Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 
Formula AS

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


Capul lui Moțoc a căzut degeaba
Intrebarile saptamanii  /  Rodica Culcer

1416404784_as_rodica_culcer_1416404842.jpg

Capul lui Titus Corlățean a fost aruncat opiniei pu­blice inflamate de sabotarea votului diasporei, ca pe vre­muri, "capul lui Moțoc". Ministrul de Externe era cel mai po­trivit țap ispășitor pentru acest scandal care poate pe­riclita șansele lui Victor Ponta în al doilea tur al alegerilor prezidențiale.


Ortodoxia scoasă la mezat
Accente  /  Cristian Curte

Înainte să scriu acest articol, m-am uitat mi­nute în șir la o predică rostită de iero­monahul Sebastian, duhov­nicul Mânăstirii Teghea din Satu Mare. O predică politică, așa cum nu cred să se mai fi rostit decât pe vre­mea dictaturii ceaușiste. Mă­car, atunci știam toți că laudele la adresa partidului și a conducătorului său genial erau false.


Mult zgomot pentru nimic
Sub lupa  /  Ion Longin Popescu

1416404932_as_longin_1416404973.jpg

În data de 10 noiembrie, la o televiziune de știri, pre­mierul Victor Ponta a făcut o dezvăluire-șoc: "... Se pare că nu avem gaze de șist, ne-am bătut foarte tare pe ceva ce nu avem. Nu cred că ne-am bătut pe ceva care există". Vasăzică, primul ministru a ajuns la vorba țăranilor din Pungești și a ecologiștilor!


SORIN PÂSLARU - "O țară ca România nu are voie să aibă recesiune, și iată că am intrat din nou în ea"
Spectator  /  Cristian Curte

1416404992_0301_11_1416405083.jpg

Ziarul Financiar este cotat de spe­cia­liști drept cea mai importantă pu­bli­cație economică din România. Un coti­dian care a reușit să rămână echi­distant și să le li­vreze cititorilor săi o ra­dio­grafie zilnică și amă­nun­țită a situației afacerilor din țara noastră. În ca­litatea sa de redactor-șef al ziarului, l-am rugat pe Sorin Pâslaru să ne facă o analiză la rece a stării economiei naționale, o economie despre care statisticile spun că este în creștere, în vreme ce bu­­zunarele noastre pot fi întoarse pe dos. Deci, care e adevărul?


"Fata mea are obsesii. Ajutați-o să se facă bine!"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1416470630_45059292_1416470840.jpg

Fiica mea e bolnavă, cel mai probabil e vorba de obsesie. Dacă cineva știe amănunte legate de vin­decarea aces­tei boli prin tratamente alopate sau despre amelio­rarea ei cu ajutorul plantelor, îl rog să-mi scrie în "Formula AS". Vă rog foarte mult să mă ajutați!


"Mama mea a fost diagnosticată cu adenocarcinom la stomac"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1416470863_b2560_o_1416471240.jpg

Cu ceva timp în urmă, am descoperit că tatăl meu este grav bolnav, fiind diagnosticat cu carcinom la stomac. În acele momente am intrat în panică și nu știam ce să fac, deoarece doctorii nu îi dădeau multe șanse. Într-o zi de duminică, m-am dus la slujbă, cum făceam de obicei, și acolo am avut norocul să întâl­nesc o doamnă care, văzând cât sunt de abătută, m-a întrebat ce mi s-a întâmplat.


Răspuns pentru GHEORGHE O. - Baia de Aramă, F. AS nr. 1139 - "Verișorul meu are cancer la stomac?"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1416471255_sp_mircea_peia_1416471549.jpg

Într-adevăr, în cazul verișorului dvs., simptome precum durerea de stomac persistentă, scaune și vomă cu sânge etc. ar putea crea suspiciunea de cancer gastric, chiar dacă, deocamdată, nu a fost pre­cizat un diagnostic de certitudine, pro­ba­bil și din cauza faptului că sânge­ră­rile tractului gastro-intestinal pot avea o mare varietate de cauze, cum sunt ul­cerul peptic, gastritele, varicele eso­fa­giene, colitele ulcerative, diverticulii și hemoroizii.


"Mulțumesc, d-le doctor Rareș Simu, mulțumesc «Formula AS»!"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

Am 45 de ani, sunt din București și doresc să mulțumesc pe această cale d-lui dr. Rareș Simu - specialist în alergologie și imunologie clinică, pentru ajutorul oferit în tratarea afecțiunilor mele. În 2012, am început tratamentul dumnealui pentru depresie și hepatita C.


Ciupercile vindecătoare: KEFIRUL
Terapii alternative  /  Natasa Galche

1416472888_kefir1_dr_1416473137.jpg

Legenda spune că în urmă cu sute de ani, la poalele Muntelui Elbrus, trăia un popor de oameni cu sufletele neîntinate. Atât erau de altruiști și generoși, de iubitori acești oameni, încât Mahomed, mesagerul lui Allah, a hotărât să îi răsplătească cu un dar divin, neprețuit: le-a trimis din cer o băutură care le vindeca rănile și le readucea tinerețea în trupurile vlăguite de ani.


Sănătate la pahar: SUCURILE DE RĂDĂCINI
Medicina naturii  /  Ilie Tudor

1416473526_face_suc_dr_1416474019.jpg

În urmă cu ceva vreme, am cunoscut un caz care m-a tulburat profund: un bolnav de cancer hepatic în fază avansată a izbutit ca după un tratament de doar două luni să aibă o remisie atât de puternică a tumorii, încât operația pentru care fusese programat a fost anulată. "Cum a fost posibil?", am întrebat. Răspunsul a fost clar și convingător.
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: