Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Reguli esenţiale pentru grătar [1]
Nu ar trebui să te sperie frigul atunci când vine vorba de grătare. Această activitate pur masculină nu se sperie de câţiva fulgi sau de nişte grade în minus. Mai ales că eşti la adăpostul căldurii jăraticului.

Ziua fundului frumos [Galerie Foto]
Priveşte-l! Este expus în toată splendoarea lui, însă nu poţi să îl atingi. E un mare păcat, ştiu, dar se spune că uneori te mulţumeşti cu ce ai, în acest caz, cu ceea ce vezi. Şi, cu puţin efort, imaginaţia te poate ajuta să îl simţi chiar în mâinile tale. Da, se poate! Imaginează-ti doar... acel fund mare şi bombat, ferm şi jucăuş, acel sentiment de plăcere maximă când îl este aproape de tine şi îl atingi... Simţi?

Back in black
Coboară lumina şi ridică temperatura cu aceste arome iernatice ce-ţi vor garanta multe capete întoarse.

Cel mai mare circ din lume revine în România pentru trei spectacole excepţionale
După Sărbători, Bucureştiul este prima capitală în care Cirque du Soleil poposeşte pentru o serie de şase reprezentări ale spectacolului Quidam.

În căutarea frumuseţii naturale
Frumuseţea naturală este la mare căutare în zilele noastre. A fost dintotdeauna, însă, cum lucrurile au luat-o razna în ceea ce priveşte aspectul fizic al femeilor, un chip şi un trup natural încep să fie comori ascunse. Aşa că astăzi vă lăsăm să vă bucuraţi de un pictorial excepţional cu Alena Blohm, o tânără care nu s-a lăsat atinsă de bisturiu şi, sperăm noi, să nici nu o facă. Este frumoasă exact aşa cum a lăsat-o Mama Natură şi este atrăgătoare chiar dacă sânii îi sunt mici, numai buni de prins în palmă şi de jucat cu ei.

Aşa se naşte cel mai exclusivist whisky scoţian! Ai bea aşa ceva?
„Un whisky, vă rog!“ nu mai poate fi niciodată la fel după ce ai avut parte de o experienţă multisenzorială de degustare a unuia dintre cele mai rare whisky-uri din lume.

Ce au fetele astea în comun?! [Galerie Foto]
Sunt tinere, sunt frumoase, ştiu să "facă dragoste" cu camera, au învăţat să se fotografieze singure, formele lor sunt generoase, iar trupurile te fac să cazi în ispită. Dar nu, nu, nu toate aceste calităţi sunt punctul comun al fetelor noastre, ci tatuajele care le înfrumuseţează corpurile. Ia să vedem, ce vă atrage mai tare atenţia?

Inocenţă
E adevărat, inocenţa nu are ce căuta pe site-ul nostru, însă când vine vorba de o fată ca Alyssa Hudson, cu chip angelic şi trup ispititor, ceva ne opreşte atunci când vrem să o dăm uitării. Alyssa este o tânără păcătoasă, o tânără care ispiteşte chiar şi atunci când nu îşi doreşte să facă asta şi, culmea, chipul ei inocent o ajută enorm să îşi facă loc în fanteziile obraznice ale bărbaţilor. Dacă prea multe informaţii despre ea nu se găsesc pe internet, atunci pictorialul de mai jos este mai mult decât suficient ca să vă formaţi o părere despre necunoscuta Alyssa Hudson.

Cum a fost 2014 din punct de vedere sexual
2014 a fost un an plin cu de toate şi nici micile întâmplări cu iz sexual nu au lipsit din peisaj.

Jucăuş şi sclipicios [Video]
Avem pentru voi cel mai dulce desert, care merge la orice oră din zi şi si din noapte, chiar şi înainte de masa principală. Este primul şi singurul desert interzis copiilor, de care se pot bucura doar bărbaţii siguri pe ei, conştienţi că aşa ceva le poate afecta grav sănătatea. Să vedem despre ce este vorba! Un videoclip semnat Alexander Tikhomirov.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: