Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Îngerul cu tatuaje pe picior
"Am un înger păzitor chiar la mine-n dormitor/ Tatuaje pe picioare, piesa aia de pe Lucy Ford" - este refrenul unei piese de suflet interpretată de un tânăr artist din Constanţa. Şi se potriveşte de minune cu ce avem acum în faţa ochilor. Mellisa Clarke este asemenea unui înger rebel, căruia îi plac tatuajele, îi place să ispitească şi să pozeze indecent. Iar noi o iertăm şi o lăsăm să stea cuminţică pe umărul nostru, să ne vegheze şi să ne îndemne să facem numai "fapte bune".

Uită-te, dar nu atinge!
Vara scoate la înaintare ce au mai de preţ femeile: sâni frumoşi, fund bombat, talie de viespe, sau... forme voluptoase şi bine conturate. Tot vara ne-o aduce pe Michelle Lewin aproape dezbrăcată, la piscină. Bruneta a fost surprinsă de paparazzi într-un moment de relaxare, care pentru mulţi bărbaţi este un calvar. Dat fiind faptul că ei pot doar să privească această frumuseţe, mai puţin să atingă, ăsta este clar un chin.

Muhammad Ali
Deşi mai acordase un interviu în Playboy pe când era Cassius Clay, cel mai mare poet din ringul de box a revenit în noiembrie 1975 pentru a preconiza că America nu are niciun viitor, iar Allah va pedepsi aspru în mod divin America, din cauza lucrurilor făcute oamenilor negri. Tocmai îşi recăpătase titlul mondial la Super Grea, cu un an înainte, după o luptă cu eternul rival, George Foreman, disputată în Zair.

Tânăra care te scoate din minţi [VIDEO]
... şi o face în cel mai plăcut mod, departe de ceea ce înseamnă cu adevărat "a scoate din minţi pe cineva". Tânăra pe care o veţi vedea în imaginile de mai jos nu are nici cea mai mică intenţie să enerveze, să supere sau să deranjeze, dar poate face rău prin simplul ei mod de a fi. Şi o să vă pară rău că aţi trecut de vârsta ei sau că vă aflaţi în aceeaşi perioadă a vieţii ca şi ea, dar nu gustaţi din plăcerile lăsate pe acest pământ.

Tăvăleală pe nisipul fierbinte
Danni Lima şi Magda Tatar sunt două brazilience care ştiu ce îi face pe bărbaţi fericiţi. Spre exemplu, o joacă inocentă între ele le aduce garantat zâmbetul pe buze purtătorilor de pantaloni, iar dacă se întâmplă ca în joc să fie cât mai puţine haine, plăcere este şi mai mare. Aşa că Danii şi Magda şi-au dat întâlnire pe plajă şi au pus-o de o tăvăleală pe nisipul fierbinte. Cum ar spune o veche piesă românească - "ne iubim pe nisipul fierbinte, nu mai sunt o fată cuminte".

Amintiri de la malul mării
"Dacă nu vine muntele la Mohamed, se duce Mahomed la munte". Dacă voi nu ajungeţi la mare vara aceasta, vă aducem noi vara în casă, cu tot ce înseamnă ea: nisip, apă, soare şi femei frumoase în costum de baie. Fotomodelul Rayla Jacunda ne ajută să ducem planul la bun sfârşit prin intermediul pictorialul sexy realizat pentru promovarea colecţiei de costum de baie ce poartă semnătura Beladona.

Icon: Lenny Kravitz
Rockerul de 49 de ani arată parcă mereu tânăr, iar stilul său vestimentar nu face decât să-l ajute în acest sens.

Gabriel Garcia Marquez
Scriitorul columbian, câştigător al premiului Nobel pentru literatură, care ne-a părăsit la mijlocul lunii aprilie, a vorbit cu Playboy pentru ediţia din februarie 1983. S-a discutat despre cărţile sale, prietenul său cel mai bun, Fidel Castro, şi despre viaţă, dragoste şi revoluţie în America Latină. În urma lui va rămâne de-a pururi “Un veac de singurătate”.

Dansul sânilor [Video Sexy]
Cu bune, cu rele, a trecut şi Campionatul Mondial de Fotbal 2014, dar asta nu înseamnă că nu ne putem bucura în continuare de frumuseţile pe care ni le oferă un astfel de eveniment. Pentru că mulţi dintre voi nu au apucat să vadă tot ce s-a "construit" cu ocazia campionatului, scoatem de la naftalină cel mai incitant şi "jucăuş" videoclip care are legătură cu fotbalul. Atenţie, să nu vă ia cu ameţeala!

Ce era la modă acum jumătate de secol: combine muzicale, costume de haine, maşini şi... grătare?
Propunerile Playboy pentru a fi mereu în pas cu moda continuă şi de această dată cu obiectele, lucrurile şi instalaţiile aflate în centrul atenţiei în anii respectivi. Am selectat din paginile revistei combine muzicale, costume de haine, grătare şi maşini, adică, altfel spus, de toate pentru toţi.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: