Ziarul

  Programul TV      curs BNR    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Ellen Alexander si Rita Madozino incing atmosfera in L.A.
Ellen şi Rita sunt două bune prietene, care abia aşteptau să pozeze pentru Playboy. Născute pe meleaguri europene, dar emigrate în Statele Unite, unde îşi continuă carierele de model, cele două au pozat pentru Edward Aninaru, fotograful nostru stabilit în Los Angeles.

Povestea unei transformări - de la fata anonimă la diva admirată de toţi (P)
Avea 18 ani când a cunoscut-o. El, băiat de bani gata, a fost atras de o fată destul de simplă, care nu ieşea cu nimic deosebit în evidenţă. Prietenii lui se amuzau uneori şi îl întrebau de ce a ales-o, pentru că nu avea nimic în comun cu celelalte fete cu care mai ieşise. Cuvinte ca „plictisitoare”, „ştearsă”, „comună” apăreau des în discuţiile „ca între băieţi”.

Bărbaţii adevăraţi aleg case de pariuri online pe măsură!

Poarta deschisa catre un masaj pasional
Ce barbat nu viseaza sa aiba parte de cateva zeci de minute de relaxare? Toti cei care simt nevoia sa se destinda complet si sa fie alintati, nu ezita sa viziteze salonul Artemis Masaj din Bucuresti.

Lucky Studio ofera sansa unui job de succes in videochat oricarei femei din Iasi (P)
Una din cele mai bune metode de a evolua in ziua de astazi a devenit videochatul, iar oamenii sunt constienti de asta inca de cand acest tip de serviciu a aparut pe piata muncii cu joburi unice. Cele mai multe locuri de munca din Iasi ofera femeilor salarii cuprinse intre 900 si 1.200 de lei, in timp ce joburi precum cel de la Lucky Studio ofera venituri peste 5.000 de lei lunar.

Genny şi misterul unei femei frumoase
Cei care au trăit anii 70-80 au auzit cu siguranţă de Amanda lear, celebra cântăreaţă din Franţa (totodată pictoriţă, prezentatoare TV, actriţă şi model) a cărei voce groasă a dat imediat naştere la tot felul de interpretări. Niciodată nu s-a ştiut dacă Amanda Lear este cu adevărat femeie. S-au făcut tot felul de speculaţii, cea mai importantă fiind că Amanda e un transsexual născut bărbat, care a suferit în anul 1963 o operaţie de schimbare de sex, sponsorizată de Salvador Dali, în Casablanca. Dar acest lucru nu a fost niciodată confirmat oficial iar viaţa Amandei Lear a rămas mereu un mister. Pe Genny o poţi găsi şi aici: www.mysterygenny.com Foto: Enrico Ricciardi

Delta perfectă, la Danube Delta Resort
Danube Delta Resort e fost gazda perfectă pentru pictorialul cu Raluca Podea, realizat în acest număr. Aflat în mijlocul Deltei Dunării, pe malul stâng al braţului Sulina, vizavi de satul pescăresc Crişan, complexul de patru stele beneficiază de o poziţie excelentă, care-ţi permite să ajungi în maxim o oră în orice loc din Deltă.

[P] Sovata - o destinaţie pentru sănătate
O vorbă spune că la Sovata face Nicu armata... Însă la Sovata se întâmplă mult mai multe chestii!

[P] La mia cucina da massimo
La mia cucina da massimo, un concept de locaţie HORECA inovator a fost lansat în premieră mondială la Timişoara, în piaţa Operei, vineri, 11 decembrie.

[P] Tezyo - noul concept de magazine by Otter Distribution
Primul pas în prezentarea noului concept de magazine multibrand TEZYO a fost făcut în luna decembrie, în Băneasa Shopping City, când a avut loc inaugurarea primului magazin.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: