Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Mesteacănul, rezistent şi longeviv
Există aproximativ 60 de specii diferite de mesteacăn în lume, care cresc în zonele cu climă temperată.

Dieta pentru scăderea colesterolului
Mâncarea grasă, cu aport caloric mare și lipsa activității fizice sunt principalii factori care duc la creșterea valorilor colesterolului rău, LDL-ul. Deși nu are simptome evidente, hipercolesterolemia favorizează apariția problemelor cardiace.

Rețeta zilei: Cotlet de porc în sos de smântână
Încearcă această rețetă pentru prepararea cotletului de porc și sigur vei fi mulțumită de rezultat!

Leacuri cu albăstrele
În Europa, din cauza folosirii ierbicidelor, florile răsar din ce în ce mai rar în lanurile de cereale. Colorate în diverse nuanțe - de la violet la albastru deschis sau alb - , albăstrelele cresc și pe marginea drumului, în solurile uscate. Au multiple întrebuințări în medicina tradițională.

Hidratare eficientă pentru față și corp
Secretul unei pieli fine la atingere stă în ritualul de îngrijire. Și cum o parte importantă din acest proces îl reprezintă hidratarea, indiferent de vârstă și de ce produsele folosite, nu sări peste această etapă.

Adevărul despre barză, lup și baubau
Te asiguri că-l hrănești cât mai sănătos, alergi la medic la orice semn de boală și-l înveți să fie om. Abia când adoarme realizezi cât a crescut și că fiecare zi care trece îl duce spre maturitate și independență, tot mai departe de tine.

Obsesia mâncatului sănătos poate fi o boală?
Dacă cineva este în imposibilitatea de a depăși obsesia consumului de alimente sănătoase, este încă ușor de înțeles și pot exista metode de abordare a acestei probleme prin cultivarea unui obicei alimentar alternativ.

Modelul floral nu se poartă doar vara! Iată cum să-l porți și toamna!
După cum bine știm, articolele vestimentare cu model floral sunt perfecte pentru primăvară și vară, dar asta nu înseamnă că pot fi îmbrăcate și atunci când gradele din termometru au scăzut. Iată câteva idei de ținute de toamnă cu haine model floral.

Mituri false despre Tauri
Când nu cunoști bine un Taur, îi pui eticheta clasică: de încăpățânat, egoist, egocentrist și iubitor de tot ce înseamnă lux. Adevărul este că acestea nu sunt decât niște mituri. Te invit să cunoști latura adevărată a unui Taur.

5 pași simpli: Aplică mascara ca un profesionist
Rimelul este o parte esențială a machiajului, iar atunci când este aplicat corect face ca ochii să fie punctul forte al look-ului tău. Dar orice greșeală făcută în timp ce îl aplici poate face ca aspectul să pară neglijent.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: