Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Social 1 pentru cina de socializare
Social 1 este fratele mai tânăr al deja consacratului restaurant Stadio, din Bucureşti, şi funcţionează sub egida „Casual food and spritz”.

Rock în Viena, unul dintre cele mai tari festivaluri rock ale verii
Vrei să vezi live unele dintre cele mai mari trupe rock ale momentului? Mergi în Viena, la începutul lui iunie!

Azealia Banks zgârie rău, dar arată bine [VIDEO]
Ce panteră, frate, Azealia Banks! O găseşti fotografiată în cele mai sexy şi feline ipostaze posibile în numărul nostru din mai. Şi ca să îţi arătăm că nu glumim, iată un mic preview video...

Aurora Marchesani. Zbor deasupra Bucureştiului [Galerie foto]
Vechea noastră prietenă, Aurora Marchesani, revine pe copertă, într-un pictorial pe care l-am realizat la ultimele sclipiri ale soarelui din toamna trecută, şi pe care l-am păstrat special pentru zile mai răcoroase.

[P] Intel şi Lenovo la Romanian Design Week
Intel şi Lenovo prezintă la ediţia de anul acesta la Romanian Design Week, un proiect special, interactiv, care combină moda şi tehnologia.

Vince Vaughn - totul despre cum să devii actor... de succes
O conversaţie spumoasă cu swinger-ul preferat al tuturor despre cum este să fii pe cai mari din punct de vedere profesional, despre ce înseamnă să fii anarhist şi despre cum e când devii, într-un final, adult.

[WALLPAPER] Gia Genevieve - şi trecutul sună bine
Gia Genevieve este blonda retro de pe coperta numărului nostru din luna mai. Până când fotografiile ei îşi vor face loc pe site, te invităm să te delectezi cu următorul wallpaper cu ea, pe diverse dimensiuni, cu şi fără calendar.

Join The Pact în Romania
Campania de responsabilizare Johnnie Walker a revenit în România sâmbăta aceasta, în scopul creşterii gradului de conştientizare în ceea ce priveşte consumul responsabil de alcool.

Romanian Design Week pe aplicaţie
Vineri a avut loc deschiderea Romanian Design Week, eveniment ce se desfăşoară în perioada 15-24 mai la Hanul Gabroveni de pe Lipsacani, din Capitală şi în încă 40 de locaţii colaterale.

Când te sună Gia Genevieve [VIDEO]
Păi umblă vorba că atunci când te sună Gia Genevieve laşi totul şi pleci alături de ea într-o excursie în timp, înapoi într-o vreme în care femeile erau feminine şi fragile şi seducătoare şi jucăuşe şi...Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: