Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Diana Ciobanu: Cowgirl
Vă mai amintiţi pictorialul cu Jaime Bergman din primul număr al ediţiei române a PLAYBOY? Ei bine, ceea ce veţi vedea în paginile următoare poate fi consi­derat un tulburător remake, cu mult parfum autohton dar şi cu un model absolut surprinzător, o „Pamela Anderson“ a plaiurilor transcarpa­tice.

6 băuturi pentru care merită bătut drumul
Ţi-au mai rămas câteva zile de vacanţă şi nu ştii ce să faci cu ele? Nişte cocktailuri delicioase sunt un pretext suficient de bun pentru un city-braek. Oricât de departe!

Elveţienii au găsit cea mai surprinzătoare soluţie pentru a scoate prostituatele din oraş. Toată lumea e mulţumită!
Autorităţile din Elveţia au aniversat recent un an de funcţionare al unui "aşezământ" social mai puţin obişnuit: un bordel de tip drive-in.

Toamna se numără wallpaperele. Bun venit, Ruxandra Prodan
Ruxandra Prodan vine să ne bucure ochii de-a lungul lunii septembrie şi de-a latul tuturor desktop-urilor care vor dori să o găzduiască. Mai multe fotografii cu ea, şi nelipsitul centerfold, veţi găsi în numărul nostru din septembrie 2014. Până atunci însă, iată mai jos un wallpaper cu ea, în diverse variante de dimensiuni, cu calendar şi fără...

Lapte de la Wendy [Video]
Pentru iubitorii de sâni impresionant de mari avem pregătit un clip care le va da toate simţurile peste cap. În rolul principal o avem pe Wendy Fiore, fericita posesoare a unui bust pe care doar femeile puternice îl pot "purta".

Ola îndeplineşte dorinţe
Ola Brunath este capabilă să fie o gospodină pricepută, un iepuraş năzdrăvan, poliţistă periculoasă, o pisicuţă blândă, dar şi o femeie simplă, elegantă şi rafinată. Calităţile îi sunt demonstrate în pictorialul de mai jos. Imaginile pun în valoare tot ce are bruneta mai de preţ şi sunt suficiente pentru ca imaginaţia bărbaţilor să fie pusă în funcţiune.

Playboy Mansion Party - marţi 2 septembrie, Club Bound din centrul Vechi
Playboy continuă seria petrecerilor în Centrul Vechi al Bucureştiului şi te aşteaptă marţi 2 septembrie în club Bound la o nouă petrecere incendiară cu iepuraşii şi vedetele Playboy – Playboy Mansion Party!

Natalia Siwiec, surprinzătoare ca întotdeauna
Astăzi revenim la una dintre preferatele noastre - Natalia Siwiec. Bruneta ne surprinde cu un nou pictorial pe cât de simplu, pe atât de incitant. Ce să-i facem, nu ne săturăm de ea! Fiecare imagine în care apare Natalia este magică, acaparatoare şi ne lasă fără suflare.

Hyperlapse, noua nebunie de la Instagram
Fanii Instagram-ului au o nouă jucărie.

Blonda cu zâmbetul molipsitor
Charlotte McKinney, vrei să te căsătoreşti cu noi? Costumul alb de baie înlocuieşte cu succes rochia de mireasă, buchetul este pregătit, marea ne este martoră, fotograful a început deja şedinţa foto... mai trebuie doar să aibă loc întânirea. Domnilor, închideţi ochii şi lăsaţi-vă purtaţi de imaginaţie în lumea de poveste a lui Charlotte! Noi am făcut-o deja.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: