Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Preludiu cu Catherine [Video]
O asiatică bună rău, cu tatuaje şi o lenjerie intimă de vă lasă fără replică, este personajul principal într-un mic videoclip de senzaţie! Veţi vedea în continuare imaginile pe care orice bărbat ar trebui să le urmărească atunci când... atunci când... eh, nu mai contează, oricând merită urmărite cu atenţie!

Nu vă speriaţi! Nu e minoră!
Mi-a plăcut tare mult pictorialul cu Brooke Perry, dar şi mai tare îmi place de ea. M-am uitat la o fotografie, m-am uitat la a doua... şi am dat imediat search pe Google pentru că începusem să cred că fata este minoră şi nu prea are voie la noi în vizită. M-am bucurat, însă, când am aflat că blonduţa are 22 de ani, aşa că nimic nu m-am mai oprit să strâng în galeria foto toate imaginile sexy cu ea. Vă invit şi pe voi să vă faceţi ziua mai frumoasă de acum înainte!

De neuitat
Tiffany Fallon este o apariţie nouă şi surprinzătoare la rubrica noastră. Ne-a fascinat de la prima fotografie şi nici până la sfârşitul pictorialului nu ne-am dat seama ce mai exact ne atrage la această femeie. Este sexy! Este frumoasă! Este elegantă! Are nişte ochi superbi! Se poate oare să nu aibă un singur defect?!

Miss Bum Bum Brazilia 2014 [Galerie Foto]
Miss Bum Bum... concursul în care chipul unei femei contează mai puţin, iar fundul joacă cel mai important rol. Dacă se consideră a fi prea puţin, atunci concurentele îşi arată fără nicio ruşine şi sânii, la fel de mari ca posteriorul. Avem imagini de la cea de-a patra ediţie a celebrului concurs desfăşurat în Brazilia.

Un zâmbet fermecător
Se spune că frumuseţea vine din interior şi că atunci când zâmbeşte, omul devine mai frumos. Păi dacă este aşa, atunci lăsăm deoparte orice altă calitate a minunatei Michea Crawford şi ne concetrăm la zâmbetul ei. Este molipsitor. Este fascinant. Ce să îţi mai doreşti când o femeie perfectă din cap până în picioare te întâmpină cu un asemenea surâs?!

[P] Plajă artificială unicat
Cybex Gym e un loc al premierelor. Aici ai acces la singura plajă artificială din România. Un concept unicat, creat în Suedia, care propune cel mai sănătos bronz artificial pe care îl poţi accesa.

[P] Noua Era a ajuns în România
Şi te poţi bucura şi tu de ea. Sau mai bine zis de ele. Adica de şepcile New Era.

Cel mai erotic calendar al anului 2015
Adriana Lima, Isabeli Fontana şi Anna Ewers sunt doar câteva dintre superbele fotomodele care au acceptat să pozeze pentru noul calendar Pirelli. Un calendar erotic, plin de senzualitate şi frumuseţe. Fotomodele apar în ipostaze obraznice, bucurând ochiul privitorului cu sânii lor neacoperiţi, dar şi trupurile parcă sculptate.

Noua Mazda CX–3 prezentată în premieră mondială
O dată cu primul său SUV de mici dimensiuni, Mazda intră pe unul dintre segmentele de vehicule cu cea mai rapidă creştere.

Revedere cu Mellisa Clarke
Ne face plăcere să vedem un nou set de fotografii cu Mellisa Clarke. Această superbă tânără are ceva doar al ei care ne face să o îndrăgim din ce în ce mai tare, aşa că multe pictoriale cu ea vor apărea la rubrica noastră. Acum este timpul să ne întoarcem câteva luni în urmă, pe când soarele ardea cu putere, şi să ne răsfăţăm alături de Mellisa la piscină. Cu cocktailul în mână, topless şi jucăuşă, Mellisa Clarke este o prezenţă de milioane.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: