Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 
Formula AS

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


Speranța moare ultima
Editorial  /  Toma Roman

1421914910_as_toma_roman_1421916533.jpg

Începutul oricărei administrații statale aduce, mai ales pentru cei care au susținut-o cu votul lor, un val imens de speranță. Majoritatea votanților se așteaptă ca ea să treacă imediat la angajarea în direcția pro­mi­siunilor făcute, eventual chiar să le și finalizeze rapid. Orice întârziere este, din această perspectivă, dezamă­gitoare.


Săptămâna 23-29 ianuarie
Zodiac  /  Tana Rosca

1422344962_horo_1422345013.jpg

Cum planeta comunicării, Mercur, tocmai a intrat în mișcare retrogradă, în Vărsător, ar trebui să fim mai atenți ca de obicei, când suntem în lume. A asculta, în loc de a vorbi, poate fi o soluție salvatoare. Multe parteneriate, de cuplu ori de afaceri, trec prin momente de cumpănă, în care vina nu e nici a unuia, nici a celuilalt.


"Charlie Hebdo", un război ideologic
Accente  /  Claudiu Tarziu

1421916570_claudiu_tarziu_1421916608.jpg

Franța sub teroare. 17 morți în trei zile, vic­ti­me ale răzbunării unor islamiști radicali, pen­tru insultarea Profetului lor. Între cei împușcați, zece jurnaliști de la săptămânalul satiric "Charlie Hebdo". Teroriștii au fost uciși, la rândul lor, dar nu înainte de a ridiculiza poliția franceză. Europa este indignată și solidară cu Franța.


O scrisoare care așteaptă răspuns
Sub lupa  /  Ion Longin Popescu

1421916624_as_longin_1421916665.jpg

Europa Nostra, cea mai importantă organizație paneuropeană pentru conservarea patrimoniului cultural, i-a scris recent președintelui Klaus Johannis, în legătură cu situația de la Roșia Montană. Evocând perioada în care, ca primar, a transformat Sibiul în Capitală Euro­pea­nă a Culturii, expeditorii scrisorii își amintesc cu plăcere de reuniunile Consiliului Științific al Europa Nostra și de simpozioanele Consiliului Europei și ale Uniunii Europene, pe teme de patrimoniu, organizate la Sibiu, cu sprijinul primăriei și al Ministerului Culturii.


Prof. dr. MIRCEA COȘEA - "Comparativ cu alte țări foste comuniste, luând în calcul nivelul de la care s-a plecat, evoluția României după 1989 este extraordinară"
Spectator  /  Ion Longin Popescu

1421916691_mircea_cosea_11_1421916784.jpg

Sunt toate șansele ca anul abia început, 2015, să devină un reper în evoluția societății ro­mâ­nești. În contextul internațional tot mai tensionat, în care sunt schimbate granițe naționale prin forță, iar libertatea cuvântului este pedepsită cu mitraliera, România stă destul de bine pe picioarele ei, indiferent de scenariile catastrofice care circulă în mediile online.


"Cum poate vindeca un antibiotic nasul veșnic înfundat? Pot lua și copiii Ginkana?"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1421922526_300_110597_1421924955.jpg

De mulți ani mă trezesc din somn, în fiecare dimineață, pe la ora 4, din cauza nasului complet înfundat. Mi s-a făcut operația de de­viere de sept, dar după 6-7 luni nu a mai avut nici un efect. Am folosit tot ce-mi recomandase medicul ORL-ist și tot ce era prin farmacii pentru nas înfundat, dar degeaba. În urmă cu o lună am avut o durere insupor­tabilă la un canin.


"Îmi cade părul groaznic. Nu vreau să rămân cheală la 21 de ani"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1421925019_800px_1421925114.jpg

Și eu mă confrunt cu aceeași situație și am un tratament foarte simplu, fără costuri mari, dar care cere perseverență, trebuie făcut permanent. Se iau 2-3 căței de usturoi (românesc, cel chinezesc nu are efect) se pisează mărunt, se pun într-un pahar și se acoperă cu puțină apă, cam 2 cm. Se lasă o zi sau o noapte, după care se toarnă pe cap zeama de usturoi, frecându-se ușor la rădăcină.


Răspuns pentru CLAUDIU V. - Alexandria, F. AS nr. 1147 - "Caut tratament naturist pentru eliminarea pietrelor de la prostată"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1421925235_sp_andrei_manu_marin_9_1421931230.jpg

Calcificările din interiorul prostatei sunt o desco­perire frecventă la ecografie. Nu se con­sideră în prezent că aces­tea sunt cauza simpto­melor urinare pe care le acuză unii bărbați. Sunt mult mai mulți bărbați ce au calcificări în prostată și care nu au niciun simp­tom decât cei care au simptome și astfel de calcificări. Ca urmare, obiectivul de a elimina calci­ficările nu este bine ales și nu poate fi atins.


"Îi mulțumesc d-nei Adriana Vlad, că m-a salvat de hemoroizi"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

În urmă cu cinci ani, au început să-mi apară hemoroizi interni, de dimensiuni mai mici, dar care în timp au început să crească și să sângereze, iar du­re­rile și disconfortul creat mă chinuiau îngrozitor. Am urmat tot felul de tratamente recomandate de medici, am testat toate alifiile și unguentele din far­macii, dar fără niciun succes.


Bolile inflamatorii autoimune - POLIARTRITA REUMATOIDĂ
Sanatate  /  Florentin Popa

1421932841_poliartrita_1421933031.jpg

În grupa bolilor inflamatorii reumatologice sunt incluse foarte multe afecțiuni: poliartrita reumatoidă, spondilita anchilozantă, lupusul eritematos sistemic, dar și alte boli care afectează mușchii, cum ar fi poli­miozitele, ori pielea - de exemplu - scleroza sistemică sau sclerodermia, cum este cunoscută de către pa­ci­enți.
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: