Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Formula AS

 
Formula AS

Revista "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Revista inscrisa in categoria Sanatate in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie

propune o revista

Ultimele stiri din revista Formula AS de azi - Revista Formula AS online


O nouă revoluție
Editorial  /  Toma Roman

1448026673_as_toma_roman_1448026741.jpg

La douăzeci și cinci de ani de la manifestația din Piața Universității împotriva drumului pe care Ili­escu și oamenii lui se pregăteau să i-l croiască României, o nouă izbucnire spontană a cetățenilor țării (cu "sediul principal" în același loc) pare a arăta că acest drum s-a sfârșit. În iunie, 1990, gașca de complotiști ce a pus mâna pe putere, prin răsturnarea regimului ceaușist, a declanșat "mineriada", o represiune sălbatică (și perfect inutilă), împotriva cetățenilor României, conștienți că țara se în­drepta într-o direcție nefastă.


Cioloș. Dacian Cioloș...
Accente  /  Ion Longin Popescu

1448026765_as_longin_1448026813.jpg

Ne amintim cum se recomandă James Bond, atunci când este chemat de urgență pen­tru a rezolva o încurcătură serioasă, o si­tuație extremă, un duel neprevăzut... "Bond. James Bond". Mi-am amintit de acest ce­lebru personaj, în momentul în care preșe­din­tele Iohannis l-a desemnat, ignorând propunerea PSD (Li­viu Voinea), pe fostul comisar european, Dacian Cioloș, ca prim-ministru al guvernului de tehnocrați.


Marea schimbare
Sub lupa  /  Cristian Curte

1448026828_as_cristian_curte_1448026878.jpg

Numirea lui Dacian Cioloș în fruntea Guvernului României iese, fără îndoială, în întâmpinarea străzii. Avem un premier tânăr, tehnocrat, venit din afara rețelei subterane trans-partinice care parazitează țara noastră. Este suficient să te uiți peste școlile absolvite de el ca să înțelegi că între noul premier și ciocoimea autohtonă este o distanță uriașă. Așadar, am bifat o primenire. Cea mai rapidă și cu cea mai mare expunere mediatică.


SEBASTIAN LĂZĂROIU - "Trebuie să se mențină spiritul civic activ și forța de presiune asupra structurilor de putere"
Spectator  /  Claudiu Tarziu

1448026988_0301_10_1448027101.jpg

Evenimentul în sine avea potențialul declanșator al revoltei. Pentru că a fost un număr mare de morți și pentru că stăteam, de mulți ani, pe un butoi de pulbere. Emoția colectivă stârnită de acest incendiu și insatisfacția față de clasa politică au împins oa­me­nii în stradă. Generația nouă, de 20-30 de ani, și cea de 40-50 de ani, a tinerilor din timpul revoluției din '89, au ieșit la proteste umăr la umăr. Clasa politică este considerată vinovată, pentru că România întârzie pe drumul modernizării și pentru că țara este măcinată de corupție.


"Am colită ulcerativă și vreau să mă fac bine"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1448116488_cham_dill_2_1448116703.jpg

Anul trecut am primit diagnosticul de colită ulcera­tivă. Chiar dacă am urmat tratamentul prescris de medic (Salofalk și Normix), rezultatele nu sunt satisfăcătoare. Dacă se poate să fiu ajutată cu un alt tratament sau cu "medicamente" din plante, aș fi foar­te recunoscătoare. Poate este cineva care a trecut prin această boală și poate să îmi ofere un sfat.


"Caut tratament naturist pentru impotență"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1448116716_citir_1448116844.jpg

Dragă redacție, navigând în arhiva site-ului "For­mula AS", am găsit acest domn, care cere ajutor pentru că își pierde familia din cauza disfuncțiilor sexuale. Și eu am 45 de ani și, la fel, în urma unui tratament de la medicul psihiatru, am devenit fără vlagă și nu mai puteam face nimic. E rușinos să vor­besc cum eram. Nevasta mereu nemulțumită. Ce puteam să fac?


BURSA MEDICAMENTELOR
Buletin informativ  /  Cititor Formula AS

Ofer gratuit următoarele medicamente, poate cineva are nevoie de ele: * SIFITAN picături, 4 cutii, expiră în 02.2017 * HELIDES - 24 tablete, expiră în 04.2016...


Răspuns pentru MARIA - București, F. AS nr. 1184 - "M-am îngrășat mult după tratamentul cu Evista"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1448116923_sp_mircea_peia_1448117086.jpg

Mulțumindu-vă pentru apreciere și încrederea acordată, voi încerca să aduc unele lă­muriri privitoare la întrebările care vă frământă. Aparținând clasei de medicamente destinate tratamentului și prevenirii osteoporozei de postmenopauză, me­di­camentul Evista este, practic, un mo­dulator selectiv al receptorilor es­trogenici, cu acțiuni agoniste sau anta­goniste asupra țesuturilor receptoare de estrogen.


"SPONDI-LIZ m-a scăpat de durerile chinuitoare"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

Sufăr de multă vreme de artroză inflamatorie, boală din cauza căreia mi s-au deformat claviculele - se arcuiseră în exterior, erau inestetice, iar durerile pe care le aveam zi de zi erau groaznice. Trata­mentele date de medici îmi ameliorau chinurile doar o scurtă perioadă, apoi reveneau și durerile parcă erau mai aprige. Știam din "Formula AS" de crema Spondi-liz a doctorului Ciuhrii, așa că mi-am cum­părat un tub și am aplicat-o de două ori pe zi prin masaj ușor, până intra toată în piele.


Leacuri de la cititori
Leacuri de la cititori  /  Cititor Formula AS

1448117148_vara_2015_peder_mork_monsted1_10_1448118187.jpg

Leac contra fumatului. Condiția obligatorie pentru orice tratament de tuse este renunțarea categorică la fumat. Strămoșii noștri ne-au învățat cum se poate renunța la viciul acesta dis­trugător. Există o zi anume în decursul anului - prima zi din Postul Sfintelor Paști (să zicem 23 februarie), când puterea Divină ne ajută să realizăm o faptă bună pentru sănătate și pentru bugetul familiei
Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: