Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 
Click pentru femei

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Alimente bune și rele pentru somn
Cu toții știm că somnul și cafeaua nu sunt o combinație recomandată. Totuși, aceasta nu este singura care-ți dă peste cap orarul de somn. Unele alimente sunt de ajutor în timp ce altele ar trebui consumate mai rar.

5 alimente de vară care-ți dau strălucire
Vara vine cu abundență de alimente sănătoase, de produse proaspete care îți aduc o zestre bogată de principii nutritive. Consumându-le, te vei simți mai bine la interior, iar asta se va reflecta la exterior.

Secretul unei vieţi mai lungi şi mai frumoase
Sănătatea, relaxarea şi un corp perfect. Toate acestea îţi pot face viața mai frumoasă, dar pot fi obținute ușor cu ajutorul unui sport: înotul.

Spumă de ciocolată cu zmeură
Ai nevoie de: 2 ouă, 2 linguri zahăr, 200 g ciocolată neagră, 20 g cacao, 1 praf scorţişoară, 1 1/2 linguriţă coajă de portocală răzuită, 1 linguriţă esenţă de vanilie, 1 praf sare, 3/4 cană lapte, 200 g zmeură, câteva frunze mentă proaspătă.

Cum folosești corect uleiul de măsline
Acest tip de ulei se numără printre cele mai sănătoase alimente din lume. Conține antioxidanți care-ți protejează inima, precum și grăsimi mononesaturate. Află cum trebuie să-l consumi!

Cum revii la serviciu după concediul de maternitate
Momentul reîntoarcerii la serviciu, câna acasă ai un bebeluș de nici un an, poate fi foarte dificil. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să faci mai uşor această trecere.

Hepatita C, virusul care provoacă ciroză
Spre deosebire de hepatita A, care este se vindecă ușor, virusul hepatitei C afectează grav activitatea ficatului, iar tratamentul este extrem de lung și costisitor. Iată cum se transmite și ce simptome are!

6 pași pentru mâini frumoase
Dacă vrei să ai mâini fine, îngrijite și frumoase trebuie să urmezi câteva reguli pentru a le menține în această stare. Iată ce trebuie să faci!

Seminţele de dovleac – efecte uimitoare asupra sănătăţii
Seminţele de dovleac ne pot proteja de durerile de reumatism şi pot îmbunătăţi starea de sănătate a inimii .

Ramă foto
Ai nevoie de: /12 spatule de 15 cm x 2 cm/aracet sau un lipici universal/ acuarele/ opţional: obiecte mici decorative care se pot aplica pe ramăTop ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: