Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Rachel Mortenson este singură singurică [Galerie foto]
Imaginea campaniilor Guess by Marciano, Rachel Mortenson, a devenit o preferată a casei de modă, iar noi înţelegem din aceste fotografii şi de ce...

Anca Pop coboară tempo-ul şi creşte pulsul [VIDEO 18+]
Vedeta de pe coperta numărului nostru din iulie-august revine cu o versiune-surpriză a videoclipului „Free love” într-o senzaţională şi neaşteptată postură erotică.

Duminică, Playboy scoate iepuraşii pe circuit. La cursa pentru amatori Smart Driving Series. Vii şi tu să te dai cu BMW-ul?
După un debut plin de adrenalină, Smart Driving Series dă startul celei de-a doua etape, care se va desfasura în perioada 1-2 august, pe primul circuit auto-moto profesional MOTOR PARK ROMÂNIA, din comuna Adâncata (Ialomiţa).

E vară şi poate că ar fi timpul să afli secretul unui Bloody Mary perfect!
O merge ea berea la un grătar, dar ce ar fi să ieşi din tipare şi să asortezi friptura cu un Bloody Mary pe cinste?

O celebră cântăreaţă din România suprinsă de drone complet goală pe plajă! [VIDEO 18+]
Partea bună cu dronele e că văd departe şi văd tot. Mai ales atunci când au ce vedea. Priveşte-o pe Anca Pop renunţând complet la haine pe o plajă retrasă, la Cornu.

Încă o vedetă a muzicii din România îşi surprinde fanii cu o apariţie INCENDIARĂ în Playboy!
...aşa cum nu le veţi vedea în revistă. Pentru că acolo Anca a renunţat la majoritatea hainelor şi ne-a topit inimile cu o apariţie cât se poate de fierbinte şi de colorată. Te lăsăm în compania acestor imagini cuminţi şi alb-negru, cu promisiunea unei orgii vizuale accesibilă tuturor celor care vor cumpăra ediţia noastră din iulie-august. #FreeLove for all!

Anca Pop promite Free love în ediţia din iulie-august a revistei Playboy
În numărul de iulie-august, Playboy o are pe copertă pe Anca Pop, cântăreaţa fără complexe care a colaborat cu Goran Bregovic şi care abia a lansat o melodie pe cât de îndrăzneaţă, pe atât de cool: Free Love.

Cum a fost la 4th of July Playboy Party [GALERIE FOTO]
Mai harnici decât tot restul lumii, noi am serbat Ziua Independenţei SUA încă de pe 3 iulie, în Clubul BOA din Bucureşti. Am dat drumul iepuraşilor în mulţime şi a fost prăpăd. Dacă nu ai venit la party, aruncă o privire şi plângi. Dacă ne-ai fost alături, atunci caută-te în imaginile de mai jos...

Vedeta Playboy Kennedy Summers a devenit obsedată de tranzacţionarea pe termen scurt
Kennedy Summers, Playmate of the Year în 2014, şi-a descoperit recent pasiunea pentru tranzacţionarea speculativă pe termen scurt (day trading).

[WALLPAPER] Am pus-o la perete pe Gia Marie
Nu vă uitaţi la ploaia de-afară, a venit iulie şi până la apariţia următorului număr v-am pus deoparte, ca de obicei, o colecţie de wallpapere cu playmate-ul acestui număr: Gia Marie. Descărcaţi-le de mai jos, în diverse dimensiuni, cu şi fără calendar.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: