Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 
Formula AS

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


O agonie politică
Editorial  /  Toma Roman

1418292433_as_toma_roman_1418293012.jpg

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit, pentru prima oară după înfrângerea la "prezidențiale", joi, 27 noiembrie a.c. Ședința trebuia să realizeze o analiză a situației și, după amendarea cauzelor zdro­bitoarei căderi, să stabilească strategia partidului pentru viitorul imediat.


Marea Unire, după 96 de ani...
Accente  /  Ion Longin Popescu

1418293029_as_longin_1418293110.jpg

La 96 de ani de la Marea Adunare Națio­na­lă de la Alba Iulia, aș putea spune că un singur legământ făcut în 1918 a fost dus la îndeplinire cu asupra de măsură: respectul pentru mino­rități. Economia veritabilă de piață, traiul bun, demnitatea națională, conectarea deplină la valorile Europei - toate au fost aievea înainte de război, au dispărut apoi în comunism, și, din păcate, nu au reapărut în întregime în fragila democrație postdecembristă.


Albastru și roșu
Sub lupa  /  Cristian Curte

Când Samuel Huntington trasa, în cartea sa, "Cioc­nirea civilizațiilor", granița Occidentului pe linia de curbură a Carpaților, tăind în două România și ștergând, practic, Marea Unire de la 1918, am zis că fabulează, așa cum fac vesticii ce se pretind informați cu privire la țări înde­părtate pe care le cunosc din analize guver­namentale sau academice.


Prof. dr. VASILE DÂNCU - "Alegerile au fost câștigate de românii din țară, nu de cei din diaspora"
Spectator  /  Ion Longin Popescu

1418293197_0301_9_1418293381.jpg

Am găsit pe blogul jurnalistului Liviu Alexa (www.liviualexa.ro) un excelent portret al sociologului și politicianului Vasile Dân­cu, profesor universitar, fost senator, fost ministru, directorul Institutului de sondare a opiniei publice IRES. Iată-l, fără alte comentarii: "E unul dintre cei mai inteligenți po­li­ticieni din România. E unul dintre cei mai modești politicieni din România.


Brăduțul cel orfan
Din lumea necuvantatoarelor  /  Cititor Formula AS

1418293425_f_1_28_10_1418293596.jpg

Mai e puțin și vine Cră­ciu­nul. Sute de brăduți vor fi tăiați pentru a împodobi casele ai căror copii așteaptă cu nerăb­dare Moșul. Unii dintre ei vor fi plantați în ghivece, pentru a rămâne mai mult timp în gră­dina celor ce au o casă. Dar s-a întrebat cineva cât durează până crește și se adaptează pu­iul de brad la noile condiții? Cât suferă după despărțirea de frații lui și de mediul în care a crescut?


Au nevoie de ajutor
Din lumea necuvantatoarelor  /  Cititor Formula AS

Oferim spre adopție dar numai pentru apar­ta­ment un motănel alb cu galben, în vârstă de 5 luni, fără codiță. Este un pisoiaș foarte drăgălaș, ju­căuș, un pic sfios cu oamenii, dar în căutare de com­panie pisicească.


FLORIN PÂRLEA - "Printr-un simplu click pe telefonul mobil, poți afla instant despre toate statuile de daci existente în lume"
Mica enciclopedie AS  /  Dia Radu

1418293969_1902_8_1418294165.jpg

Este manager de business, dar își inves­teș­te timpul și resursele într-o asociație care-și propune să consolideze identitatea culturală a românilor. Pasionat de istorie, a pornit pe urmele unui articol din "Formula AS" și a creat o aplicație de mobil, un program unic, care poate aju­ta orice om doritor de trasee culturale să gă­seas­că statuile de daci risipite în muzeele și gră­di­nile lumii.


"La Țigănci"
Asul de inima  /  Iulian Ignat

1418294653_2005_14_1418294941.jpg

"Nu fumezi?", mă întreabă bătrâna, apoi își în­­toarce dezamăgită capul și spune pentru ea: "Să­racu'!" Mijește ochii și mai trage un fum lung. Cu toa­tă nostalgia ce i se citește uneori în ochi, cu pro­blemele de sănătate pe care mi le enumeră, se simte că, la 75 de ani, rămâne o femeie aprigă, ce su­feră pentru că nu mai poate să-și țină sin­gu­ră în frâu familia și rostul ei. Fiica sa, Veta, i-a luat locul.


"De ce acceptă femeile să fie înșelate?" - Opinii pe marginea textului "Chipul iubit", semnat de Dora Mărculescu, F. AS nr. 1138
Asul de inima  /  Cititor Formula AS

1418295183_scr_1418295275.jpg

Am citit scrisoarea Dorei și mi-a sărit în ochi expresia "femei înșelate", pentru că m-am văzut pe mine acum patru ani și mă văd și acum. Nici eu nu știu încotro s-o apuc. Într-unul din rarele filme pe care le-am văzut în ultima vreme, era vorba despre o bătrânică care-și îngrijea soțul pe moarte, un bărbat aprig, care-i pusese toată viața pumnul în gură, la propriu și la figurat.


LOREDANA GROZA - "Asta este tinerețea fără bătrânețe! Cea a sufletului"
Lumea romaneasca  /  Corina Pavel

1418295302_2401_11_1418295605.jpg

Celor care își petrec mult timp stând pe o plajă exotică și meditând la nemurirea sufletului, neîndoielnic, li se pare că timpul trece greu. Eu, una, foarte rar îmi per­mit să lenevesc așa. Mi-ar plăcea să fac asta undeva, la Miami, în Florida, sau în Bahamas ori Bermude, dar, după cum îmi arată programul deja prestabilit pe câteva luni înainte, n-am eu norocul unei vacanțe care să vină prea curând.
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: