Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


RODICA CULCER despre... Ungaria lucrează asiduu la destabilizarea României
Intrebarile saptamanii  /  Redactia

1541677572_as_rodica_culcer_1541677765.jpg

"La drept vorbind, este o rușine pe care o merităm pe deplin, mai ales după ce guvernul a sfidat Comisia de la Veneția prin OUG 92 și prin declanșarea pro­ce­durii de revocare a Procurorului general. De altfel, deși Comisia Europeană ne-a cerut să respectăm recoman­dările Comisiei de la Veneția, Florin Iordache a afirmat că Parlamentul va accepta doar câteva din aceste re­comandări."


Săptămâna 9-15 noiembrie
Zodiac  /  Tana Rosca

1542030314_horo_1542030395.jpg

"Iată-l pe marele benefic Jupiter în poziția de for­ță pe care o deține în calitate de stăpân al zodiei pe care o va traversa timp de un an - Săgetătorul. În Săgetător, Ju­piter e preocupat cu spunerea ade­vărului cu A mare. E o pla­netă asociată cu Drep­tatea la nivel de prin­ci­piu moral. De aceea, Jupiter guvernează atât ins­tan­țele superioare, care sub influența lui chiar pot face drep­tate, dar și în­vă­țământul superior, care, în for­ma sa optimă, cultivă moralitatea, toleranța și des­chiderea."


Trei ani și nici o schimbare
Accente  /  Ciprian Rus

1541677891_as_ciprian_rus_1541677932.jpg

"S-au făcut trei ani, zilele acestea, de la tragedia din clubul Colectiv. S-au schimbat vreo cinci guverne de atunci, dar sentimentul este că, de fapt, asta e tot ce s-a schimbat între timp în Ro­mâ­nia. Cu­tre­murul puter­nic care a zgâlțâit re­cent Bucu­reștiul în noap­tea de 27 spre 28 octom­brie ne-a pus din nou față în față cu spaima că nu suntem pregătiți să facem față unor dezastre mari."


România este Transilvania! Transilvania este România! Atât!
Sub lupa  /  Ion Longin Popescu

1541677945_as_ion_longin_popescu_1541677993.jpg

"Cum era de așteptat, pe măsură ce se apropie data Marii Sărbători Naționale, o serie de români rătăciți între pa­ginile bolnave ale propagandei ungu­rești își pun semnătura pe "declarații" pline de necuviință. Nu mai puțin de 24 de analiști, psihologi și jurnaliști, pur­tători ai unor nume compromise, aproa­pe uitați în ultimii doi-trei ani, au scos capul în lumină, de îndată ce PSD și-a pus UDMR la butonieră."


TIA ȘERBĂNESCU - "E limpede că PSD și ALDE nu mai sunt în luna de miere, dar știu că nu pot guverna unul fără altul"
Spectator  /  Claudiu Tarziu

1541678000_as_tia_serbanescu_1541678094.jpg

"Procurorul general nu e chiar ultimul apă­rător al independenței Justitiei, dar e penultimul, sau antepenultimul. Să ne amintim că alianța PSD-ALDE are deja o lungă listă de victime, în drumul ei spre controlul absolut al Justiției, pe care nu i l-a putut opri nimeni, nici Opoziția, nici protestele magistraților, nici criticile Comisiei Europene, nici avertismentele și observațiile Comisiei de la Veneția."


"Ce pot face să nu mai iau atâtea medicamente?"
Cititorii intreaba...?  /  Cititor Formula AS

1542005991_legume_fructe_1542006120.jpg

"Dragi prieteni, numai în sfatul vostru mai am încredere, și ca mine sunt mulți cititori care vă iubesc și prețuiesc pentru ceea ce faceți. Vă cer un sfat pentru sănătate, căci am torser, ceragem, vitaliser - aparate foarte scumpe, care pe mine nu mă ajută cu nimic și masa e plină cu medica-mente la fel de inutile."


"Fiica mea nu mai suportă simptomele bolii Lyme"
Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1542006131_terapii_alternative_1542007254.jpg

"Citiți în "Formula AS" nr. 1164, aprilie 2015, pag. 10, despre maladia Lyme. Este un articol care elucidează problema. Dacă nu aveți numărul res­pectiv în colecție, sunați-mă la tel. 0238/56.71.33 și o veți primi prin poștă. Să auzim numai de bine!"


Răspuns pentru ALEXANDRA - București, F. AS nr. 1336 - "Am virusul papiloma cu risc înalt oncogen"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1542007270_sp_mircea_peia_1542007348.jpg

"Fără îndoială, cea mai severă consecință a infecției HPV (Hu­man Papiloma Virus) este neo­plasmul de col uterin, fiind toto­dată cea mai întâlnită infecție a aparatului reproducător, atât la bărbați, cât și la femei. Mai mult, infecția cu o anumită tulpină virală (ex. 16, 18, 32, 34, 51, 52 etc.) cu risc oncogen crescut (ca în cazul dvs.) reprezintă cauza princi­pală pentru aproape toate tipurile de cancer de col uterin."


"Îmi exprim gratitudinea față de d-l dr. Ion Pătrașcu și față de spitalul din Sebeș - Alba"
Cititorii multumesc pentru vindecari!  /  Cititor Formula AS

"Mă numesc Coralia Velțianu, sunt inginer pen­sionar, în vârstă de 82 de ani, și doresc să vă aduc la cunoștință următoarele: fiind în vizită la fiul meu, într-o comună de lângă Sebeș-Alba, m-am împie­dicat de o piatră și am căzut. Mi-am fracturat brațul stâng. Am fost dusă la spitalul din Sebeș-Alba, la urgență. Spre norocul meu, ortopedul spitalului, dr. Pătrașcu, tocmai fusese de gardă."


Dr. VICTORIA HĂLMAGI - "Donarea de sânge este donare de viață"
Sanatate  /  Camelia Starcescu

1542007471_dr_victoria_halmagi_9_1542007680.jpg

"Donarea benevolă de sânge este, în primul rând, un gest umanitar, de salvare a unei vieți, dar este și un gest cultural și educațional. E foarte sim­plu: trebuie să ne gândim că nu poa­te fi donator de­cât o persoană al­truis­tă, care se gândește la semeni, care-și iu­beș­te aproapele. E un gest edu­ca­țio­nal, pentru că trebuie să fii infor­mat ca să știi în ce condiții poți să donezi sânge și, de ase­me­nea, care sunt beneficiile pen­tru propria ta sănătate."
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: