Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


[WALLPAPER] Am pus-o la perete pe Gia Marie
Nu vă uitaţi la ploaia de-afară, a venit iulie şi până la apariţia următorului număr v-am pus deoparte, ca de obicei, o colecţie de wallpapere cu playmate-ul acestui număr: Gia Marie. Descărcaţi-le de mai jos, în diverse dimensiuni, cu şi fără calendar.

[P] Lounge mediteraneean în Centrul Bucureştiului
În centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei, s-a inaugurat de curând Di Falco, un restaurant-lounge cu specific mediteranean.

Vino la 4th of July Playboy Party!
Iepuraşii şi vedetele Playboy te aşteaptă să sărbatoreşti în stil american, în club BOA

Află care e trendul momentului în cocktailuri
Pekka Pellinen, master mixologist Finlandia, ne povesteşte care sunt trendurile momentului în materie de cocktialuri şi cum să le combini cu mâncarea

Cum arată cinematografia viitorului: patru scurtmetraje interactive la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte
Pe 4 iulie, spectatorii ShortsUP decid destinul personajului din filmul canadian Emilie.

[WALLPAPER] Ana Braga - pentru o vară de neuitat
Au mai rămas câteva zile din iunie, suficiente pentru a-ţi dori să-ţi schimbi wallpaperul cu calendar (sau fără). De data aceasta ţi-o propunem pe Ana Braga, cu care te-ai întâlnit de deja pe coperta numărului nostru din iunie. Până când fotografiile ei îşi vor face loc pe site, te invităm să te delectezi cu următorul wallpaper cu ea, pe diverse dimensiuni, cu şi fără calendar.

Irlandezul Liam Neeson le-o spune americanilor în faţă: aveţi un fix cu armele. Ce a simţit după moartea soţiei sale, Natasha Richardson.
Irlandezul preferat al Hollywood-ului, Liam Neeson, vorbeşte despre viaţa de zi cu zi ca părinte singur, nazişti zombie şi sensul vieţii.

Fashion Icon: Ethan Hawke
Dintre toate fashion iconurile internaţionale, peste Mr Hawke este cel mai posibil să dai pe stradă chiar aici, la noi, într-una dintre vizitele neoficiale, când vine să-şi vadă mama, stabilită în România.

Spitalele din Turcia îşi deschid porţile pentru pacienţii din România. Un adevărat desant de medici turci soseşte la Bucureşti!
La standarde nord-americane, American Hospital şi Koç University Hospital reprezintă două dintre cele mai prestigioase instituţii medicale din Turcia şi Europa şi funcţionează sub egida fundaţiei Vhebi Koç. Lansarea pe piaţa din România a Instituţiilor de sănătare ale fundaţiei Vehbi Koç, va avea loc pe data de 18 iunie 2015, începând cu ora 11:30, la hotel Athenee Palace Hilton Bucureşti.

Anna Grigorenko încinge plaja [Galerie foto]
Playboy a avut mereu preferatele sale. Unele au făcut carieră internaţională datorită relaţiei bune pe care au dezvoltat-o cu revista cu iepuraşi. Iar Anna Grigorenko este una dintre ele.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: