Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Roxana Răducu pe malul lacului [Galerie foto]
Roxana Răducu are 27 de ani şi este în plină ascensiune în cariera de model.

Carley Coakley se joacă de-a iepuraşul
Lori Sapio ne-a făcut bucuria de a descoperi o fată minunată. O cheamă Carley Coakley şi deşi nu ne-a dezvăluit chiar tot, s-a lăsat surprinsă în câteva ipostaze delicios de sexy de care vă lăsăm să vă bucuraţi în continuare.

CyberGirl of the Month. Câştigătoarele... toamnei
Mai disperaţi decât voi de nesfârşitele tergiversări ale clarificării situaţiei revistei noastre, am decis să comasăm ultimele ediţii ale anului 2014 într-o finală de toamnă târzie.

Nesfânta treime [making of]
Ca să vă faceţi o idee despre bucuriile care vă aşteaptă în următorul nostru număr, cel din februarie 2015, v-am pus deoparte astăzi un videoclip incitant cu cele trei graţii ce animă pictorialul nostru aniversar: Rellys Tonu, Melinda Trifan şi Claudia Stoica. Vizionare plăcută!

În februarie, Playboy revine cu un număr aniversar
În luna februarie, Playboy revine la chioşcuri cu un număr aniversar: 15 ani de prezenţă în România şi trei fete frumoase pe copertă: Rellys Tonu, Melinda Trifan şi Claudia Stoica, într-un pictorial marca Edward Aninaru.

Anna are mere [Video Sexy]
Credeţi că femeile se plictisesc vreodată? Credeţi că atunci când sunt singure acasă duc lipsa unui bărbat şi a unei atingeri? Nu! Nu, pentru că nimic nu este mai satisfăcător pentru o femeie decât timpul petrecut cu ea însăşi. Anna, personajul principal din înregistrarea de mai jos, dezvăluie unul dintre cele mai ascunse secrete ale reprezentantelor sexului frumos. Multe se feresc să recunoască că o fac, însă vorba lor este departe de adevăr. Haideţi să vedem cum îşi petrece o doamnă/domnişoară timpul liber!

Cum se realizează un body painting [Video]
Cine a spus că pofta de colorat şi desenat îţi trece odată cu înaintarea în vârsta?! Deloc adevărat! Dă-i unei femei acuarele şi pensule şi ai să o vezi cum reuşeşte să realizeze o adevărată operă de artă. Fata noastră din clipul de mai jos este pe undeva pe aproape, dar începutl este promiţător. De urmărit!

Kaylee J Lavigne şi Saab Marty
Dacă noi ne pregătim să ne dăm cu sania şi purtăm bocanci şi geci deloc sexy, în alte părţi ale lumii sunt oameni care stau întinşi pe şezlong sau îşi scaldă corpurile în marea caldă. Spre exemplu, în timp ce noi admirăm pe geam zăpada, Kaylee J Lavigne şi Saab Marty pregătesc o şedinţă foto incendiară, îmbrăcate în bikini minusculi şi tricouri ude. Se udă, se ating, se joacă şi aterizează în cele mai îndrăzneţe şi des întâlnite fantezii ale bărbaţilor.

[P] Urban Bazaar
Începând de azi, timp de 3 zile, la magazinul V Generation din Bucureşti are loc Urban Bazaar.

Selfie-uri pe pâine? Avem. Toasterul ăsta imprimă orice!
Da, ai citit bine! Cineva s-a gândit să scoată pe piaţă un astfel de aparat electrocasnic...Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: