Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Ce are mai de preţ Alyssa
Totul e simplu: Alyssa Barbara are cea mai frumoasă carte de vizită şi anume o pereche de sâni care îi deschis toate uşile. Tatuajele, ochii şi buzele sunt doar bonusuri, care pălesc totuşi în faţa unui asemenea bust impresionant. Vă invităm să urmăriţi o galerie foto impresionantă!

Chip inocent
WOW! Shelby Chesnes ne-a lăsat fără cuvinte! Fata asta este atât de frumoasă încât ne este frică să o băgăm în gândurile noastre murdare. Murdare, dar... plăcute pentru toată lumea. Chiar dacă nu ni se arată în toată splendoarea ei, Shelby este o ispită chiar şi îmbrăcată în hainele în care îşi aşteaptă bărbatul acasă.

Un wallpaper pentru liniştea noastră: Adina Barbu
Numărul nostru din octombrie a ajuns pe piaţă cu câteva zile întârziere, dar iată-l acum la punctele de difuzare a presei şi în benzinării. Şi ce poate fi mai convingător decât un wallpaper cu voluptuoasa Adina Barbu, în diverse variante de dimensiuni, cu calendar şi fără. Enjoy!

În octombrie, Playboy v-o aduce pe copertă pe Adina Barbu...
...ca să vă ţină de cald. Şi de sete. Şi de dor de codru verde.

Playboy Bunny Official Party
Playboy te invită vineri, 24 octombrie în Club Zappa din incinta AFI Palace Ploieşti la o super petrecere, Playboy Bunny Official Party cu cei mai sexy iepuraşi şi cele mai hot vedete Playboy!

O stea pe nume Stella Maxwell
Dacă vă plac femeile naturale, atunci nu trebuie să rataţi pictorialul cu Stella Maxwell! Oricum nu aveaţi cum să treceţi peste el, pentru că blonda este frumoasă foc, iar privirea... nu mai vorbim de ea. Trebuie să vedeţi imaginile de mai jos urgent!

Paul Newman
La ora când stătea de vorbă cu Playboy, în iulie 1968, el era considerat unul dintre cei mai talentaţi actori, un adevărat sex-star, regizor, un activist împotriva războiului, dar şi unul dintre cei mai implicaţi în campania senatorului Mc Carthy.

Cât de mult vă iubiţi maşina? Votaţi şi puteţi câştiga!
ProMotor, cel mai puternic brand al pieţei publicaţiilor auto din România, a lansat, joi, un sondaj menit să măsoare satisfacţia posesorilor de maşini.

Ceva mai mult decât un striptease
O blondă de-a dreptul superbă, care nu vrea să se lase descoperită în toată splendoarea ei, ne oferă un număr de striptease pe care nu-l vom putea uita prea curând. Dotată din plin de la Mama Natură, femeia se unduieşte de câteva ori, se mângâie şi îşi scoate în faţă formele pline, aşa cum doar profesionistele ştiu să o facă.

[P] Primul magazin Brooks Brothers din Romania
Pe 7 octombrie, Brooks Brothers, unul dintre brand-urile cu cea mai îndelungată tradiţie în istoria modei, a organizat evenimentul oficial pentru deschiderea noului magazin din Băneasa Shopping City.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: