Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Femei în lenjerie intimă roşie
Roşu înseamnă pasiune. Roşu înseamnă dragoste. Roşu captează imediat atenţia şi este cunoscut faptul că cine poartă această culoare este o persoană stăpână pe sine, prea puţin timidă. Astfel, femeia care îmbracă lenjerie intimă roşie ştie că nu are cum să dea greş în faţa bărbatului căruia vrea să îi ofere clipe de neuitat, iar cel care o vede îmbrăcată astfel ştie că ea este pregătită să îi ofere o noapte incendiară.

O blondă cu personalitate
Hailey Clauson este noua Kate Upton? Ca şi în cazul modelului în vârstă de 21 de ani, blonda de astăzi se mândreşte cu un bust la fel de mare şi de natural, şi este la fel de rebelă şi lipsită de inhibiţii. Exact aşa cum ne plac nouă femeile! Tânără şi jucăuşă, Hailey Clauson apare într-un pictorial plin de culoare şi trezeşte în noi dorinţa de aventură.

De admirat Elizabeth Loaiza
Nu vrem să păcătuim prea mult, aşa că am ales pentru astăzi o tânără ceva mai îmbrăcată. Chiar dacă trupul ei ne face să cădem în ispită, încercăm cu ajutorul materialului care i-l acoperă să nu ne lăsăm prea mult duşi de val. Doar că Elizabeth Loaiza estea prea frumoasă ca să nu fie admirată!

Roberta Rostovţev [making of]
Ştim că arzi de nerăbdare să vezi fotografiile cu Miss Martie, Roberta Rostovţev. Asta dacă nu ai cumpărat revista la timp, desigur. Dar chiar şi cititorii noştri "pe hârtie" îşi vor bucura astăzi ochii cu un filmuleţ din timpul şedinţei foto pentru centerfold-ul lunii trecute. Vizionare plăcută!

[P] Illuminato by Smirnoff #yoursforthemaking
Pentru prima oară în România, Smirnoff a adus Illuminato, un party concept futurist de mare magnetism.

CyberGirl of the Month. Câştigătoarea lunii martie
Secetă mare şi în martie, dar - după cum ne scria Meşter Blaster la Poşta Redacţiei - în concursul acesta "primează calitatea". Aşa că facem ce ne spune ("ciocu' mic") şi ne vedem de treaba noastră: desemnarea câştigătoarelor.

O maşină cu un raport putere-greutate de 1:1, adică 1.341 cai putere şi 1.341 kilograme, nu poate decât să ne facă să spunem: Wow!
Acest hypercar are o greutate de 1.341 kg şi din motorul ei se extrag 1.341 cai putere. De aici raportul de 1:1 putere-greutate, care şi dă numele maşinii.

Forme de sirenă
Am găsit o altă sirenă la malul mării. Este vorba despre Sara Sampaio, o altă tânără care ne zăpăceşte cu formele ei naturale, acoperite de mici bucăţi de material. Este incredibil de sexy, incredibil de frumoasă şi ne face să ne dorim incredibil de mult să vină vara şi să o avem pe ea lângă noi!

Când o plimbare de două ore prin parc făcea ca banca noastră, salcia noastră sau aleea noastră să devină stafii ce te bântuiau toată viaţa dacă le trădai semnificaţia
Pentru că trăim într-o lume a femeilor cu boaşe

Alina Mayer ne arată de ce ne place Ucraina [Galerie foto]
Nu suntem noi cei mai politici oameni din lume, dar ne-am decis să-i susţinem pe vecinii noştri de la Est prin a le celebra femeile.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: