieții. În ce categorie credeți că vă aflați?

4 lucruri care se-ntâmplă la nivelul vaginului în timpul unui act sexual
În timpul unei partide de sex, au loc o serie de schimbări în organism, mai ales la nivelul vaginului. Iată ce se întâmplă în corpul tău când simţi plăcere sexuală.

Patru soluţii simple pentru un somn mai odihnitor
Până de curând, specialiştii susţineau că este de ajuns să dormi opt ore în fiecare noapte pentru a te trezi plin de energie. Totuşi, alţi factori influenţează calitatea somnului mai mult decât durata. Multe persoane, chiar dacă dorm atât cât este recomandat, se trezesc obosite şi fără energie.

Remediul care îmbunătăţeşte vederea. Află cum se prepară!
Dacă ai vederea înceţoşată pe timp de zi sau nu vezi bine când se lasă noaptea, există un remediu natural care îmbunătăţeşte sănătatea ochilor tăi şi nu numai.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: