Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Secretele unuia dintre cele mai frumoase castele de pe Bătrânul Continent: “Dacă stai mult lângă Peleş...”
La poalele Bucegilor se află unul dintre cele mai frumoase castele din Europa. Ne referim la renumitul Peleş, vizitat, anual, de sute de mii de oameni. Totuşi, puţini sunt cei care se pot mândri că au aflat toate secretele pe care le ascunde această  bijuterie arhitecturală unică.  

7 motive pentru care te îngrași în perioada menstruației
Balonarea, durerea de cap, modificările de dispoziție, greața, crampele, oboseala, stresul, creșterea apetitului și creșterea bruscă în greutate, toate sunt lucrurile cu care ne confruntăm în timpul menstruației.

Ce trebuie să știi despre bolile autoimune
Majoritatea bolilor autoimune tind să fie un mister pentru știință. Chiar și astăzi, încă nu se știe cu exactitate de ce sistemul imunitar atacă celulele propriului său corp până în punctul de a le distruge.

Rețete de post din Ardeal
Postul Mare, așa cum mai este numit și Postul Paștelui, este un prilej de reflecție și căință pentru iertarea păcatelor. Iată două rețete de post din Ardeal, care vor face ca această perioadă să treacă mai ușor.

Trucuri pentru sex în 5 minute
Cu programul ocupat la maximum, este ușor ca nopțile de amor să cadă în partea de jos a listei de priorități, dar sexul poate stimula cu adevărat relația și îți ridică starea de spirit, oricât de scurtă ar fi partida.

Testul Papanicolau, când și de ce?
Unul dintre cele mai importante lucuri pe care orice femeie este bine să le rețină despre acest test este că reprezintă cea mai simplă și eficientă metodă de a depista cancerul uterin. 

Frumoase și pline de bani. Care sunt vedetele care conduc cele mai scumpe mașini
Dacă pentru noi criteriul financiar este poate cel mai important factor în alegerea unei mașini, ei bine, pentru ele, acesta este ultimul lucru la care se gândesc. Vorbesc despre vedetele de peste ocean care se răsfață cu mașini personalizate de sute de mii de dolari, astfel încât să le satisfacă și cele mai exigente cerințe.

10 plante ciudate, dar frumoase despre care nu știai că există
Nu doar că ne înfrumuseţează locuinţa, dar purifică şi aerul din interior. Plantele sunt un accesoriu bun de folosit în orice casă. Cu toate că ştim o grămadă de specii, CasoTeca îți prezintă 10 plante ciudate, dar frumoase despre care nu știai că există.

Riduri? Le poți estompa!
Nu există o poțiune magică pentru ca noi să avem o piele tânără, frumoasă și fără riduri, indiferent de vârstă. Dar avem soluții la-ndemână, pe care ți le recomandăm să le pui în practică.

Negresă de post, rețeta simplă
În zilele de post de peste an, încearcă un desert simplu, care se poate prepara şi fără lapte.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: