Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Cele mai tari selfie-uri [Galerie Foto]
Femeile sunt talentate şi pricepute. Acest lucru îl demonstrează şi fotografiile pe care au început de mai bine de doi ani să şi le realizeze singure. Selfie-ul exista de foarte, foarte mult timp, dar de la o vreme toată lumea a luat-o razna cu acest trend, iar femeile sunt cele care au devenit experte în aşa ceva. Imaginile de mai jos vă vor convinge!

Alessandra încălzeşte atmosfera
Vântul şi frigul de afară ne fac să tânjim mai tare ca niciodată după soare, nisip fin şi apa călduţă din mare. Dar nu ne mai putem bucura acum de asta, iar lunile până la vara sunt parcă interminabile, aşa că ne rămâne doar să ne amăgim cu pictoriale în care tinerele apar pe jumătate goale. Astăzi este o deosebită plăcere să ne încântăm privirile cu imaginea Alessandrei Ambrosio, unul dintre cele mai celebre fotomodele din lume.

Adina Barbu [making of]
Prezenţa Adinei Barbu pe coperta numărului nostru din octombrie merita un cadru special, pe care l-am găsit la Domeniul Greaca din sudul Capitalei... Vă lăsăm să vă bucuraţi ochii cu vederea frumoasei Adina. Pentru a vedea cum au ieşit fotografiile, vă invităm să căutaţi revista la punctele de difuzare a presei.

Bruce Willis
Cunoscutul actor american a apărut de trei ori la secţiunea interviuri din Playboy. L-am ales pe primul, cel din noiembrie 1988, pe când se făcea remarcat doar pentru modul greu în care munceşte şi era cunoscut pentru Moonligth (adică, Maddie şi David), iar seria Greu de ucis era de-abia la început, 20th Century Fox anunţând că-l va plăti cu 5 milioane de dolari pentru a fi starul din Die Hard.

Cum se joacă o blondă singură [Video]
Fie că vă plac sau nu blondele, clipul de mai jos o să vă rămână fără îndoială întipărit în memorie. De ce? Pentru că o blondă cu părul scurt şi sâni mici, dar cu un fund bombat şi o atitudine de puştoaică jucăuşă şi obraznică s-a lăsat filmată pe când îşi făcea de cap într-un pat imens, realizaând astfel un filmuleţ care merită toată atenţia bărbaţilor.

Super calendarul lui Kelly Brook!
S-a dat startul calendarelor pentru 2015! Primul de care ne bucurăm este cel al superbei Kelly Brook. Englezoaica apare într-un pictorial de excepţie în care formele ei voluptoase şi naturale sunt scoase în evidenţa de hainele sumare. Kelly Brook s-a născut pe 23 noiembrie 1979 în Rochester, Kent (Anglia) şi este cunoscută ca şi actriţă şi fotomodel. Cariera în lumea modei şi-a început-o la 16 ani după ce a câştigat un concurs de frumuseţe.

Playboy hot bikini party - Sâmbătă, 25 octombrie, Club Liquid Sibiu
O super petrecere marca Playboy se pregăteşte pentru tine în acest week end, în Sibiu!

Îmbrăţişează bitterul
Embrace The Bitterness este programul internaţional de instruire a barmanilor în arta preparării de cocktail-uri, un omagiu adus vechii culturi a băuturilor bitter.

Generoasa Jodie Gasson
Jodie Gasson are nişte forme generoase de care este tare mândră, lucru demonstrat cu ajutorul sutelor de pictoriale nud şi topless pe care a acceptat să se realizeze. Chiar dacă nu are trupul fotomodelelor de la Victoria's Secret, blonda noastră este şi ea un fotomodel de succes în Marea Britanie. Astăzi ne bucurăm de încă o serie de fotografii care fac bărbaţii să suspine de oftică.

Plăceri vinovate
Sigur că inventatorul expresiei ”mă doare-n cot” e un idiot! Loveşte-te în cot şi o să faci precum coiotul care vede luna. Sigur că, şi mai idiot, e inventatorul expresiei ”mă doare-n (scuzaţi!) cur”.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: