Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 
Formula AS

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


"Adio, dar rămân cu tine"
Intrebarile saptamanii  /  Rodica Culcer

1406108389_as_rodica_culcer_1406108560.jpg

Pentru revitalizarea învățământului românesc nu este esențial numărul candidaților, ci nivelul lor de pregătire. Performanțele din anii trecuți și rezultatele școlii românești în general nu justifică însă prea multe speranțe la acest ca­pitol, căci nu elita absolvenților intră în învățământul pre­uni­versitar, ci doar cei care nu au alte posibilități de an­gajare.


Cazul ENEL
Accente  /  Ciprian Rus

1406108619_as_ciprian_rus_1406108656.jpg

Decizia de retragere din România a grupului Enel, investitorul italian care controlează o treime din piața de distri­buție și furnizare a energiei electrice din țara noastră, a stârnit reacții intense în lu­mea economică. Guvernul a avansat, imediat, explicația, că nu e surprins de mișcarea investitorului străin, ba chiar ar fi dispus să preia, la o adică, pachetul majoritar al firmei.


Anti-românismul, "boala" extremiștilor sârbi din Timoc
Sub lupa  /  Ion Longin Popescu

1406108675_as_longin_1406108730.jpg

În timp ce România, prin guvernul Ponta, a dat cu non­șa­lanță undă verde integrării Serbiei în UE, anunțând că nu va opune niciodată un "veto" Belgradului, autoritățile sârbe, po­trivit agenției Romanian Global News, vor să închidă bi­serica românească de la Gorneana (Timoc). Boala națio­na­lismului, aceeași care a distrus Iugoslavia, pare a nu avea leac la extremiștii sârbi.


ADRIAN VASILESCU - "Am ajuns la cea mai mică inflație din istoria de 25 de ani, de după decembrie '89"
Spectator  /  Ion Longin Popescu

1406108783_adrian_vasilescu_1406109076.jpg

Un sfert de veac pentru moneda unei țări afla­te în tranziție de la comunism la capitalism, poate fi plin de învățăminte. Ne amintim, cu nostalgie, de leul "ceaușist", care părea a fi o cazemată de beton armat, ilus­trând o "stabilitate" și o "creștere" eco­nomică "mul­tilaterală" de invidiat. Era leul care se uita... chio­râș la dolarul pe care îl sfida, cu paritatea de numai 21 de lei la un dolar.


"Am gammapatie monoclonală și multe alte boli"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1406121900_197526868_1694a8e2d5_o_1406122510.jpg

Stimată redacție, mă gândesc de mult să vă scriu și iată că a sosit și acest moment. În primul rând vă mulțumesc că existați. Sunteți o rază de lumină în viața mea, aștept cu nerăbdare fiecare apariție și vă citesc pe îndelete pentru a avea câte un strop de înțe­lepciune în fiecare zi a săptămânii. Asul Verde îl am de la primul număr și cred că nu îmi lipsește niciunul.


"Recomandați-mi și mie tratamente naturiste pentru prostată și colesterol"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1406122561_451121_34med_1406122643.jpg

Eu folosesc ProstAdvance, pentru că am fost diagnosticat de curând cu HBP și m-am hotărât să merg pe tratament naturist. După două săptămâni, mă simt deja mult mai bine, pentru că am început să scap de simptomele specifice afecțiunii, adică jetul de urină îmi revine la normal și nu mă mai trezesc noaptea, ceea ce mă deranja cel mai mult.


Răspuns pentru PETRU ONEȚ, F. AS nr. 1123 - "Tata are o tumoră bucală și vreau să-l ajut cât pot"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1406122678_sp_mircea_peia_1406123609.jpg

Dacă vreți, într-adevăr, să vă ajutați tatăl, încercați să-l convingeți de necesitatea efectuării intervenției chirurgicale și a celorlalte proceduri terapeutice asociate (chi­mio­te­rapie, radioterapie). Numai în acest mod puteți preveni extinderea celulelor maligne spre structurile mai profunde ale cavității bucale și ale porțiunii supe­rioare a gâtului ori, mai grav, la nivelul ganglionilor limfatici și al altor struc­turi ale organismului.


"Cu ajutorul Torser-ului, soțul meu și cu mine ne-am vindecat de boli cronice"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

Stimată d-nă Sânziana Pop, Anul trecut am cumpărat un Torser pentru mine și soțul meu, amândoi fiind bolnavi cronic. Soțul meu are probleme cu inima (mușchiul inimii este mărit și-l "strânge" ca o gheară, în special noaptea). De câte ori îl durea pieptul și-mi cerea să-i dau Tor­serul, îl punea și îi lua durerea cu mâna.


"Picăturile «BERES» mi-au salvat viața"
Sanatate  /  Cititor Formula AS

1406123746_sigla_nat1mic_1406123899.jpg

În vara anului 1987, mi-a apărut la sânul drept o formațiune conică dură, care creștea de la o săptămână la alta. În două luni ajunsese cam cât un măr. Lucrurile au evoluat spre tot mai rău. În­cepuseră dureri mari în zona omoplatului drept, noaptea în pat mă sufocam, mă durea mâna dreaptă rău de tot. Au urmat o vizită la medic, mamografia, "gata, te operăm, extirpăm", "nu vreau"...


Cum scăpați de coșmaruri
Leacuri de la cititori  /  Cititor Formula AS

1406123925_balaur2_1406123984.jpg

Stimată redacție, Vă scriu din dorința de a-i ajuta pe cititorii revistei care se plâng că suferă de coșmaruri. Acum câțiva ani, sora mea avea aceleași probleme, pe care, însă, le-a rezolvat. Sper ca tratamentele ei să le fie de folos și altora.
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: