Ziarul

  curs bnr    propune o publicatie     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Adina Barbu şi Lena Rozohneanu vă invită la Raliul Aradului
Playboy România este partener al ediţiei din acest an a Raliului Aradului şi va fi reprezentată la eveniment de Adina Barbu (copertă Playboy octombrie 2014) şi Lena Rohozneanu (copertă Playboy noiembrie 2013). Vedetele Playboy se vor implica atât în programul evenimentului cât şi în promovarea competiţiei.

Ioana Fonta [Galerie foto]
Ioana Fonta poate că este vecina ta. Nu o vezi la prezentări de modă în cluburi şi nici la televizor. Are un job obişnuit, într-un birou, şi s-a gândit că acum, când împlineşte 30 de ani, este momentul să facă încă o nebunie. Cu paraşuta a sărit anul trecut, deci îi mai rămăsese de bifat o şedinţă foto nud. Aşa că s-a gândit să o facă în stil mare. Iar nouă nu a trebuit să ne zică de două ori. Uite de ce!

Se apropie “Opel 24H”, cele mai bune oferte din an de la Opel
Vineri şi sâmbătă (24 şi 25 aprilie) sunteţi aşteptaţi de partenerii mărcii Opel pentru a profita timp de 24 de ore de cel mai bun pachet de oferte din an. Reprezentanţii mărcii germane s-au pregătiti cu reduceri speciale şi pachete de opţionale gratis. N-ar fi wunderbar să pleci în vacanţă la volanul unui Opel nou-nouţ?

Fashion Icon: Matthew McConaughey
De la sudistul cam necizelat, McConaughey a ajuns un style icon pe care companiile din domeniul vestimentar şi cosmetic se bat pentru a-l avea imagine.

Tamy - un wallpaper care sună bine!
Mai aveţi încă o jumătate de lună pentru a căuta la punctele de difuzare a presei numărul nostru din luna aprilie. Acolo o veţi găsi aşteptându-vă cuminte pe Tamy, în rol de iepuraş într-un pictorial senzual semnat de Marius Bărăgan, din care am preluat o singură imagine pentru cel de-al doilea wallpaper al acestei luni. Poftiţi-l în mai multe versiuni dimensionale, cu sau fără calendar...

Joaquin Phoenix - un interviu iconoclast: „Dacă nu ne-am minţi, ne-am simţi îngrozitor de singuri.”
O conversaţie onestă cu un actor excentric despre felul în care se descurcă cu celebritatea, adevărul despre povestea cu hip hop-ul şi misterul din viaţa lui.

Tamy ne iubeşte. Mult, ritmat, cu foc... [VIDEO]
"Te iubesc de nu mai pot, aş fi vrut un antidot"...aşa începe refrenul piesei "Te iubesc", cel mai nou single Tamy, produs de către Boier Bibescu.

Anna Grigorenko te salută de la mare
După cum ţi-am povestit deja, în numărul de aprilie o avem din nou prezentă pe Anna Grigorenko, fantastica ucraineancă ce ne zâmbeşte dintr-o altă locaţie exotică. Până când vom publica fotografiile şi pe site, te lăsăm să îţi bucuri ochii cu videoclipul de making of!

Săpunuri dure şi bio
Eliberează-ţi spaţiul în baie şi alege o soluţie multifuncţională.

[P] Vine-vine primăvara cu Vans
În 2015, colecţia de primăvară-vară pune accent pe modelele clasice, continuând să aducă un omagiu ADN-ului brand-ului! Cu toate acestea, se remarcă prin modele surprinzatoare şi extravagante, ce ating zonele action sports, sport inspired, fashion şi high-end, dedicate modelelor de pantofi ce au făcut istorie.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: