Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Blonda şi maşina
Ce surpriză minunată ne face astăzi Colleen Shannon! Fotomodelul revine în atenţia noastră cu un pictorial incendiar care pune în scenariu unul dintre visele arzătoare ale bărbaţilor: o blondă superbă, aproape dezbrăcată, are probleme cu maşina personală şi se hotărăşte să facă autostopul. Cine se încumetă să opreascî şi să îi ofere ajutor? Orice bărbat! Fără excepţie!

Alina Gheorghe: O fată beton
Prezentă în numărul din octombrie la rubrica Seducţie 100%, Alinei nu i-a luat mult timp să ajungă acolo unde multe şi-ar dori: pe coperta Playboy. Fragilă, dar în acelaşi timp dornică de afirmare, Alina (fata cu vopseaua) trebuie citită, nu doar privită !

Playboy 15 Anniversary Official Party
Sâmbătă, 1 noiembrie, cea mai apreciată revistă pentru domni va aniversa 15 ani în România în cadrul unei petreceri spectaculoase.

Goală în aşternuturi [Video]
Dacă stăm bine să ne gândim, o femeie când stă în pat ar trebui să fie întotdeauna dezbrăcată. Pentru că această "ţinută" o prinde cel mai bine şi îl încântă cel mai tare pe bărbatul de lângă ea. Demonstraţia ne-o oferă astăzi o tânără blondă cu dotări naturale potrivite, care nu se ruşinează să se dezbrace în faţa camerelor de filmat.

Xenia Deli... la fel de încântătoare
Ştiu că nu a trecut mult timp de la ultimul pictorial postat cu Xenia Deli, însă cel peste care am dat mai devreme m-a impresionat prea tare, aşa că nu puteam să nu vi-l arăt şi vouă. Cum s-ar zice: ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place, aşa că trebuie să ne bucurăm cu toţii de frumuseţea orbitoare a moldovencei noastre.

Ruxandra Prodan este Cleopatra modernă [Galerie foto]
Ruxandra e altfel decât celelalte modele pe care le-am cunoscut. Ea a fost la TV, şi nu mai vrea. După o perioadă de lucru ca VJ la Music Channel, Ruxandra Prodan a preferat să lucreze în spatele camerelor, nu în faţa lor. Şi, printre altele, când are timp, îşi mai face apariţia şi la diverse prezentări de modă sau şedinţe foto, în calitate de model. A terminat Facultatea de Sociologie, dar nu şi-a practicat niciodată meseria, dezamăgită fiind de salariile din domeniu.

Retrorecomandări Playboy: Joc de table, cuier de haine, curele, cărţi
Pentru cele mai la modă obiecte ale timpurilor respective am ales din cei 60 de ani de existenţă a Playboy diverse lucruri care au făcut furori la vremea lor. Am mers pe o paletă mai largă de timp, plecând din februarie 1955 şi mergând până în martie 1973, iar obiectele alese cu grijă din colecţia Playboy sunt pentru luna aceasta cuiere, curele, cărţi şi joc de table.

Captivă într-un pictorial de basm
Ne plac femeile frumoase la fel de mult cum ne plac pictorialele cu poveste, realizate în decoruri de basm. În ambele cazuri o reamintim pe Iris Kavka, ale cărei fotografii ne-au fascinat. Iris este o femeie superbă, iar şedinţa foto în care a interpretat rolul principal îi scoate în evidenţă toate calităţile fizice. Am ales cu greu din cele 38 de fotografii puse la dispoziţie, pentru că este imposibil să te saturi să te admiri o asemenea frumuseţe.

Adriana Curry a pozat nud
Adriana Curry a decis că este timpul să renunţe la haine şi să pozeze nud pentru fotograful Kendal Carson. Până azi, Adriana obişnuia să îşi înfierbânte fanii de sex masculin cu poze indecente postate pe reţelele de socializare, însă a venit vremea să o facă ca la carte. Şi nu s-a jucat pozând doar topless, ci s-a vrut complet dezbrăcată.

The Giver
Un film lipsit de spectacol dar care pune o întrebare interesantă.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: