Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 
Click pentru femei

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Povestea orașului cu ape minerale: Borsec
Se spune că, la începutul lumii, sacul lui Dumnezeu s-a spart și din el s-a răspândit mult praf magic pe teritoriul țării noastre. 

Leacuri cu soc
Din florile parfumate ale socului poți prepara remedii eficiente în combaterea multor afecțiuni. Substanțele active din această plantă previn inflamațiile și le tratează, reglează tranzitul intestinal și reduc durerile reumatice.

Prăjitură cu cremă de lămâie
Când casa ți se umple cu oaspeți, pregătește un delicios desert cu lămâie!

Ai ochii căprui? Iată de ce calități te bucuri conform studiilor
Recentele studii au arătat că persoanele care au ochii căprui sunt cele mai cinstite și de încredere. Dar asta nu este tot. Citește tot articolul și vei fi surprinsă de calitățile acestor persoane.

Sfeclă, curcuma, cafea: cum vopsești ouăle în culori naturale
Vopește ouăle în culori naturale, folosind nu vopseluri de sinteză, ci ingrediente din cămară. Află care sunt pașii de urmat!

Fluture decorativ
Mai mulți fluturași de acest fel dau oricărei camere un aer primăvăratic. Pot fi  lipiți cu scotch pe o fereastră sau pe mobilier, spre încântarea copiilor sau, dacă-i înșiri pe fire de gută, pot forma o perdea decorativă ori pot împodobi un lampadar.

30 de curiozităţi despre corpul uman
Oricât de bine consideri că îţi cunoşti corpul, ai mereu lucruri noi de aflat despre felul în care funcţionează sau este construit. Trupul este plin de mistere, care îi uimesc până şi pe oamenii de ştiinţă.

Datini și obiceiuri de Paște din toată lumea
Paștele, cea mai mare sărbătoare a creștinătății, reprezintă minunea Învierii Domnului Iisus și eliberarea sufletului din robia păcatului și a morții.

Masa de Paște: ce să faci ca să nu te îngrași
Ca de fiecare dată când sunt sărbători, vei fi tentată să mănânci din toate bunătățile - și te vei trezi după câteva zile cu câțiva centimetri în plus, în talie. Iată pașii de urmat ca să nu te îngrași!

Vinerea Mare: Obiceiuri şi tradiţii în această zi. Ce nu ai voie să faci
Vinerea Mare sau Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă, Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu a întregii creştinătăţi pentru că în această zi a fost răstignit şi a murit Mântuitorul lumii, Iisus Hristos.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: