Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


Bunicul și caii lui
Din lumea necuvantatoarelor  /  Cititor Formula AS

1489511152_cai_dr_14_1489511226.jpg

Dacă trăiești la țară și pe deasupra mai ești și un om harnic care muncește pă­mântul, nu doar pentru că așa te-a învățat ne­voia, ci și din plăcere, ai nevoie nea­părat de un cal. În primăvara lui 1970, bunicului meu i-a murit calul. Îl chema Cucu, era un cal cuminte și frumos. S-a forțat prea mult la muncă și "s-a aprins ".


SĂPTĂMÂNA 17-23 martie
Zodiac  /  Tana Rosca

1490019959_horo_1490020059.jpg

Din păcate, weekend-ul acesta vine însoțit de bătăi de cap, în special ziua de sâm­bă­tă. Vizate sunt în primul rând semnele mu­ta­bile, care pot fi chemate de șefi la muncă sau se pot lua la ceartă cu autorități de altă natură. Unii dintre noi vor trebui să renunțe la dis­trac­ții, în favoarea unor responsabilități. Luni, Soarele intră în Berbec. Începe anul astrologic aflat sub influența Soarelui.


Omul unirii
Accente  /  Alecu Renita

Ion Ungureanu întruchipează destinul ro­mâ­nesc al Basarabiei și credința ei nestrămutată în drep­tatea lui Dumnezeu. El vine de departe, de foar­te departe, de la izvoarele fără de moarte ale unui neam care își duce crucea de secole și merge fără odihnă spre Ziua unității și reîntregirii sale. Cu tălpile goale, ca sfinții și apostolii de la în­cepu­turi, Ion Ungureanu a ales să meargă pe drumul interzis și să spună adevărul despre ființa noastră.


Țara arde, iar foștii președinți își inventează sinecuri
Sub lupa  /  Ciprian Rus

1489510580_as_ciprian_rus_1489510632.jpg

Cele deja aproape trei decenii de la căderea comunismului au erodat continuu iluziile cu care societatea românească intra în anii '90. Ne-am iluzionat de fiecare dată când un nume nou a ieșit în față, fie că a făcut-o în zona dreptei, ca Victor Ciorbea, fie că a făcut-o în zona stângii, ca Mir­cea Geoană.


Rodica Culcer despre... Marea problemă: salvarea României de marginalizare
Intrebarile saptamanii  /  Redactia

1489510382_as_rodica_culcer_1489510471.jpg

PSD reia acum o strategie consacrată. Ori de câte ori DNA solicita aprobarea Parlamentului pentru urmărirea penală a politicienilor suspectați de corupție, Liviu Dragnea declara că justiția nu trebuie obstrucționată, dar nu-i penaliza pe psd-iștii care votau invariabil împotriva solicitării DNA.


ANCA DRAGU PALIU - "Mi-am pus toată priceperea pentru mai binele țării mele"
Spectator  /  Cristian Curte

1489510648_0301_15_1489510951.jpg

În viața fiecăruia dintre noi sunt zile mai bune, zile mai rele, dar este foarte important să ne păs­trăm atitudinea pozitivă, constructivă și ci­vi­lizată. Un zâmbet ne încarcă pozitiv și este un me­saj de pace pentru cei din jurul nostru, o «exter­nalitate pozitivă», cum se spune în economie. Aceasta este convingerea mea. Am avut șansa să mă nasc și să cresc într-o familie veselă, echilibrată, care a căutat întotdeauna armonia.


"Am fost diagnosticat cu TBC urinar"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1489579807_valeriana2_1489579941.jpg

Bună ziua. Sunt un pensionar în vârstă de 68 de ani și vă rog să mă ajutați și pe mine să-mi găsesc vindecarea. În urmă cu un an, am început să urinez cheaguri de sânge, cu dureri mari. Mi s-a pus diagnosticul de prostatită și am făcut tra­ta­mentul prescris de medicul de familie, dar fără niciun rezultat.


"Aciditatea din stomac mi-a iritat esofagul"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1489579961_23_brocc_1489580069.jpg

Tratamentul se face numai de către medicul spe­cialist și constă într-o combinație de două anti­bio­tice puternice, timp de 10 zile, și alt medicament pentru protejarea stomacului, esofagului, împotriva acidului, care se ia în continuare 6 săptămâni. Sucul de broccoli (1/2 cană, zilnic) este efi­cient împotriva acestei bacterii, pe lângă trata­mentul care vi se va indica.


BURSA MEDICAMENTELOR
Buletin informativ  /  Cititor Formula AS

Donez pentru cine are nevoie 1 cutie Rova­micină 3 mil. U


Răspuns pentru DUMITRU - Cugir, F. AS nr. 1254 - "Caut un leac pentru reducerea trigliceridelor"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1489580159_sp_mircea_peia_1489580251.jpg

Pe lângă lipoproteinele cu densitate joasă (LDL) și lipoproteinele cu densitate mare (HDL), trigliceridele sunt o altă for­mă de lipide din sânge, care, în esen­ță, reprezintă o sursă importantă de energie. Practic, trigliceridele sunt grăsimi formate din mai multe tipuri de acizi grași, care se regăsesc în organismul uman, fie în sânge, fie în țesutul adipos.
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: