Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 
Formula AS

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


RODICA CULCER despre... Jocuri cu măști
Intrebarile saptamanii  /  Redactia

1440684626_as_rodica_culcer_1440685184.jpg

Înlăturarea PSD de la putere este posibilă oricând, dacă generalul Oprea hotărăște că este în interesul său să o provoace. De el și de partidul său de strânsură, alcătuit în marea sa majoritate din traseiști plecați din PSD și din PP-DD, depinde succesul oricărui demers de înlocuire a actualului guvern, cu o coaliție PNL-UDMR-UNPR. Este însă o astfel de schimbare de dorit cu un an înainte de alegeri?


Trei sate pe oră
Accente  /  Ion Longin Popescu

1440685235_as_longin_1440685272.jpg

Trăim niște zile în care tot ce am crezut că e bun, frumos și plin de învățătură, bine rânduit și sănătos, bazat pe tradiții și pe sim­plitate, dispare. Unul dintre cei mai loviți de tranziția fără fron­tiere este ță­ranul român. Sub ochii noștri îm­păienjeniți de co­tidianul televizat pe zeci de canale deo­dată, în orele în care ne revol­tăm pe forumuri că Rusia tocmai a eutanasiat și aruncat în foc 50 de pui de rață proveniți prin contrabandă din Ucraina, câteva gospodării ță­rănești și-au și dat sfârșitul.


Traiul medicilor, între plicurile subțiri și mizeria groasă
Sub lupa  /  Cristian Curte

1440685288_as_cristian_curte_1440685371.jpg

Ar trebui să plecăm de la un fapt - salariile me­di­cilor din România sunt mici, media sectorului sanitar fi­ind chiar mai mică decât media din sistemul edu­ca­țio­nal, subfinanțat și el. În plus, un medic e silit să învețe șase ani în facultate, plus alți cinci, poate chiar șase, șapte în timpul rezidențiatului. Și apoi are de făcut gărzi și trebuie să se descurce cu o bază materială, adesea, precară.


LECA BĂNCILĂ - "Mulți dintre românii Covasnei și Harghitei au un sentiment acut de teamă și părăsire, generat de absența rolului protector al statului"
Spectator  /  Ion Longin Popescu

1440685398_0301_11_1440685518.jpg

Zilele trecute, un nou incident diplomatic s-a consumat în spațiul public din România . Noul ambasador al Ungariei la București, Botond Zakonyi, a stârnit indignare la vârful clasei po­litice, dar și în rândul românilor de rând, prin afir­mațiile tendențioase și false, făcute într-un interviu, în care acuza faptul că în România "nu este asigurată folosirea limbii maghiare în administrația publică și în educație".


"Se poate scăpa definitiv de alergia la veninul de albine?"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1440747365_drou_2_1440747499.jpg

Vă scriu cu speranța că mă veți ajuta să rezolv definitiv problema de sănătate a fetiței mele, în vârstă de 10 ani. Este alergică la ve­ninul de albine și de viespi și până la această vârstă a intrat în șoc anafilactic de două ori, cu toate că de 4 ani face vaccinuri anti­aler­gice. Vă rog din su­flet să îmi reco­mandați un tratament eficient cu care să scape definitiv de această alergie.


"De ani de zile sufăr de aritmii cardiace"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1440747526_afin_rosu1_1440747634.jpg

Mai întâi, ar trebui să urmați un tratament profilac­tic: combaterea constipației (dacă e cazul), evitarea abuzului de cafea, fumat și băuturi alcoolice. Apoi, pe cale internă, se recomandă ceaiul de talpa-gâștei (Leonurus cardiaca) și cel de păducel. Se prepară o infuzie dintr-o linguriță de plantă mărunțită, care se opărește cu o cană de apă în clocot. Se beau două căni pe zi.


Răspuns pentru S. M. - jud. Vaslui, F. AS nr. 1178 - "La 38 de ani, am neoplasm ano-rectal"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1440747671_sp_mircea_peia_1440747959.jpg

Chiar dacă nu cunoașteți încă rezultatul biopsiei, diagnosticul de neoplasm ano-rectal stenozant definește, în mare măsură, existența unui proces tumoral malign, cel mai probabil dezvoltat dintr-un polip adenomatos. Este cunoscut fap­tul că polipii adenomatoși au poten­țial malign, astfel că majoritatea, dacă nu chiar toate cancerele colorectale par a se dezvolta din adenoame.


BURSA MEDICAMENTELOR
Buletin informativ  /  Cititor Formula AS

* Vând o cutie cu 114 tablete de NEXAVAR, cu termen de valabilitate 03.2017. Prețul este foarte con­venabil, mai puțin de jumătate din cel oficial. Contac­tați-mă prin internet, la adresa de e-mail: pedamih@ yahoo.com Vă mulțumesc pentru timpul acordat! M. HRISTEA


Despre sforăit... Dr. IOANA ALEXANDRA VODĂ - medic primar ORL
Sanatate  /  Florentin Popa

1440748113_dr_voda_9_col_1440748315.jpg

"Zzz, zzz... Mrrr, mrrr... Hrrr, hrrr..." Un zgo­mot familiar, produs de respirație - un bâ­zâit slab la înce­put, care se transformă într-o hârâială guturală și se am­plifică până capătă pro­porții apocaliptice. Totul în timpul somnului, când ar trebui să ne refacem forțele pentru a doua zi. Pentru unii oameni, fiecare noapte este un coșmar. Poate nu știați, dar circa 60% din populația lumii e tulburată în liniștea nopții de su­netele insuportabile ale partene­rilor.


Călătorie în interior - MEDITAȚIA
Terapii alternative  /  Gilda Fildan

1440748353_meditatie_dr_1440748563.jpg

Faptul că meditația poate constitui un mijloc eficient de reducere a stresului este cunos­cut de decenii. Se știe cu certitudine că ea liniștește bătăile inimii, calmează sistemul nervos, face ca respirația să devină mai regulată și mai profundă, crește cantitatea de oxigen din sânge și scade nivelul cortizolului, care este hormonul stre­sului.
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: