Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


RODICA CULCER despre... Un pas înainte, o mie înapoi
Intrebarile saptamanii  /  Redactia

1474026718_as_rodica_culcer_1474026888.jpg

Mai concret, dacă vom rata șansa de a achiziționa pentru statul român, deci în beneficiul tuturor cetățenilor acestei țări, o lucrare din patrimoniul uni­versal (pentru că aici se încadrează operele lui Brâncuși), în­seamnă că suntem, mai degrabă, țara lui Mircea Badea decât a lui Brân­cuși. Marea pierdere va fi, deci, exclusiv de ordin moral.


Cât de mult se fură în România
Accente  /  Cristian Curte

1474026898_as_cristian_curte_1474026951.jpg

În mare, știm cu toții răspunsul - enorm! Problema vine atunci când în­cercăm să ne repre­zen­tăm enor­mi­ta­tea. Une­ori ne vin în ajutor procurorii DNA, dar, evident, ei nu pot prin­de toți hoții. Și atunci e interesant să ne uităm pe cifrele com­paniilor de stat, acolo unde sunt abonați la contracte un soi de oameni de afaceri care pendulează vesel între peni­tenciare și partide, în­cercând să le evite pe primele, satis­fă­cându-le pe ultimele și căpătuindu-se astfel pe viață.


Cultură și cafea cu rom
Sub lupa  /  Claudiu Tarziu

1474026961_claudiu_tarziu_1474027020.jpg

Cultura nu face rating și nu aduce averi. E râvnită de puțini, ignorată de cei mai mulți și invocată ipocrit, uneori, de către snobi, impostori și poltroni. Pentru o minoritate insignifiantă, ea este un mod de viață, pentru spuma plebei - un simplu panaș, iar pen­tru restul, nu există. Civilizația este, însă, urma culturii în istorie. Iar în absența civilizației, omul n-ar mai putea trăi azi.


TIA ȘERBĂNESCU - "Justiția pierde la capitolul încredere, în urma unor campanii intense de manipulare a opiniei publice"
Spectator  /  Claudiu Tarziu

1474027052_as_tia_serbanescu_1474027147.jpg

E de mirare că românii mai dau credit, cât dau, unor figuri politice și unor formațiuni pe care le-au văzut ratându-și angajamentele, an de an și guvern de guvern. Dar asta se întâmplă pentru că discernă­mân­tul electoratului este viciat de campaniile viguroase de propagandă, care s-au desfășurat în ultima vreme.


"Mama are gastrită cu Helicobacter pylori și răcește des"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1474027546_conduras_tropaeloum_maius_1474027780.jpg

Vă scriu pentru mama mea, pe nume Maria, din Pitești, în vârstă de 62 de ani căreia, în luna mai 2016, în urma unei endoscopii la sto­mac și a unei biopsii, i s-a pus diag­­nos­ticul gastrică cronică cu He­lico­bacter pylori. A făcut tratament cu antibiotice, la recomandarea docto­rului de specialitate...


"Mama mea are ulcer bulbar cronic"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1474027804_roinita_melissa_calamintha_1474027924.jpg

Vă recomand pentru mama dumneavoastră o dietă din care să excludă carnea, alcoolul, tutunul, cafeaua, condimentele picante, legumele și fructele crude, alimentele ce conțin coloranți și conservanți sintetici și să evite alimentele prea acre sau sărate. Dați-i următorul amestec de plante medicinale: găl­benele, tătăneasă, flori de salcâm, frunze de zmeur, plămânărică.


Răspuns pentru MARIA - București, F. AS nr. 1228 - "Caut un tratament naturist pentru osteoporoză"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1474028047_sp_mircea_peia_1474028194.jpg

Dat fiind faptul că dvs. vă aflați, practic, în con­diția de menopauză chirurgicală, iar osteoporoza este o urmare directă a acestei situații, următoarea schemă de tratament vă poate ajuta să aveți un control satisfăcător asupra procesului de demineralizare osoasă...


Fiți cumpătați!
Forma maxima  /  Rodica Demian

1474287758_fata_bic_tmn2_dr_1474288060.jpg

Cumpătare! Iată un cuvânt cam ieșit din vocabular, nu din cauză că sună învechit, ci pentru că nu mai corespunde modului nostru de viață, scăpat, în toate privințele, din țâțâni. Cu toate astea, singurul drum spre o viață calmă, armonioasă și sănătoasă e cumpătarea. Un mod de viață ce poate fi atins fără măsuri extreme și exces de efort, prin sport, relaxare și alimentație...


Sindromul de gură uscată
Terapii alternative  /  Gilda Fildan

1474288606_om_lichid_1474288726.jpg

Senzația de uscăciune din cavitatea bucală - sau xerostomia, în limbaj medical - apare în momentul în care nu există suficientă sa­livă pentru a menține gura umedă. De la bun început, se cuvine spus că nu e vorba despre un lucru lipsit de importanță, așa cum pare, ci avem de-a face cu o afec­țiune care trebuie luată în serios, deoarece con­secințele ei pot fi grave.


Sănătate cu alimente - Mirosul neplăcut al gurii
Terapii alternative  /  Gilda Fildan

1474288521_cuplu_masca_1474288921.jpg

Halitoză, halenă fetidă, foeter ex ore - toți acești termeni medicali denumesc unul și același lucru: mirosul dezagreabil, emanat uneori de cavitatea bucală. Nimeni nu este scutit de el, nu fac excepție nici persoanele care își îngrijesc riguros dantura. Mirosul neplăcut poate avea multe cauze, prima dintre ele fiind bacteriile aflate pe dinți, gingie și limbă, care produc compuși de sulf.
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: