Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 
Formula AS

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


Bilanțul unei înfrângeri
Editorial  /  Toma Roman

1466609807_as_toma_roman_1466609951.jpg

Rezultatele alegerilor locale din 5 iunie a.c. au pro­vocat un val masiv de comentarii, replici publice și chiar incriminări între "actorii" implicați. Toate reacțiile sunt justificate. În primul rând prin rezultate. Majoritatea ana­liș­tilor se așteptau ca PNL-ul, partidul președintelui țării, să le câștige fără mari poticneli. Or, ele au fost câștigate de PSD. În al doilea rând, cei mai mulți observatori sperau că noii edili vor reprezenta vârful de lance al schimbării de la bază a clasei politice românești.


Săptămâna 24-30 iunie
Zodiac  /  Tana Rosca

1467215584_horo_1467215635.jpg

Un aspect frumos și puternic înveselește cerul în această perioadă. Trigonul exact dintre ma­re­le benefic Jupiter și Pluton, stăpânul resurselor, poate adu­ce succese de toate felurile, de la câștiguri fi­nan­cia­re spectaculoase, la mai multă putere pe plan personal, social sau chiar politic. Cea mai slabă va­riantă pozitivă a trigonului constă în aceea că pu­tem găsi rezolvarea unor probleme ce până în mo­men­tul respectiv păreau insurmontabile


Ei ne-au bătut, noi am triumfat
Accente  /  Ciprian Rus

1466609983_ciprian_rus_1466610036.jpg

Nicicând, la o mare competiție in­ter­națională, "Deșteaptă-te române!" nu a răsunat mai viguros. Nici­când, Ro­mâ­nia nu a mai deschis un eveniment de anvergura Campiona­tu­lui European de Fotbal, împotriva țării-gaz­dă a competiției, în fața a mili­arde de telespec­tatori din întreaga lume. Și nicicând nu am avut în tribune 20.000 de suporteri ai echipei naționale, îmbrăcați ca la carte, în tricourile "tri­colorilor", mai gălăgioși decât preten­țioșii fani ai Franței. Erau toate con­di­țiile pentru o seară memorabilă.


Rătăciți între fronturi
Sub lupa  /  Cristian Curte

1466610058_as_cristian_curte_1466610107.jpg

Mă aflu de câteva zile în locul pe care comunitatea ma­ghiară din România îl numește "Ținutul Secuiesc". Și nu se mărginește doar a-l numi, ci-l și "semnalizează" ca atare. Pe clădirea Consiliului Județean Harghita din Miercurea Ciuc, alături de drapelul României și al Uniunii Europene, flutură și steagul secuiesc. În parcul public, cel al României lipsește, iar la Uni­ver­sitatea Sapientia, care este privată, în locul tri­colorului nostru este arborat drapelul Ungariei, alături de cel secuiesc și de cel al Uniunii Eu­ropene. Asta, ca să știi unde ești.


Prof. dr. RADU BALTASIU - "Elita intelectuală românească are o jenă în a trata problema națională"
Spectator  /  Cristian Curte

1466610121_0301_10_1466610255.jpg

Autointitulatul Ținut Secuiesc are astăzi, de facto, o largă autonomie, în vreme ce comunitatea româ­neas­că de acolo este cvasi ignorată; ea are acces la re­sursa administrativă, în măsura în care e condusă de primari români, sau dacă are legături directe cu ad­ministrația centrală. Vorbim, de fapt, de discriminarea unei mino­ri­tăți, căci asta sunt românii în Harghita-Co­vasna.


"Caut tratament alternativ pentru nevralgie de trigemen"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1466617470_img_1733a_1466617676.jpg

Sufăr de trei ani de nevralgie de trigemen, care a apărut aproape concomitent cu un neoplasm bronhopulmonar, urmare a unui cancer de sân ope­rat și tratat în urmă cu 13 ani. Doctorii neurologi mi-au dat tratament cu Gabapentin, Milgamma (Vit. B1+B6).


"Cum se vindecă oxiuroza?"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1466617703_afine_1466617828.jpg

Contra oxiurilor se folosesc ceaiuri, dar și băi locale și o igienă locală strictă, rufăria spălată, schim­bată mereu. * Pulbere de pelin - 2-3 grame, în amestec cu miere de albine, se iau dimineața pe stomacul gol. * Infuzie de afin - 2 lingurițe de frunze, la 100 ml apă clocotită. Se bea călduț, în 3 reprize.


Răspuns pentru FELICIA C. - Satu-Mare, F. AS nr. 1219 - "Vă rog, ajutați-mi sora!"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1466617856_sp_mircea_peia_1466617989.jpg

În mod obișnuit, carcinomul bazocelular (diag­nos­ticul surorii dvs.) este, alături de cancerul pavi­men­tos, cel mai frecvent tip de cancer cuta­nat. Fiind o formă patologică su­per­ficială, se dezvoltă lent și răspunde bine la tratament, mai ales dacă este descoperit precoce. Deși nu toate can­cerele cutanate arată la fel, toate pre­supun o modificare a aspectului pielii, într-o anumită zonă.


"Cu preparatele d-lui biolog ANDY LICIU m-am vindecat de o grămadă de boli. Multe femei pot beneficia de acest tratament"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

Am fost diagnosticată cu ovare polichistice 26-28 mm. După prima cură cu ovule Propolicium, un ovar s-a curățat complet și pe celălalt mai era un chist de 12 mm. Mi-a dispărut și candida recurentă pe care o aveam de 17 ani. Sunt un om nou. După a doua cură, chistul de 12 mm s-a micșorat. A ajuns la 6 mm.


BURSA MEDICAMENTELOR
Buletin informativ  /  Cititor Formula AS

* Vând 3 cutii de Colpotrophine 10 mg, capsule vaginale, care expiră în noiembrie 2019. Prețul unei cutii este de 10 ron. Sunt fabricate în Monaco.
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: