Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


RODICA CULCER despre... Politica injustiției
Intrebarile saptamanii  /  Redactia

1515505526_as_rodica_culcer_1515505596.jpg

"Teoretic, există încă posibilitatea de a bloca mă­celărirea legislației care asigură independența jus­tiției, echilibrul între puterile din stat și inte­gri­ta­tea celor care ocupă funcții publice. Este de aș­teptat ca președintele Iohannis să retrimită legile în Parlament în termen de 20 de zile, dar PSD-ALDE-UDMR vor convoca la rândul lor o sesiune specială în ianuarie pentru a le retrimite la Cotroceni, pro­ba­bil neschimbate."


Ultimul dar al Regelui
Sub lupa  /  Ciprian Rus

1515505604_as_ciprian_rus_1515505661.jpg

Regele Mihai a intrat, sâmbătă, în istorie. Și nu oricum, ci prin Porțile Împărătești, semn că, uneori, viața îndreaptă lucrurile încă de pe lumea aceasta. Cerurile s-au deschis, parcă, în sâm­­băta funeraliilor, iar cânturile cu "Hris­tos a Înviat din morți", spe­ci­fi­ce sluj­belor din prima săptămână de după Sfin­tele Paște, au dat însuflețire sen­timen­tului de dreptate postumă care i se face Regelui.


Anchetă "Formula AS": Cum a fost anul 2017?
Spectator  /  Claudiu Tarziu

1515505821_mircea_cosea_8_1515506529.jpg

La final de an, tragem linie și socotim pierderile și câștigurile pe trei domenii prioritare pentru România: Economie, Justiție și Politică Externă. Având tabloul clar al lui 2017, vom ști și la ce să ne așteptăm pentru anul viitor. Așadar, am întrebat trei analiști specializați pe aceste domenii: Care a fost cel mai important eveniment al anului și cu ce consecințe?


"Caut un leac naturist pentru colpită micotică"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1515595627_legume_1515596822.jpg

"În urmă cu șapte luni, am fost diagnosticată cu colpită micotică. Deși am urmat trei tratamente di­fe­rite pre­scrise de medic, nu am scăpat definiv. Du­pă fiecare tra­ta­ment simptomele dispăreau pentru câte­va zile, apoi reveneau, dar nu la fel de acute. Totuși, nu m-am vindecat complet, de aceea, prin inter­mediul dvs., le rog pe cititoarele care au avut această afecțiune și s-au vinde­cat să mă ajute și pe mine."


"Îmi sângerează gingiile"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1515596847_sare_cu_rozmarin_1515596995.jpg

În ce vă propun, succesul este garantat: vă spălați cu sare de bucătărie pe dinți, vreme de o săptămână. Vă va opri și sângerările, vi se vor albi și dinții. Aveți doar grijă să folosiți o periuță de dinți moale. Mama mea, având aceeași suferință ca dvs., s-a vindecat.


Răspuns pentru MARIA - Galați, F. AS nr. 1293 - "Sunt operată de cancer pulmonar. Recomandați-mi un regim alimentar adecvat"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1515597038_sp_mircea_peia_1515597180.jpg

Nutriția anticancer trebuie să țină cont, în gene­ral, de următoarele coordonate: * Furnizarea de suficiente enzi­me pancreatice. Pentru a ameliora defi­citul enzimatic al organismului (es­te cunoscut faptul că anumite en­zi­me sunt capabile să spargă bariera proteică a celulelor canceroase), ar trebui redus complet consumul de proteine animale.


Masa de Crăciun
Nutritie  /  Redactia

1515597208_0701_montaj_12_1515597414.jpg

Salată de andive cu pere. Se taie feliile de bacon în trei, se rumenesc - fără grăsime - într-o tigaie și se lasă să se scurgă pe hârtie absorbantă. Se spală para, se curăță de coajă și de partea lemnoasă și se taie în patru și apoi felii, direct în sosul gata preparat. Se încorporează și sâmburii de rodie și feliile de andive, se umplu cu amestec frunzele întregi de andive (puse deoparte) și se servesc câte 2 de persoană, garnisite cu baconul prăjit și rondelele de codițe de ceapă verde.


Prof. univ. dr. CONSTANTIN MILICĂ - "Cancerul mamar poate fi învins, dacă diagnosticul e pus repede"
Medicina naturii  /  Otilia Teposu

1515597518_0804_9_prof_constantin_milica_1515597824.jpg

"Sunt profund emoționat și îndurerat pentru fap­tul că, în ultimii ani, primim la cabinetul nostru din Iași tot mai frecvente telefoane de la femei din țară și de la cele plecate în străinătate, care solicită sprijin pentru vindecarea unui cancer mamar, aflat în diferite stadii de dezvoltare. Literatura mondială semnalează că, în prezent, cancerul mamar a deve­nit o problemă majoră de sănătate publică, fiind o afecțiune foarte gravă, care alarmează milioane de femei pe glob..."


Vin sărbătorile. Vai de capul stomacului!
Terapii alternative  /  Gilda Fildan

1515598047_mos_tort_rf_1515598420.jpg

Dacă aveți o tulburare gastrică, nu vă grăbiți să luați pastile. Există rețete tradiționale cu plante și mirodenii capa­bile să restabilească funcționarea normală a stoma­cului. Aceste remedii naturale vă aju­tă la fel de bine sau poate chiar mai bine decât medicamentele alo­pate. De exemplu, pre­para­ți-vă o infuzie din ana­son, fenicul și chimen, în părți egale.


Sfaturi pentru "crosul" sărbătorilor
Frumusete  /  Redactia

1515598661_fata_fular_dr_1515599107.jpg

Să te gândești la frumusețe în sea­ra de Crăciun? Dacă ai avea doar atât de făcut, ce bine ar fi! Dar totul se-nvârte în jurul tău; pe ce să pui mâna mai întâi? Bucătăria așteaptă, bradul așteaptă, copiii aș­teap­tă, ca-ntot­dea­una, totul este pe spinarea femeilor. De unde atâta mo­ral ca să mai fii și fru­moasă?
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: