Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 
Formula AS

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


RODICA CULCER - Cazul Udrea și cazul Vosganian
Intrebarile saptamanii  /  Redactia

1424934679_as_rodica_culcer_1424935284.jpg

Prezentarea cazului Udrea doar ca pe o "demolare a lui Băsescu" este o simplificare incorectă a realității. An­che­tele DNA nu o vizează doar pe Elena Udrea, ci un în­treg sistem. După cum am văzut zilele acestea, nu este menajat nici premierul Victor Ponta, al cărui cumnat a fost reținut pentru evaziune fiscală și deturnare de fonduri europene.


A pierdut DNA dosarul Roșia Montană?
Accente  /  Ion Longin Popescu

1424935311_as_longin_1424935352.jpg

Direcția Națională Anticorupție (DNA) ocupă și astăzi prima pagină a știrilor la te­le­viziuni și în ziare. Sunt convins că este o en­titate a dreptății cum n-a mai fost alta pe pla­iurile mioritice. Cu această credință în su­flet, mă uimește faptul că subordonații doam­nei Kovesi ocolesc, sistematic, dosarul Roșia Montană.


Justiție la patru ace
Sub lupa  /  Ciprian Rus

1424935372_ciprian_rus_1424935415.jpg

Scena publică românească pare, în ultimele săp­tă­mâni, decorul unei răfuieli din filmele cu gangsteri. Nu se trag gloanțe, dar miroase înțepător a pulbere. Zeci de nume grele din afaceri și politică iau drumul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), denunțurile sunt la or­dinea zilei, fiecare nou intrat după gratii mai trage după el câte doi-trei foști prieteni sau parteneri de afaceri, dacă nu chiar pe propriii copii.


ÎPS IOAN SELEJAN - "În fiecare sat, în fiecare localitate din Harghita și Covasna, am lăsat un tricolor românesc"
Spectator  /  Ion Longin Popescu

1424935436_0301_10_1424935530.jpg

În tumultul de știri de la televiziuni, o veste a trecut aproape neobservată, deși ar fi fost de așteptat să cadă ca un trăsnet: arhiepiscopul de Harghita - Covasna, ÎPS Ioan Selejan, omul pro­vi­dențial pentru românii din zonă, a părăsit scaunul din Miercurea Ciuc, fiind desemnat să poarte Crucea Mi­tropoliei Banatului, așezându-se în jilțul legendarului mitro­polit Nicolae Corneanu.


"Se pot vindeca naturist gastrita hiperacidă și poliartrita?"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1424941353_503411593_129978d8fa_b_1424942361.jpg

Apelez la dvs. cu încredere și speranță că mă veți ajuta. Sufăr de ani buni de gastrită hiperacidă și colon iritabil. În ultimul an, mi s-au agravat suferin­țele, în special gastrita. Am făcut investigații, și la en­doscopie a rezultat gastrită cronică inactivă cu mi­nimă atrofie glandulară și Helicobacter pylori prezent (+).


"Nu mă mai ajută memoria"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1424942386_citi033_1424942494.jpg

Primul sfat pe care ți-l dau este să îți faci anali­zele. Adesea, scăderea memoriei e legată de vârstă, dar ea poate fi cauzată și de o proastă activitate a tiroidei, de anemie, de o tumoră cerebrală etc. Numai aflând exact cauza, poți recurge la un tratament efi­cace, fie și naturist. Fă-ți urgent analizele! Deo­camdată, pentru a depăși momentul de criză, încearcă să recurgi la exercițiile yoga de concentrare, care dau rezultate benefice dacă sunt practicate consecvent.


Răspuns pentru MARIA N., F. AS nr. 1151 - "M-am umplut de alunițe și nu le mai suport!"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1424942540_sp_lucian_russu_1424942809.jpg

Stimată doamnă, alunițele (nevii) pot apărea din multiple cauze, dintre care menționez câteva: componenta genetică, expunere prelungită la lumina naturală (soare), artificială (solar), cauze hormonale etc. Primul pas în a determina dacă o alu­niță are tendința de transformare este să consultați medicul dermatolog. Ele­men­tele care fac obligatorie această de­cizie sunt: asimetria, modificarea mar­gi­nilor, schimbarea culorii și a dimensiunii aluni­ței.


"Am pierdut 15 kilograme din greutate și mă simt mult mai bine"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

Citesc cu mult interes publicația dvs. de mulți ani, cu întreaga familie, atât pentru diversitatea temelor, dar mai ales, cu atenție deosebită, articolele care dez­bat probleme de sănătate. Astfel am aflat despre d-l ing. Bogdan Victor, despre tratamentele sale și des­pre produsul de excepție "Apisan Forte".


Când tensiunea o ia razna
Medicina populara  /  Elena Josan

1424943343_taran_magar1_1424943696.jpg

Marea majoritate a oamenilor își țin în frâu tensiunea sanguină cu ajutorul medicamentelor. Ele, însă, fac mai mult rău decât vindecă. Un studiu amplu, finanțat de guvernul american, și care a costat peste 150 milioane de dolari, a dovedit că mortalitatea a fost cu 70% mai mare la un grup de pacienți hipertensivi care primiseră tratament medicamentos intens, în comparație cu un grup de pacienți care nu primiseră niciun tratament.


Din rețetele domnului farmacist Bobaru: SALCIA (Salix alba)
Medicina naturii  /  Redactia

1424943774_salix1_1424944146.jpg

Înainte să se transforme în celebra aspirină, cel mai cunoscut și mai folosit medicament de pe Terra, strămoșii noștri divinizau salcia, pentru că le alina durerile de tot felul, le potolea reumatis­mul, infecțiile și febra. Prepara­tă sintetic, pe scară industrială, aspirina a împins în uitare coaja de salcie, un medicament biologic cu același efect.
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: