Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 
Formula AS

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


Solidaritate de tip mafiot
Editorial  /  Toma Roman

1435136070_as_toma_roman_1435136176.jpg

Respingerea moțiunii de cenzură a PNL-ului (vineri, 11 iunie a.c.) nu a însemnat o rezolvare a "proble­mei Ponta". După ce Camera Deputaților a respins cererea de ridicare a imunității parlamentare a acestuia, blocarea moțiunii era previzibilă. Opoziția nu a reușit să spargă solidaritatea de tip mafiot a parlamentarilor puterii și nici să stopeze încercările acestora de a amenda - în favoarea lor - prevederile Codului Penal.


"Merkel, cancelarul climei"
Accente  /  Ion Longin Popescu

1435136417_as_longin_1435136459.jpg

Fapt fără precedent în istoria mo­dernă: liderii "G7" s-au angajat să "cu­rețe" economia mondială de combus­ti­bi­lii fosili, pentru totdeauna! Celebra or­ganizație "Avaaz", cea mai mare și mai puternică rețea de activism online, cu 30 de milioane de membri, în 194 de țări, a strâns 2,7 mi­li­oa­ne de semnături în acest scop. Pe lângă strate­gii­le eficiente, la acest colosal succes au con­tribuit "eroii mediului curat 100%" (100% Clean Climate Heroes): Angela Merkel, Papa Francisc, François Hollande, organizația "350", publicația "The Guardian", Institutul de Resurse Mondiale și alții.


România: ghid practic de pierdere a finanțărilor UE
Sub lupa  /  Ciprian Rus

1435136475_as_ciprian_rus_1435136518.jpg

România a ratat o investiție de proporții a gigantului mondial Apple, după ce unul dintre vicepreședinții com­paniei a făcut 7 ore de la Aeroportul Otopeni la Brașov! Dez­văluirea a fost făcută lunea trecută, în cadrul unui eveniment "ZF Live", de către Sil­viu Savin, de la "Ascenta Management", ad­ministrator al Coresi Business Park. Apple ar fi intenționat să vină, în 2008-2009, la Brașov, printr-un chiriaș al Coresi, pentru a pune bazele primului său mare centru din Europa.


TICĂ DARIE - Cercetaș - "Vara asta va fi pentru Roșia Montană cea mai frumoasă din ultimii 20 de ani. O vară a libertății"
Spectator  /  Ion Longin Popescu

1435137048_0301_10_1435137194.jpg

În prima vacanță de vară, am hotărât să traversez Europa pe bicicletă. Pe atunci eram la curent cu ce se întâmplă în Roșia Montană, dar, în afară de a distribui pe internet diverse știri, nu contribuisem cu nimic pentru salvarea ei. Prima dată când am ajuns la Roșia a fost prin 2007 sau 2008. Auzind despre festivalul "FânFest", m-am hotărât să merg și eu acolo, cu niște prieteni. Am fost impresionat de manifestare, dar mai ales de oameni și de frumusețile locului, așa că am decis ca turul cu bicicleta să fie dedicat Roșiei Mon­tane...


Vanghelică
Din lumea necuvantatoarelor  /  Cititor Formula AS

1435137234_cocos_rosu_1435137282.jpg

Acum câțiva ani, de 1 Mar­tie, am primit un mărțișor ciu­dat: un puișor de găină de o zi. Era foarte mic, galben ca soa­rele, neajutorat și curios. Cred că se întreba ce-i cu el în lumea as­ta mare și cum de e singur. A do­ua zi m-am lămurit. În oraș, la o ta­rabă cu mărțișoare, era și o cutie de carton cu puișori. Și culmea, toată lumea care trecea cumpăra un puișor. Costa 5 lei exemplarul și încăpea în căușul palmei.


Au nevoie de ajutor
Din lumea necuvantatoarelor  /  Cititor Formula AS

Tomy are 2 ani, este alb cu portocaliu, Tazz are 3 ani, este alb cu negru. Sunt extrem de cu­minți, ascultători și foarte iubitori, mănâncă boa­be și mâncare umedă. Ambii sunt sterilizați și de­pa­razitați. Nu îi mai putem ține deoarece am pier­dut casa, am fost executați silit, iar acum posi­bi­litățile noastre financiare sunt minime.


"Insuflați pe mai departe speranța!"
Scrisoarea saptamanii  /  Cititor Formula AS

1435138755_scr_1435138812.jpg

Pentru că timpul trece și fiecare zi pe care o pier­dem ne rupe file din calendarul vieții, aș vrea să vă mul­­țumesc că prin ceea ce faceți, umpleți golul de su­flet în care trăiesc mulți români. Legați o rană, adu­ceți speranța, ștergeți lacrimile de pe obraz. E mult de când toate acestea s-au uitat. Aș fi foarte fe­ricită dacă v-ar citi cât mai mulți tineri, dacă ar apli­ca și ei câte puțin din ceea ce faceți. Cu siguranță, că în scurtă vre­me am redeveni, și noi, ceea ce-am fost cândva. Ne-ar uni idealuri sănătoase.


Cazuri de extremă urgență
S.O.S.  /  Redactia

1435138971_2001_1435139037.jpg

Sunt o femeie în vârstă de 60 de ani, bolnavă cu picioarele, abia merg. Sunt divorțată de 25 de ani, dar supărarea mare este că am un băiat bolnav de cancer. Are această boală de la vârsta de 5 ani, și este lo­calizată la gât. Din 1985, face neîntrerupt tratament cu citostatice. Din 2010 și până în 2014, a luat o pauză, medicii zicând că totul merge bine.


Cititorii mulțumesc pentru ajutor
S.O.S.  /  Redactia

Stimată redacție, Sunt Nedelea Paula din București și țin să vă mulțumesc din suflet pentru ajutorul dat pentru sora mea, Radu Ioana. Tot din inimă le mul­țumesc acestor oameni de bună credință: Dogaru Cristina - București, Herciu Cristian - Mediaș, Dobrican Alex - Timișoara, Cociu Elena - Arad, Dinu Ana - Sibiu, Trufaș Viorica - Simeria, Lupu Mariana - Iași, Cioveie Elena - Tulburea...


ALEXANDER BĂLĂNESCU - "Îmi simt tot mai puternice rădăcinile românești"
Planete culturale  /  Iulian Ignat

1435144840_2201_12_1435146081.jpg

Timp de douăzeci de ani, albumele celui mai apre­ciat muzician român din Marea Bri­ta­nie, și poate din lume, au fost greu accesi­bi­le publicului din țară. Un eveniment remarcabil al în­­ceputului verii este re­lansarea pentru piața din Ro­mânia a patru albume de re­fe­rință, semnate Bălă­nescu Quartet: "Possessed", "Lumi­nitza", "Angel and Insects" și "Maria T."
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: