Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


Lista lui SOV
Editorial  /  Toma Roman

1471352255_as_toma_roman_1471352367.jpg

În arșița verii a explodat, ca o petardă, "lista lui SOV". Oricum, de multă vreme, vacanțele românilor nu mai sunt liniștite. În plus, 2016 este un an electoral. După ce și-au ales primarii și consilierii locali, cetățenii sunt chemați în toam­nă să-și desemneze, pentru un alt ciclu de patru ani, reprezentanții în Parlament. Ciclul care se încheie a fost cel al unui Parlament supraponderal, în care s-au aciuit figuri extrem de controversate, personaje corupte, în bătălia cu Justiția și chiar cu bunul simț.


Săptămâna 19-25 august
Zodiac  /  Tana Rosca

1471875798_horo_1471875903.jpg

Urmările plăcute ale eclipsei prietenoase de lună con­tinuă să se facă simțite în relațiile noas­tre de orice fel, dar în mod special în cele de pri­e­tenie. De aceea ar fi bine să acordăm timp ami­cilor noștri și să participăm la acțiunile de grup inițiate în cercul nostru de prieteni. Mai pu­țin simpatică este conjuncția celor doi malefici, Marte și Saturn, din Săgetător, pe care o vom simți acut de marți pâ­nă joi.


Cum a dezamorsat DIICOT o bombă de presă aruncată spre România
Accente  /  Ciprian Rus

1471352451_ciprian_rus_1471352502.jpg

N-ar fi fost prima oară când Ro­mâniei i se puneau în cârcă tot felul de nenorociri, de către presa occidentală cu pretenții de respectabilitate. Acum câți­va ani, "jurnaliștii" de la postul de televiziune ame­rican CNN au publicat un material în care arătau cât de ușor se găsește în Iași o prostituată mi­noră. În realitate, "minora" era o pros­tituată în vârstă de... 25 de ani!


Laptele românesc, pe Valea Sâmbetei...
Sub lupa  /  Cristian Curte

1471352518_as_cristian_curte_1471352562.jpg

Datorită meseriei mele de jurnalist ajung prin toate colțurile țării, unele cu adevărat uitate la "centru". Sate superbe, cățărate pe vârf de munte, unde ocupația de bază a țăranilor a fost, și sper eu că va rămâne, creșterea ani­ma­lelor. Spun a fost pentru că în ultimul deceniu s-a petrecut un fapt îngrijorător, pe care oamenii nu și-l explică defel.


DANIEL TUDOR MIHALACHE - Primar în Copșa Mică - "Încă de la început ne-am propus să uităm ce-a fost negru!"
Spectator  /  Camelia Starcescu

1471352571_0301_11_1471352845.jpg

Încă de la început, ne-am propus să ducem totul spre verde, spre lumină, să uităm ce-a fost negru. Sun­tem primul oraș din țară iluminat public cu leduri, avem chiar câteva sărbă­tori dedicate luminii: în ianuarie, de Sf. Ion, începem anul cu un foc uriaș, aprins de cel mai în vârstă Ion din oraș, apoi e Săr­bătoarea Luminii, în luna iunie, când se aprind, într-o manifestare aparte, peste 2000 de gulguțe. În plus, sfârșitul anului școlar, tot sub semnul luminii este pus, prin ceea ce noi am numit "retra­ge­rea cu torțe".


"Sunt dezechilibrată hormonal și nu mai vreau să am melanodermie"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1471422840_pastile_2_1471422984.jpg

Am 40 de ani, sunt căsătorită de 17 ani și am două fete. Până la ora actuală, am trecut prin foarte multe probleme materiale, financiare, profesionale, dar mai ales de sănătate. Am să vă descriu câteva din ele - cred că numai Dumnezeu mă ține în picioare pentru cele două prințese pe care le am.


"Se poate reduce estrogenul prin alimentație?"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1471422999_salata_2_1471423149.jpg

Pentru ca să înțelegeți rolul major al alimentației în ameliorarea sau vindecarea bolilor, vă fac câteva recomandări: Evitați consumul de carne provenită de la ani­ma­lele din crescătorii, care au fost furajate cu aditivi hormonali. Carnea "bună", fără grăsime și în cantita­te redusă, o puteți cumpăra de la magazinele cu pro­duse bio sau din gospodăriile țărănești. În aceeași situație se află și ouăle...


Răspuns pentru ROZALIA URBAN - Reșița, F. AS nr. 1227 - "Am fost diagnosticată cu ficat gras și mărit"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1471423177_sp_secom_sigla_1471423423.jpg

Steatoza hepatică (ficatul gras) este definită ca de­pu­nere de grăsime în celulele hepa­tice. Vorbim de steatoză hepatică când mai mult de 5-10% din greu­ta­tea totală a ficatului este grăsime. Tratată, steatoza hepatică poate fi reversibilă în trei luni până la doi ani, în funcție de gravitatea bolii. Netratată corespun­zător, boala poate evolua spre in­fla­mație, fibroză, ciroză, insuficiență și cancer hepa­tic.


Îngrijirea ochilor, vara
Forma maxima  /  Redactia

1471426787_fata_soare_dr_1471427132.jpg

În mod normal, aspectul ochilor iritați poate avea cau­ze variate, ca de exemplu odihna insuficientă, pri­vitul în exces la televizor, lucrul îndelungat la cal­cu­lator, iritații sau mâncărimi cauzate de purtarea lenti­le­lor de contact, diverse afecțiuni oculare (cum ar fi con­junctivita), sau ale organelor interne (afecțiuni renale, tiroidiene, anemii etc.). Oricare dintre acestea poate duce la o serie de manifestări nedorite, pe care canicula, praful, iradierea solară în exces le agravează și le fac foarte vizibile...


FIERUL NATURAL
Terapii alternative  /  Ilie Tudor

1471427239_fata_energie_dr_1471427872.jpg

Două treimi din fierul stocat în organismul fie­căruia dintre noi este folosit pentru crearea așa-nu­mitelor globule roșii (hemoglobina) din sânge, care au rolul de a transporta oxigenul de la plămâni în cele mai îndepărtate țesuturi ale organismului. Cu alte cuvinte, fără fier nu am putea respira, și corpul nostru ar muri sufocat. Fierul mai are însă un rol im­portant: participă la formarea enzimelor, substanțe complexe de care organismul se folosește pentru a putea digera și asimila hrana, pentru a reconstrui țesuturi distruse sau pentru a se apăra în fața micro­bilor și a afecțiunilor tumorale.
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: