Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Ce trebuie să știi despre intervenția chirurgicală la genunchi
Dacă te confrunți de mult timp cu durere de genunchi, trebuie să consulți un medic pentru a vedea dacă este nevoie sau nu de operație. S-ar putea să fie o problemă minoră, dar lăsată netratată, va duce la necesitatea unei intervenții chirurgicale.

Fardul de pleoape - ghid de utilizare
Găsirea unor farduri care să ți se potrivească nu este întotdeauna o misiune ușoară. În alegerea lor, ghidează-te după culoarea și forma ochilor.

Știi ce sampon să folosești?
Poate ai impresia că nu contează prea mult ce tip de șampon folosești, însă o îngrijire potrivită a podoabei capilare te poate scuti de neplăceri precum mătreața, păr fragil sau uscat - iar tu vei arata mai bine.

Pâinea, în alb și negru
În trecut, pâinea neagră era considerată alimentul celor săraci, în timp ce doar bogații își permiteau să cumpere pâine albă. Astăzi, ea este alimentul de bază de pe masa românilor. Însă, care este diferența între aceste două tipuri de pâine?

Corsetul, feminitate din istorie pana in prezent
Corsetul este o piesă vestimentară controversată, definită uneori prin senzualitate și feminitate, alteori condamnată sau uitată pe rafturile istoriei. 

Prădători marini cu chip de îngeri
Animalele care stăpânesc mările şi oceanele au fost create de Mama-Natură într-o paletă largă de culori, etalând forme ciudate și un camuflaj de invidiat, pentru a se ascunde mai bine de prădători. Chiar și cele mai inocente arătări pot fi însă prădători de temut.

Tocăniță cu carne de porc
Hrănitoare și sățioasă, tocănița cu carne de porc este gustoasă și pe gustul tuturor.

Sfântul Gheorghe, sacrificiu pe altarul credinței
În fiecare an, pe 23 aprilie, creștinii își îndreaptă rugăciunile către Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, cel care și-a jertfit viața pentru credință.

Poveste din viață: „Un avort mi-a distrus viața"
Abia împlinisem 18 ani când am luat o decizie care avea să-mi schimbe pentru totdeauna cursul vieții. De rușine și teamă, am renunțat la cel mai de preț dar al vieții: la propriul copil.

Test. Știi să-l faci fericit?
Chiar dacă îți spune că ești un înger de femeie nu înseamnă că poți fi sigură de faptul că știi să-ți mulțumești omul drag. E cu adevărat satisfăcut cu viața voastră în doi? Alungă-ți îndoielile!Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: