Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Copilul tău se bâlbâie – ce faci?
Ai observat de la un timp încoace că, atunci când încearcă să se exprime, micuţul nu mai reuşeşte să-şi ducă frazele la bun sfârşit fără să împiedice la fiecare fiecare sunet sau cuvânt. Ce te faci dacă micuțul tău e bâlbâit, cum trebuie să acționezi?

Dieta cu ouă fierte: slăbeşti 11 kg în 14 zile! Meniul pe 2 săptămâni!
Visezi la ziua când vei putea îmbrăca din nou rochia preferată? Ea poate fi mai aproape decât crezi! Dieta cu ouă fierte accelerează metabolismul și arde grăsimile, reducând pofta de mâncare, ajutându-te să scapi de până la 11 kg în doar 2 săptămâni.

Vinul fiert, un leac perfect contra răcelii
Sunt numeroase studii care atestă că un consum regulat și moderat de vin roșu face bine, reducând riscul de infarct miocardic, demență și accident vascular cerebral. Cercetări recente au scos la iveală faptul că vinul este un aliat puternic și împotriva unei probleme de sănătate comună: răceala.

Reţeta zilei: Supă de legume
Orezul nu trebuie să lipsească din supele tale. Aşa că azi îţi recomandăm o reţetă simplă şi rapidă, iar supa aceasta te va ajuta să te încălzeşti în zilele reci de iarnă.

Cum să porți verdele smarald! Idei de ținute
Verdele smard este una dintre culorile care a fost des văzută peste tot în acest sezon. Această nuanță este perfectă pentru zilele reci, așadar, iată câteva idei de ținute din care te poți inspira, și pe care vei ajunge să le iubești.

Sucul de lămâie mai bun decât medicamentele?
Sucul de lămâie este bogat în substanțe nutritive și flavonoide, care au proprietăți antibiotice puternice. Conform rezultatelor mai multor studii, acest suc are puterea de a combate mai multe afecțiuni.

Topul celor mai vechi ruine din Turcia
Turcia este țara care se întinde pe două continente, Asia și Europa, iar vecinii ei sunt Bulgaria, Grecia, Georgia, Iran, Irak și Siria. Datorită frumuseții și istoriei, a devenit locul ales de foarte mulți turiști, numărul lor crescând de la an la an.

Vedete și oameni obișnuiți au ales să țină post cu rost și să ajute copiii săraci
Încă de la începutul Postului Crăciunului, Fundația Hope and Homes for Children a lansat campania “Rostul Postului” prin care dorește să dea rost zilelor de post și provoacă oamenii să țină post negru o zi și să doneze contravaloarea meselor din ziua respectivă copiilor care trăiesc cu mai puțin de cinci lei într-o zi.

Fata lui tata: de ce fetița ta e topită după tati?
Tati aşa, tati pe dincolo… Mititica pare obsedată de tatăl ei. Nu se culcă până ce tati nu-i spune povestea de seară. Nu iese la plimbare înainte ca tati să-i admire rochiţa cea nouă. Iar dimineaţa… fără mângâierile lui tati, nici gând să se scoale din pătuţ.

Jimmy Kimmel, prezentatorul următoarei ediții a premiilor Oscar
Umoristul american Jimmy Kimmel va fi gazda celei de-a 89-a ediție a premiilor Oscar 2017, care va avea loc la 26 februarie 2017, au dezvăluit luni Variety și The Hollywood Reporter, principalele două publicații specializate în informații de la Hollywood, citate de EFE.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: