Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Cei mai mari sâni din showbiz-ul românesc se dezvăluie în Playboy
Adina Barbu, poate modelul cu cei mai mari sâni din showbizul românesc are planuri mari. Cât de mari? MAI mari!

Multe pahare
Pregăteşte-te de Sărbători cu gust de vacanţă.

Ghici ce poate să facă fata asta cu sânii!
Sara X nu este singura femeie care poate să îşi facă sânii să danseze. Dacă blonda a reuşit să îşi mişte bustul pe muzica lui Mozart, tipa din clipul de mai jos este ceva mai la modă şi oferă un joc al sânilor mai zbuciumat, dar la fel de... hipnotizant.

Sex-appeal la dublu [Galerie Foto]
Aveţi fantezii cu două femei? Aveţi fantezii cu două surori? Dar cu gemene? Dacă aţi răspuns afirmativ la aceste întrebări, atunci vă aflaţi în locul potrivit, la momentul potrivit!

O cameră plină cu iubire...
... iar astăzi, iubirea poartă numele Barbarei Homs. Lăsându-se dusă de valul muzicii, Barbara a fost filmată de Alexei Bazdarev într-un moment extrem intim, ca şi când cameramanul ar fi fost chiar iubitul ei.

Sexy Photo Shoot
Soarele lunii decembrie o dezbracă pe Leanna Decker şi o trimite în casa fiecărui bărbat iubitor de frumos. Încă un pictorial de păstrat la colecţie cu minunata englezoaică, devenită celebră datorită bustului mare şi, cel mai important, natural.

Viaţa e roz
Hayley-Marie Coppin trăieşte într-o lume a ei în care totul este roz. Oricât de mult ar urî reprezentanţii sexului masculin această culoare, imaginile de mai jos sunt o adevărată plăcere pentru orice privire. Ea, o blondă cu toate dotările necesare, ademeneşte bărbaţii cu piese de lenjerie intimă roz şi îi invită în aşternuturile sale tot de culoare roz.

Primiţi cu colindul? [Video]
Sara X, blonda care ne-a arătat în urmă cu câteva luni adevărata forţă a muzicii lui Mozart, revine în luna decembrie cu adevărata forţă a unui colind. Urmează un joc al sâniilor impresionant şi momentul în care sărbătorile de iarnă încep să placă şi puţinilor care au ieşit din spirit.

Încântătoare ca o sirenă
Ela Rose este protagonista unui pictorial care are puterea să satisfacă mii de bărbaţi aflaţi în toate colţurile lumii. O singură privire aruncată peste fotografiile de mai jos, surprizător sau nu, calmează un bărbat, în timp ce o altă femeie s-ar putea să se simtă ameninţată şi să devină geloasă. Dar noi suntem de părere că este cel mai bine să ne bucurăm şi să admirăm cu toţii, femei sau bărbaţi, ce a fost lăsat frumos... iar Ela Rose merită aplauzele noastre!

Un wallpaper aniversar cu trei frumoase fete Playboy
Şi fiindcă ediţia românească a revistei Playboy tocmai a împlinit recent 15 ani de apariţie, ne-am gândit să vă răsplătim fidelitatea cu un wallpaper pe măsură. Până când numărul acesta va ieşi de la tipar, vă lăsăm să vă bucuraţi ochii cu Melinda Trifan, Rellys şi Claudia Stoica în diverse variante de dimensiuni, cu calendar şi fără. Enjoy!Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: