Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Reţetă de sezon: Dulceaţă de pere
Toamna asta, profită de recolta bogată de pere şi prepară-ţi o dulceaţă cu care te vei răsfăţa la iarnă, fie că prepari clătite pufoase, fie că o incluzi în reţetele prăjiturilor tale preferate.

Îți lauzi copilul: cât de mult e prea mult?
Dacă, în urmă cu câteva decenii, părinții își manifestau cu reticență mândria pentru realizările odraslelor, acum, preluând greșit stilul american, își laudă permanent copiii. Chiar și când nu este cazul.

Noile modele de pantofi
Pe rafturile magazinelor, poți găsi acum colecția de încălțăminte de toamnă. Pentru ca zilele ploioase și mohorâte să nu te ia prin surprindere, te punem la curent cu tendințele, ca să alegi ce ți se potrivește.

Richard Burton, o înfocată poveste de dragoste
Este considerat unul dintre cei mai mari actori britanici de după cel de-al Doilea Război Mondial, însă mulţi îşi amintesc şi de viaţa tumultuoasă pe care a dus-o Richard Burton. Este cunoscută îndeosebi povestea de dragoste pe care a trăit-o cu frumoasa Liz Taylor.

Plantele care ajută ficatul
Diverse alimente şi medicamente, un stil de viaţă nesănătos, poluarea – toate acestea pot dăuna ficatului. Natura îţi vine în ajutor cu plante care au puterea de a-l proteja.

Iată în ce fel dăunează sănătății alcoolul în exces
La un moment dat, majoritatea femeilor încep să consume alcool fie pentru a-și satisface curiozitatea, fie de la presiunea de grup, la majorat, sau pur și simplu, când se sărbătorește ceva destul de important.

Află de ce este bine să fii mamă
Numărul de copii pe care îi are o femeie, influențează procesul de îmbătrânire a corpului. De aceea, se spune că atunci când sunt însărcinate și după ce devin mame, femeile sunt mult mai frumoase, parcă întineresc.

Tot ce trebuie să știi despre hipoglicemie
De obicei, criza de hipoglicemie este cunoscută, incorect, drept „cădere de calciu“ și apare atunci când nivelul de zahăr din sânge se reduce îngrijorător. De obicei, ca să calmezi criza trebuie să mănânci ceva dulce.

Trucuri utile să cureți casa eficient
Nu-i așa că te simți cel mai bine acasă, când ai totul pus în ordine și e curat? Din păcate, până ajungi în acest punct, trebuie să freci, să speli, să te spetești muncind să igienizezi locurile cele mai ascunse din casă. Nu este o treabă așa de dificilă cum pare dacă urmezi câteva sfaturi.

Secretul unei relații perfecte în funcție de zodie
Deși știm toate că bărbatul visurilor trebuie să aibă o mulțime de calități și niciun defect, adevărul este că te ajută mult mai mult să reduci lista la un singur aspect. Vezi care este secretul unei relații reușite în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: