Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 
Click pentru femei

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


3 cereale-medicament mai puțin cunoscute
Hrișcă, mei, secară... Ai auzit de ele, dar le-ai folosit prea puțin în dieta zilnică. Păcat, pentru aduc nenumărate beneficii sănătății tale.

Cum să slăbești de la o oră la alta
În timpul regimului fiecare oră este o bătălie câștigată împotriva tentațiilor culinare. Însă, uite ce trebuie să faci pentru a-ți accelerezi pierderea în greutate din oră în oră.

A apărut «Click! pentru femei» nr. 30!
Astăzi, 25 iulie, se găsește la toate punctele de difuzare a presei nr. 30 al revistei „Click! pentru femei”. Descoperă cum poți avea un bronz de nota 10, care sunt metodele de previne a cancerului, adevărul despre produsele light și multe alte noutăți.

VIDEO: Secretele pentru o manichiură de lungă durată
Dorința cea mai mare atunci când vine vorba de îngrijirea unghiilor este ca oja să se mențină cât mai mult timp pe unghii, fără să sară. Acest lucru nu este imposibil, mai ales dacă ții cont de anumite sfaturi ușor de pus în aplicare.

Spectaculoase biserici în stâncă din România
Ridicate în locuri unde se avântă doar vulturii, lăcașurile în stâncă din zona Argeșului și Dâmboviței sunt de un pitoresc aparte - și adăpostesc icoane făcătoare de minuni.

3 remedii naturale și eficiente pentru tenul acneic
Multe ditre noi ne confruntam cu probleme cauzate de excesul de sebum, care înrăutăţesc aspecul acneei, încarcă porii şi favorizează apariţia punctelor negre. Deşi în cazul acneei severe cel mai indicat este să consultam medicul dermatolog pentru un tratament complet, putem totuşi încerca câteva remedii simple, aflate la îndemâna oricui.

Ce tip de meniu te ajută să faci faţă caniculei
Această perioadă călduroasă, când aerul devine irespirabil, poate fi mai uşor de suportat dacă cea mai mare parte din meniul nostru zilnic este formată din legume şi fructe proaspete. Iată ce trebuie să mâncaţi şi ce să evitaţi când este caniculă.

4 sucuri naturale antistres
Sarcinile de serviciu, la care se adaugă trebuirile casnice sunt uneori, surse de stres. Există câteva sucuri naturale, ideale pentru a-ți începe ziua și să te menții cu un tonus bun. Iată care sunt acestea.

Boli care se agravează vara
În lunile de vară anumite afecțiuni, pe care le ai deja, se pot agrva. Iată care sunt acestea și cum te poți feri de ele!

Care sunt superstițiile românilor
O pisică neagră sau o persoană care a ieșit cu o găleată plină  în calea ta, într-o dimineaţă obişnuită, îți pot schimba starea de spirit. Fiindcă, dacă e să ne luăm după superstiții, pisica aduce ghinion, în timp ce găleata plină anunță o zi bună. Iată ce alte superstiții mai au românii.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: