Inchide reclama
Reviste

  reviste romanesti    propune o revista     trimite o stire    

Reviste romanesti - Reviste romanesti - Playboy Romania

 
Playboy Romania

Revista "Playboy Romania"

Website: http://www.playboy.ro

Revista inscrisa in categoria Barbati in judetul Bucuresti

Descriere:
Playboy Romania - revista pentru barbati

propune o revista

Ultimele stiri din revista Playboy Romania de azi - Revista Playboy Romania online


Laura Băiţoiu [making of]
Pentru sfârşitul acestei veri am profitat, în numărul din septembrie, de o mică escapadă pe malul lacului Snagov, unde am lăsat-o pe Laura Băiţoiu să se bucure de razele blânde ale soarelui. Bucuraţi-vă şi voi acum de această apariţie caldă...

Locke
Două ore de cumpănă, la volanul unui BMW. Rezultatul? O altă viaţă.

Viitorul sună… i
Nu ştim încă momentul în care automobilul electric va deveni rege. Probabil, acest lucru se va întîmpla atunci când resursele de petrol ale planetei se vor sfârşi sau, şi mai bine, când oamenii vor înţelege cu adevărat noţiunea de ”eco”. Pentru că nu suntem specialişti, nu ne batem capul cu aceste deadline-uri. Dar salutăm de fiecare dată apariţia unui automobil electric.

Fun with Nina Agdal
Cui îi pasă că a trecut vara şi că hainele au început să acopere frumuseţea trupului?! Nouă nu ne pasă prea tare pentru că ne-au rămas sute de pictoriale cu femei superbe îmbrăcate sumar pe care le vom răsfoi cu maxim interes de acum şi până când vara se va instala din nou la noi. Astăzi, spre exemplu, o avem pe jucăuşa şi celebra Nina Agdal într-un pictorial magic realizat la marginea oceanului.

În pielea Emmei
Emma K revine cu un nou număr de striptease incendiar care le dă bărbaţilor mari bătăi de cap. Păi cine ar putea să îi reziste unei tipe vulcanice care se prezintă îmbrăcată într-un costum indecent din piele şi oferă un striptease ca la carte? Cine reuşeşte să nu îşi înşele partenera de viaţă, fie chiar şi doar cu gândul?

Un tratament cu magneţi ar putea vindeca Ebola. Şi SIDA!
...dar deocamdată a fost folosit doar pe animale, pentru eliminarea riscului de şoc septic.

Phill Collins
În octombrie 1986 în faţa reporterului Playboy s-a aflat cel ce era considerat pe atunci, dar poate că la fel de bine şi acum, un cântăreţ şi un toboşar de excepţie, temele abordate fiind legate de muzica sa, aspectul său, descendenţa sa nobilă şi reputaţia sa de „Domnul perfect”.

Cât de grea e meseria de cameraman [Video +18]
Grea e viaţa de cameraman! Oare? Când o femeie superbă acceptă să o filmezi în timp ce se dezbracă, şi o face cu zâmbetul pe buze şi cu multă pasiune şi pricepere, ai motive să te plângi că meseria îţi este grea? Avem în faţa ochilor un videoclip inediat marca Jan Svoboda, care provoacă insomnii.

Abigail, o brunetă cu forme generoase
Abigail Ratchford se înscrie în tiparul femeilor frumoase şi dotate cu forme generoase de la mama natură. Bustul ei impresionant acaparează toată atenţia celor care o privesc, aceştia declarându-se mai târziu fermecaţi de ceea ce le-a fost dat să vadă. Astăzi ne răsfăţăm cu câteva imagini incitante prin prisma cărora înţelegem mai uşor de ce Abigail se face uşor observată.

Playboy 60’s Party
Marţi, 16 septembrie, Playboy te invită în Club Bound (în Centrul Vechi), la o nouă petrecere cu iepuraşi. Playboy 60’s Party te va introduce în atmosfera anilor 60, cu fete frumoase, picioare superbe şi minijupe îndrăzneţe.Top ziare romanesti
Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: