Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


O sărbătorire de formă
Editorial  /  Toma Roman

1523514070_as_toma_roman_1523514139.jpg

"Se conturează tot mai limpede constatarea că, pentru ac­tualii guvernanți, Centenarul - suta de ani de la cons­titui­rea României Mari - reprezintă doar un prilej propa­gan­distic de a-și promova propria imagine de patrioți și cetățeni. În ședința festivă a Parlamentului, ținută marți, 27 martie 2018, exact la un secol de când Sfatul Țării din Ba­sarabia a adoptat Declarația de Unire cu România, liderii la putere ai coaliției PSD-ALDE au rostit cuvinte mari, prin care îndemnau la repetarea marelui act istoric."


Săptămâna 13-19 aprilie
Zodiac  /  Tana Rosca

1523883193_horo_1523883282.jpg

Suntem întreprinzători și poate excesiv de aventuroși în weekend. Planeta comuni­că­rii și a drumurilor scurte (care includ excursiile de sfârșit de săptămână) Mercur, va reveni în mișcare directă abia de luni, când ne revin și reflexele și suntem mai puțin predispuși la ieșiri temperamentale, atât în trafic, cât și în discuțiile cu cei din anturaj.


Țara arde și baba râde
Accente  /  Ciprian Rus

1523514164_as_ciprian_rus_1523515211.jpg

"Pe cât de mult s-a lăsat așteptată no­ua formațiune politică a fostului pre­mier Dacian Cioloș, pe atât de prompte au fost reacțiile la anunțul privind lan­sarea Mișcării România Împreună. Unii au fost de­zamăgiți să afle că toc­mai au pierdut pariul ma­lițios de acum câteva luni, cum că Cioloș e incapabil să construiască o mișcare po­litică, alții s-au declarat dezamăgiți de am­balajul de marketing: o lansare dis­cretă, pe o scenă mică, în stilul cu care, de altfel, fostul comisar european ne-a obișnuit deja."


Paștile copilăriei
Sub lupa  /  Ion Longin Popescu

1523515273_as_ion_longin_popescu_1523515328.jpg

Marea sărbătoare a Paștilor mi-a îndulcit copilăria cu bucurii de familie, cu trăiri de poveste, cu lăsări de post acceptate cu zâmbet larg, de părintele Gărăiacu. Pentru noi, copiii, "lăsarea" înceta în Săptămâna mare. Urmau șapte zile de post fără nici o îngăduință. După noap­tea de Înviere, pe la ora 4 dimineața, eu și surioara Maria veneam acasă amețiți de foame.


TIA ȘERBĂNESCU - "E greu să privești în urmă fără nostalgie, dar e și mai greu să privești înainte cu speranță"
Spectator  /  Claudiu Tarziu

1523515339_as_tia_serbanescu_1523515474.jpg

"Această sută de ani a însemnat pentru noi, ca și pentru restul omenirii, în primul rând un progres tehnologic de neimaginat pentru cei de la începutul veacului al XX-lea. Problema este că, pe măsură ce am obținut aceste avantaje ale tehnologiei, pare că ni s-a diminuat capacitatea de a uza de progresele tehnice în folosul umanității. Pe scurt și mai direct spus: aceste cuceriri nu ne-au făcut mai buni."


"Soțul meu nu poate scăpa de chisturile de blastocistic hominus"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1523825660_usturoi_2_1523825869.jpg

"După doi ani de nenumărate ana­lize de laborator (copropara­zito­logice), soțului meu, în vârstă de 41 de ani, i s-a stabilit în final diag­nosticul chisturi de blastocistic ho­minus. Problema e că după ce a consultat mai mulți medici și farmaciști, am ajuns la concluzia că nu se cunoaște cu exactitate metoda de combatere a aces­tui parazit."


"Fratele meu are tumoră la vezica urinară"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1523825879_pastile_3_1523826009.jpg

Întrucât în urmă cu 7 ani am trecut și eu prin aceeași nenorocire (tumoră la vezica urinară), am depășit cu bine această încercare după ce am urmat o cură de câteva luni de zile cu Digestton și Elixir, medicamente ale doamnei doctor Himovith. Și iată că astăzi, în ciuda pronosticurilor date de medici, trăiesc și nu am nici o problemă de sănătate.


Răspuns pentru CONSTANTIN - Cugir, jud. Alba, F. AS nr. 1308 - "Caut un leac pentru colită de fermentație"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1523826021_sp_simu_nou_1523826126.jpg

"Prin colită se înțelege o afecțiune a colonului, în care apare inflamația peretelui acestuia. De multe ori, leziunile se instalează și la nivelul intestinului subțire, în acest caz fiind vorba des­pre o enterocolită. Această in­fla­mație poate fi produsă de dife­rite cauze: factori infecțioși (bac­te­rii sau virusuri), care produc o enterocolită acută, iar ulterior, du­pă vindecare, rămân modificări la nivelul peretelui intestinal..."


"Îi mulțumesc d-lui MIRCEA BOCAN"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

Mă numesc Liliana Pușcoiu, locuiesc în Franța și doresc ca prin intermediul dvs. să adresez câteva cuvinte de mulțumire d-lui Mircea Bocan. În urmă cu trei ani, aveam mai bine de 3 g de zahăr în sânge. Am slăbit 35 kg în 6 luni. Am luat medicamente și, din punct de vedere al analizelor eram bine, însă eu nu.


Durerile de stomac și gemoterapia - Dr. MONICA SPÎNU - medic specialist Medicină de familie, specializare în gemoterapie
Terapii alternative  /  Redactia

1523826271_dr_spinu_monica_8_1523826637.jpg

"Există persoane cu sensibilitate gastrică, care au periodic recidive de "crize de stomac", mai ales primăvara. Pot fi persoane diagnosticate cu gas­trită, ulcer gastric sau duodenal în antecedente, dar nu întotdeauna există o boală diagnosticată la nivel gastric. Sunt multe cauze care le generează și multe teorii; unele susțin că nu există de fapt o legătură între durerile de stomac și anotimpuri."
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: