Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


România în primejdie
Editorial  /  Toma Roman

1480503021_as_toma_roman_1480503216.jpg

Șocul psihologic provocat de rezultatele alegerilor din SUA, Moldova și Bulgaria a dat aripi grupării au­to­in­titulate de centru-stânga, realizată de PSD, ALDE și alte formațiuni politice satelitare, în dezvăluirea ade­vă­­ratelor ei obiective dacă, după votul din 11 decem­brie, va prelua frâiele administrației românești.


10 ani în UE: de la emoție la rațiune
Accente  /  Ciprian Rus

1480503232_as_ciprian_rus_1480503280.jpg

Acum exact 10 ani, în noiembrie 2006, așteptam cu toții, cu sufletul la gu­ră, intrarea României în Uniunea Eu­ro­peană. De-abia ce aderaserăm la NATO, cu întârziere, ce-i drept (și vedem bine azi ce moment istoric a fost acela), că, la fel, tot cu întârziere, ni se deschideau și porțile Europei Occidentale.


Trump de... Alexandria
Sub lupa  /  Ion Longin Popescu

1480503292_as_longin_1480503341.jpg

Toată lumea are încă în urechi strigătele și ame­nințările de campanie ale miliardarului Trump. Dar am fost surprinși să le auzim din nou, zilele trecute, chiar pe plaiurile mioritice, din partea liderului PSD, Liviu Drag­nea. Inspirat și de noua tendință autocrată a na­ționaliștilor Putin, Erdogan, Dodon și Radev, pese­distul nostru a amenințat, în stânga și-n dreapta, partide și personalități politice.


Prof. dr. RADU CARP - "Alegerile din România vor fi diferite de cele din Moldova și Bulgaria"
Spectator  /  Ion Longin Popescu

1480503370_0301_11_1480503560.jpg

Încă nu știm în ce măsură Donald Trump va dori să colaboreze cu Europa în general. În ce pri­vește România, ea e ultima problemă care-l preo­cu­pă. Marele pericol pe care îl sesizez este că asis­tăm la o axă Londra-Washington, în afara inte­re­selor europene. Aici văd o dificultate pentru UE și pentru România.


"Am fost diagnosticată cu mielopoliradiculoneuropatie"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1480682039_ulei_1480682166.jpg

Am 42 de ani și apelez la dvs. în spe­ranța că mă poate ajuta cineva cu un tratament natu­rist pentru boala mea. Acum doi ani m-am îmbol­năvit brusc. Eram paralizată de la brâu în jos și am stat multă vreme prin spitale, timp în care mi s-au pus mai multe diagnostice


"Când vine iarna, am dureri groaznice de reumatism"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1480682178_hrean_1480682324.jpg

Într-o sticlă de un litru, cu gura largă, se pun două linguri de sare grunjoasă, o rădăcină de hrean, două linguri flori de sunătoare, 6 aspirine pisate, 25 frunze de leandru, iar deasupra se toarnă, în părți egale, spirt medicinal și oțet. Sticla se ține la soare sau la căldură 14 zile, apoi preparatul se strecoară și se păstrează la loc întunecos, în sticluțe mici.


"Fiul meu are deviație de sept" - Răspuns pentru ANCA - Sibiu, F. AS nr. 1239
Pagina specialistilor  /  Redactia

1480682339_sp_ioan_gh_marginean_1480682457.jpg

Deviația de sept nazal este frecvent asociată cu: dificultatea de a respira normal pe nas (înfundarea nasului), cu sforăitul nocturn, dimi­nua­rea mi­rosului (hiposmie), durerea de cap (ce­falee), infecția sinu­su­rilor (sinuzită), sân­gerarea (epistaxis), hiper­secreția se­ro-mu­coasă (rinoreea), diminuarea au­zului (hi­po­acuzia), tuse și hemaj matinal.


"Încercând să îl tratez pe soțul meu de diabet, l-am salvat de Alzheimer"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

Numele meu este Andreea Mardare, sunt din Cluj și vreau să mulțumesc din suflet revistei "For­mula AS", prin intermediul căreia soțul meu și-a găsit rezolvarea unor suferințe care îl chinuiau demult. Acum aproximativ 2 ani, am citit în revista dvs. despre un tratament de diabet, numit Gluco­nature.


BURSA MEDICAMENTELOR
Buletin informativ  /  Cititor Formula AS

BURSA MEDICAMENTELOR


Din nou, despre o plantă "minune": GINKGO BILOBA
Sanatate  /  Florentin Popa

1480682956_12_ginkgo_biloba_1480683188.jpg

Înaintarea în vârstă este un proces natural, însă nu înseamnă neapărat că, odată ce îmbătrânim, trebuie să ne îmbolnăvim sau calitatea vieții trebuie să scadă. Acest pro­ces implică tot felul de schimbări - atât pozi­tive, cât și ne­gative. Alevia a con­ceput su­plimentul alimentar Ginkana Ginkgo Bilo­ba, spe­cial pentru per­soa­nele de vârsta a doua și a treia, pen­tru a le ajuta să se bucure, în conti­nuare, de viață.
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: