Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Click pentru femei

 
Click pentru femei

Revista "Click pentru femei"

Website: http://www.clickpentrufemei.ro

Revista inscrisa in categoria Femei in judetul Bucuresti

Descriere:
Click pentru femei - revista pentru femei

propune o revista

Ultimele stiri din revista Click pentru femei de azi - Revista Click pentru femei online


Mituri despre carii. Adevărat sau nu?
Căria dentară reprezintă una dintre cele mai frecvente afecţiuni în rândul pacienţilor care se prezintă într-un cabinetul stomatologic, afectând circa 80-98% din populaţia României. 

Mâncare de fasole boabe cu carne de porc
Vă propunem astăzi o rețetă de fasole boabe cu carne de porc, foarte gustoasă și sățioasă. Dar, mai întâi câteva informații despre beneficiile pe care le are fasolea boabe pentru organismul uman.

Cum să tratezi buzele uscate
Buzele uscate. Iarna, vara, atunci când se schimbă anotimpurile, ne confruntăm cu uscarea buzelor. Măcar o dată te-ai confruntat cu această problemă. Ceea ce nu ne place este că se vindecă greu, trecând chiar și o săptămână, chiar dacă te dai mereu cu balsam. 

Cum să te împaci cu complexele fizice
Fie că ești prea scundă, că ești plinuță sau fără forme, mereu o să ai ceva de îmbunătățit în privința aspectului fizic. Așa suntem noi, femeile! Vrem părul creț și blond, când îl avem brunet și fin, mătăsos și drept. Imperfecțiuni sau nu, psihologii spun că ne putem simți mai bine în pielea noastră dacă ne acceptăm corpul așa cum este.

Sfaturi pentru persoanele minione să pară mai înalte
Dacă ești o persoană minionă atunci ești în același club ca Isla Fisher, Scarlet Johansson și Eva Longoria, dar acest lucru nu trebuie considerat o piedică. Chiar dacă aceste femei au perfecționat cu stilul petite, nu este ușor să-ți găsești haine pe măsură.

Mandinga lansează piesa "Când va fi mai rău (aşa să ne fie)", featuring Shift
Trupa Mandinga revine în forță cu o nouă piesă, cu versuri în limba română, "Când va fi mai rău (aşa să ne fie)", o  frumoasă colaborare cu Shift. 

Dieta cu fericire
Secretul fericirii se poate afla chiar la capătul unei furculițe. Unele alimente sunt exact ce ai nevoie pentru a-ți schimba în bine starea de spirit și îmbunătăți capacitățile de memorare și concentrare.

Siropuri de tuse preparate în casă
Bunicile noastre sunt farmaciste de elită când vine vorba de siropurile contra tusei. În afara faptului că au puteri tămăduitoare, aceste licori sunt destul de ieftine şi uşor de preparat acasă. Ca să nu mai spunem cât sunt de lesne de administrat.

Vrei să închizi terasa sau veranda cu sticlă? Care sunt avantajele
Dacă închizi terasa sau verand, poți avea parte de mai multe avantaje, dar nu numai atât. Indiferent de anotimp, terasa (sau veranda) se va transforma în locul ideal pentru întreaga familie.

Lasagna cu spanac şi somon afumat
Obişnuiesc deseori, de sărbători, să pregătesc lasagna cu somon şi spanac. Recunosc, însă, că nu am încercat niciodată să înlocuiesc somonul proaspăt, cu cel afumat.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: