Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Două brazilience gemene
Se poartă braziliencele, pentru că sunt femei înzestrate peste măsură de mama natură, şi se poartă gemenele, sexul cu două surori fiind una dintre cele mai întâlnite fantezii. Pentru cei care visează la o joacă cu gemene, vi le oferim pe Grazy şi Rafaela Fornazieri. Poate că nu sunt de o frumuseţe ieşită din comun, dar fetele astea au nişte dotări de ne dor ochii când le privim. Le dorim mult succes la competiţia Miss Butt Brazil!

În august, pe desktop se poartă... Ştefania
Mai sexy de atât, pe Ştefania Moise o mai puteţi întâlni doar în numărul nostru dublu din iulie-august 2014. Până atunci însă, iată mai jos un wallpaper cu ea, în diverse variante de dimensiuni, cu calendar şi fără. Enjoy!

Până unde poate merge o demonstraţie de dans? VIDEO Până la capăt!
Donna Hood ne cucereşte cu mişcările ei de blondă irezistibilă, dar şi cu fizicul de zeiţă. Am întâlnit-o în apartamentul 4, în timpul unei mici demonstraţii de dans amestecată cu un număr de striptease elegant. Puteţi ţine ritmul cu ea?

Marea Britanie + America
Stacey Poole este o tânără din Marea Britanie care poartă cu mândrie culorile Americii. Şi cum putea să o facă mai bine dacă nu purtând un costum de baie care îi pune în valoare sânii uimenşi. În timp ce multe reprezentante ale sexului feminin se plâng că au nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru a obţine bustul perfect, în ceea ce o priveşte pe Stacey, mama natură a fost mai mult decât generoasă. Naturală din cap până în picioare, englezoaica ne lasă să ne bucurăm de comorile ei în toată splendoarea.

Sute de tricouri ude? Unde? Când?
Bătăile cu apă ale prietenilor din ProFM continuă şi în acest an! Ia-ţi pistolul cu apă şi vino!

Pregătite pentru nopţi pasionale [Galerie Foto]
Ne plac femeile dezbrăcate, dar la fel de repede ne atrage atenţia şi ne cucereşte şi o femeie care ne apare în faţă îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Fină şi sexy. Fină şi obraznică. Care face preludiul să aibă un "gust" desoebit şi care abia aşteaptă să fie ruptă de pe trupul celei care o poartă. Domnilor, bucuraţi-vă privirile cu aceste zeiţe din dormitor!

Frumuseţe în alb
Yara Khmidan reprezintă puritatea, chiar dacă pictorialul pe care-l avem în faţă este suficient de obraznic încât să instige bărbatul la prostii. Se uită la tine inocent în timp ce fundul ei bombat stă descoperit, iar sânii ei te privesc prin tricoul ud şi uşor transparent. Yara este minunată din cap până-n picioare! Ne-a cucerit şi atunci când ne-a fost dat să o vedem cu mai multe haine pe ea, dar acum ne-a convins că merită toată atenţia şi toată admiraţia noastră.

N-am mai văzut aşa ceva! VIDEO: Americanii tocmai au inaugurat surfingul pe asfalt!
Pe noi ne-a cucerit! Americanii de la Polaris, producători tradiţionali de sănii cu motor şi ATV-uri, tocmai au rupt gura târgului cu o "tricicletă" senzaţională.

Sean Connery
Probabil cel mai bun James Bond din toate timpurile, actorul a fost intervievat de Playboy în Noiembrie 1965, părerea lui despre personajul interpretat fiind următoarea: “Cu hainele lui, cu maşinile lui, cu vinurile lui şi cu femeile lui, Bond este un fel de kit de supravieţuire al timpurilor prezente. Bărbaţii vor să-l imite – măcar succesul lui – iar femeile sunt excitate de el”. Să fii Bond suna al naibii de bine şi acum 49 de ani.

I Love Texas... cu Paris Hilton şi Hannah Ferguson [Video incendiar]
Ce se întâmplă când se întâlnesc două blonde cu ochi albaştri? Se creează cea mai incitantă imagine şi se naşte cel mai sexy videoclip, chiar dacă blondele, aici fiind vorba de Paris Hilton şi Hannah Ferguson, ale căror trupuri sunt fără cusur, devorează un hamburger cu foarte multe calorii. Oricum ar sta situaţia, mai jos găsiţi o nouă reclamă incendiară marca Carl's Jr. Cine ar rezista tentaţiei?Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: