Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 
Formula AS

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


Justiție și cadril politic
Intrebarile saptamanii  /  Rodica Culcer

1413972920_as_rodica_culcer_1413973144.jpg

Nu cred că o abținere temporară a DNA de la acțiuni spectaculoase pe perioada campaniei electorale ar trebui să ne îngrijoreze. Orice acțiune a procurorilor anticorupție în acest interval ar putea fi interpretată ca o implicare în cursa prezidențială, încurajând speculațiile privind politizarea instituției și periclitându-i reputația și credibilitatea.


Săptămâna 24-30 octombrie
Zodiac  /  Tana Rosca

1414490446_horo_1414490491.jpg

Planetele se adună în Scorpion; în weekend vor fi în număr de patru: Soarele, Luna, Venus și Saturn. Această alcătuire energetică este una stabilizatoare pentru afaceri, pentru relațiile noastre cu băncile sau alte instituții financiare. Și în pasiunile chinuitoare poate interveni, cu grația care o caracterizează, armonioasa Venus.


Scrisoare către un tânăr disperat
Accente  /  Cristian Curte

"Nu mai merge. Vreau să ne des­păr­țim. Ești o țară minunată și sunt convins că într-o zi vei face un alt cetățean foarte fericit. Dar eu trebuie să plec, până nu îmi pierd mințile. Te-ai schim­bat, să știi. Ai devenit mai rea, mai în­crâncenată, mai apăsătoare. Și ai de­venit barbară, în sensul istoric al cu­vântului..."


O pierdere grea: FLORIN TUDOSE
Sub lupa  /  Ion Longin Popescu

1413973248_as_longin_1413973293.jpg

Cu o zi înainte de cumplita veste a morții sale, aran­jasem cu doctorul Florin Tudose, psihanalistul necruțător al politicii românești, un interviu despre starea societății în sfertul de veac scurs de la Revoluția din decembrie 1989. Eram nerăbdător să-i aflu părerea, mai ales că tocmai își lansase, împreună cu celebrul grafician Devis Grebu, ediția a treia a cărții sale de portrete de politicieni, "Psihopo­li­tica".


JOHN PERKINS: "România este deja infestată cu «asasini economici»"
Spectator  /  Ion Longin Popescu

1413973322_0301_9_1413973426.jpg

În volumul său de memorii, intitulat "Confe­siunile unui asasin economic" (Confessions of an Economic Hit Man), economistul american John Perkins dezvăluie din interior, cu un curaj unic, structurile guvernamental-corporatiste care domină lumea globală. Fost el însuși un "asasin economic" de succes, își face mea culpa cu adâncă sinceritate, descri­ind cu mare talent "imperiul" pe care cor­po­rațiile l-au instaurat pe glob.


"Există tratament natural pentru boala Addison?"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1413986329_armurariu_1413986816.jpg

Bună ziua, revista dvs. minunată e singura pe care o citesc, de când a apărut. Am o întrebare pe care vă rog să o publicați: mă poate ajuta cineva cu un trata­ment natural pentru boa­la Addison? Doctorii i-au spus unui prieten de-al meu că poate muri, dacă nu ia steroizi timp de două zile, și aș vrea să îl ajut să scape din aceas­tă situație.


"Se poate trata trombocitemia esențială?"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1413986839_2o_28a475_o_1413986960.jpg

Încercați următorul tratament: preparați un ceai din 15 g iederă, 5 g pătrunjel, 10 g anason, 5 g chi­men, 10 g scai vânăt, 10 g frunze de nuc, 10 g urzică, 10 g hamei, 5 g lăsnicior, 10 g sunătoare, 10 g flori de tei. Aceste plante se amestecă bine. Prepararea ceaiului: într-un litru și jumătate de apă se pun 4 linguri din amestecul de plante și se lasă la macerat de seara până dimineața.


Răspuns pentru DARIUS D. - Calafat, F. AS nr. 1133 - "Cum se poate vindeca artrita cronică reumatoidă juvenilă?"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1413987037_sp_mircea_peia_1413987170.jpg

Având în vedere că fetița are doar 4 ani, trata­men­tul de debut trebuie să fie, în primul rând, axat pe terapii alopate cu acțiune imediată (tratamentele naturiste se adresează, de obicei, copiilor mai mari de 4-5 ani), eliminându-se astfel riscul de a dezvolta forme patologice cu evo­luție îndelungată (cronică), cum ar fi forma sistemică, care afectează multe zone ale organismului în plus față de articulații (inimă, ficat, splină, ganglioni limfatici etc.).


"Diagnosticată cu limfom non-Hodgkin, Bianca se simte astăzi perfect"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

Acum 8 ani, Bianca a fost diagnosticată cu lim­fom non-Hodgkin. Nu vă puteți imagina prin ce a trecut acest om, câte tratamente, cât chin, câte spi­tale, câți medici, câte perfuzii, câte stări de rău și de neputință.


Opt plante acceptate de medicina oficială
Terapii alternative  /  Gilda Fildan

1413987320_lavanda_desmic_1413987788.jpg

Uleiul obținut din florile de lavandă este încorporat în numeroase săpunuri, parfu­muri și săruri de baie, dar între timp a fost de­monstrată științific și acțiunea sa tera­peu­tică. În ultimii patru ani, mai multe studii au pus în evi­den­ță efectul anxiolitic al unui preparat ce are ca prin­cipal ingredient uleiul pur de lavandă.
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: