Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Luciano Pavarotti
Conversaţia cu unul dintre cei mai mari tenori ai lumii a avut loc în noiembrie 1982. Cântăreţul italian recunoştea că nu are încredere în sine, dar credea că cel mai bun drum către succes era să fii în mod constant speriat. Ceea ce-l făcea să fie mereu nervos, indiferent de ce ar fi făcut.

Din dorinţa de a căpăta un aspect mai tineresc, Toyota Yaris şi-a făcut un facelift la trei ani de la lansare.
Citadina japoneză şi-a schimbat look-ul la trei ani de la lansare din dorinţa de a căpăta un aspect şi mai tineresc.

O altfel de baie [Video]
Pentru că ne dorim ce este mai bun şi mai furmos pentru voi, cititorii noştri, vă oferim un videoclip incendiar cu Luna Star. Cine este Luna Star? O brunetă apetisantă care ştie ce îşi doreşte un bărbat, ce este mai bine pentru el, şi cum să îi menţin interesul aprins.

O femeie de 100 de ani are cea mai neaşteptată meserie din lume! O menţine tânără...
Să mergi la terapeutul sexual nu e tocmai o bucurie. Deşi nu ar trebui să fie nici o ruşine pentru că poţi să afli o grămadă de chestii interesante. Cum ar fi cele spuse de o venerabilă terapeută de 100 de ani.

Emily Ratajkowski este Yamamay
A trecut ceva timp de când Emily Ratajkowski nu ne-a mai încântat cu pictorialele în care este întotdeauna surprinzătoare. Şi ne-a lipsit! Dar astăzi ne captează din nou atenţia cu un mic set de imagini care ne fac să închidem ochi şi să visăm. Englezoaica apare îmbrăcată articole de lenjerie intimă ce poartă semnătura Yamamay şi reprezintă colecţia de iarnă pentru 2014.

Ferrari F12 TRS - un unicat de "numai" 3 milioane de euro!
Programul ultra-exclusiv Special Projects oferă posibilitatea clienţilor căluţului cabrat de a comanda elemente de caroserie unicat sau chiar bolizi unicat.

Summer Ayala cucereşte Texasul
Summer, văratica noastră de astăzi, este un model din Dallas care a pornit să cucerească lumea. Şi a început cu Texas.

Cum a fost la plajă vara asta. O galerie foto INCENDIARĂ: bikini minusculi şi fete dotate!
Dacă ne luăm după calendar, vara, anotimpul care dezbracă cele mai multe femei, se apropie de sfârşit. Însă nu este cazul să ne întristăm, pentru că numeroasele imagini pe care doamnele şi domnişoarele le-au făcut anul acesta ţin de urât până vara viitoare. Doar ştim cu toţii cât de mult le place femeilor să se fotografieze. Aşa că astăzi vă oferim o bucăţică mică din acea mulţime de fotografii. Fete frumoase, trupuri firave... o imagine perfectă.

Bette Davis
Interviul cu celebra actriţă s-a realizat în iulie 1982, ea fiind caracterizată drept mai mult decât o legendă, o indestructibilă primă doamnă dintr-o companie selectă a starurilor de cinema din toate timpurile, descrişi de un critic francez drept „monştri sacri”.

Playboy în Story - vino să scriem povestea unei petreceri pe cinste!
Miercuri, 20 august, Playboy are plăcerea să vă invite la cea mai fierbinte petrecere a acestei veri: în clubul Story din Herăstrău.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: