Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Știi cum să păstrezi corect plantele medicinale?
Pentru a putea beneficia pe deplin de proprietăţile terapeutice ale plantelor, acestea trebuie culese, uscate şi păstrate în anumite condiţii. Culesul trebuie să aibe loc dimineaţa devreme. Nu uita că lumina și căldura sunt principalii dușmani ai substanțelor active din plantă!

Așa aplici impecabil rujul roșu!
Un ruj sau un gloss care conferă buzelor volum și senzualitate este piesa de rezistență din trusa de frumusețe a oricărei femei. Dacă știi să-l folosești cum trebuie, acest produs îți poate schimba în timp record aspectul fizic. Însă aplicarea rujului nu este o treabă ușoara. Trebuie să respecți câțiva pași.

5 poziții sexuale de încercat în weekend
Uită de poziția misionarului! Acest weekend trebuie să îl dedici experimentării, ieșirii din zona de confort și nebuniilor în dormitor. Dacă tot se anunță frig, profitați de timpul în care sunteți obligați să stați în casă.

Rețeta zilei: Salată de ton cu cuşcuş
Salatele sunt recomandate în orice anotimp. Iarna, când nu mai ai la dispoziție la fel de munte legume proaspete, poți prepara o salată de ton și cușcuș.

Mituri despre aspirină
Aspirina, cunoscută și sub numele de acid acetilsalicilic, este considerată  un medicament bun la toate, de la calmarea durerilor de cap până la reducerea febrei. De aceea, există şi foarte mituri legate de aceasta.

Soluţii eficiente contra petelor de pe faţă
Tenul neuniform, pătat, poate fi un adevărat coşmar. Din fericire, petele pot fi atenuate cu ajutorul unor produse cosmetice pe care le poți prepara chiar tu.

Așa slăbești la menopauză!
În preajma vârstei la care apare menopauza, îți este tot mai greu să-ți reduci greutatea corporală. O alimentație potrivită te susține în lupta cu kilogramele în plus, dar și cu bufeurile, durerile de cap, transpirația abundentă, palpitațiile.

Dacă nu ai trecut prin cele 7 etape, nu este dragoste adevărată
În cazul în care nu ai experimentat aceste 7 etape, nu este cu adevărat dragoste. Romantismul este la fel de vechi ca timpul în sine, și a fost multă vreme considerat filosofia poeților.

Ghid: Câte ore trebuie să doarmă copilul
Fiind pentru prima dată mamă, probabil că te întrebi cât de mult timp trebuie să doarmă copilul? Cerințele de somn se schimbă cu fiecare lună care trece în primul an, adică depinde de vârstă. Și da, bebelușii trebuie să doarmă mai mult, deoarece corpurile le sunt în dezvoltare.

Gesturi evidente că vrea să facă sex cu tine
Limbajul corpului trebuie învățat fie că ești la începutul relației, fie că ai deja ani buni de când ești căsătorită. Nu de alta, dar n-ai vrea să ratezi nicio secundă de iubire pe care ți-o poate oferi iubitul tău. Ca să-ți dai seama când își dorește să ajungeți pe culmile plăcerii, fii atentă la gesturile care-l dau de gol că vrea de la tine sex.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: