Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Tamy [Galerie foto]
Pentru că suntem revista cu iepuraşi, pentru că primăvara este sezonul iepuraşilor şi pentru că Tamy este mare iubitoare de iepuraşi, ne-am gândit că cel mai potrivit ar fi să ne jucăm cu unii cât se poate de reali pentru coperta luni aprilie.

Grooming pentru buzunare mici
Atunci când concediul îţi mănâncă bugetul pe tot anul, ai nevoie de soluţii eficiente. Chiar şi de grooming. Citeşte mai jos cum te poţi adapta la buzunare mici.

Ce poţi face cu un blender
Ai să fii surprins câte de multe lucruri poţi face cu un simplu blender. Bine, unul mai bun, ce-i drept.

Flori Raiciu, diva nurilor
Flori Raiciu, cea pe care o ştii de pe coperta revistei din septembrie 2013, revine într-un pictorial de excepţie, cu aceiaşi sâni fenomenali.

[WALLPAPER] Anca Pop, cu toată dragostea
Luna asta îţi propunem un wallpaper senzaţional cu nu mai puţin spectaculoasa noastră vedetă de pe coperta numărului Playboy din iulie-august: Anca Pop. Până când fotografiile ei îşi vor face loc pe site, te invităm să te delectezi cu următorul wallpaper cu ea, pe diverse dimensiuni, cu şi fără calendar.

Smart Driving Series powered by BMV APAN Motors, etapa a 2-a
Sfârşitul de săptămână 31 iulie - 2 august a marcat desfăşurarea celei de-a doua etape a Smart Driving Series. Evenimentul a avut loc la Motor Park România, din Adâncata şi continuă misiunea de a introduce tinerii în lumea sportului cu motor prin programul dedicat juniorilor, dar şi de a oferi un cadru competiţional profesionist, tuturor pasionaţilor de viteză.

N-o să ghiceşti ce bunătăţi am preparat noi aici! Şi le poţi încerca şi tu acasă!
Foloseşte aceste ingrediente îndrăzneţe pentru a da o nouă savoare unui preparat tradiţional!

Contradicţiile lui Brittny Ward [Galerie foto]
Brittny Ward este o americancă ce a câştigat mai multe coroniţe de miss, dar care, spre deosebire de celelalte miss-uri, are o pasiune pentru rock şi sport.

Rachel Mortenson este singură singurică [Galerie foto]
Imaginea campaniilor Guess by Marciano, Rachel Mortenson, a devenit o preferată a casei de modă, iar noi înţelegem din aceste fotografii şi de ce...

Anca Pop coboară tempo-ul şi creşte pulsul [VIDEO 18+]
Vedeta de pe coperta numărului nostru din iulie-august revine cu o versiune-surpriză a videoclipului „Free love” într-o senzaţională şi neaşteptată postură erotică.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: